Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 juni 08

Det

Email från Conny, som brukligt såhärårs.
“Ska du på Roskilde?”

Mitt vanliga svar “Nä, kanske på söndag..”
Och sen gick jag in på hemsidan och såg lineuppen.
Neil Young, Teitur, The Streets, Slayer, Radiohead, THE NOTWIST ♥♥♥, Kate Nash, My Bloody Valentine, Mogwai, M.I.A., Lady Saw, Kings of Leon, Judas Priest, Jay-Z, the Hellacopters, José Gonzáles, Fuck Buttons, Gnarls Barkley, Duffy, Beta Satan, Black Seeds, bob hund, BONNIE PRINCE BILLY WTFFFF ;____; ♥, Bullet For My Valentine, Solomon Burke, Cat Power, Chemical Brothers, CLUTCH uhuuuuuuuuuuuuu VARFÖR SKA JAG INTE ÅKA TILL ROSKILDE?!!!!

Jag har dessutom fått extra pengar nyss ju. Plus skatteåterbäring.
Min löneförhöjning går igång från och med lönen som kommer.
Jag är till och med fucking ledig fredag-söndag den jävla helgen. Det enda som stoppar mig från att åka? Jag har ingen att åka med. JAG HATAR ALLA JAG KÄNNER. Förlåt, men vad faan. Ingen är nån festivalmänniska och alla jobbar och blah. blah. fucking. jävla. blah. Det hade ju kunnat funka om jag insett det mer än 21 dar innan det börjar, då hade jag kunnat bo på vandrarhem, men nu är alla såna fulla och då är det bara tält som gäller. Och jag tänker aldrig fucking igen bo ensam i tält på Roskilde, jag har gjort det förr (två gånger!) och det suger som fan.

Ååååh mitt finaste Roskilde, bästa platsen på jorden. Jag antar att jag skulle kunna knö mig in hos Conny & co men jag tål inte halva hans gäng för de har sån jävla översittarattityd om de inte är skitfulla och tycker bara att det är OK att jag är där för att Conny tycker bra om mig och har legat med mig ett par gånger. Och de visar så sjukt bra filmer på bion också; Simpsons, Persepolis, Superbad, Juno, Planet Terror, There Will Be Blood, och Cloverfield.

uhuuuuu jag vill åkaaaaaa till Roskildeeeee. –>

2007 juli 06

Copenhagen

Mm kommer ni ihåg hur jag var helt “Roskilde! Weeee!”

..öh.. not so much.
Inte sen det visade sig att årets festival visat sig vara ett 2004 i repris, PLUS att det nu är lovat regn på söndag. Det hade vart OK om det vart sol, då är det ju bara dra på gummisulorna och gilla läget men ska det REGNA får det faan vara! Dessutom vette fan var mina gummistövlar egentligen är..

Men eftersom flygbiljett ej är avbokningsbar & jag köpte en just nu-biljett för tåget hem (vilket bara är avbokningsbart 7 dagar före avgång) så tänker jag ändå åka till Köpenhamn! Och vara i Köpenhamn. Det mesta lär väl vara stängt men what the hell. Har efter viss Googling hittat ett par butiker som verkar ha öppet, plus att hela damn Köpenhamn är fullt av fina gamla hus & parker och grejer att glo på. Jag kommer icke lida. Mitt största kval just nu är om jag ska bo på fina & billa City Public Hostel för 160 DKK, eller på ett singelrum på Hotel Løven för 450 DKK. Det beror väk helt enkelt på hur mycket jag vill göra av med på sängplats, jag har ju de 650 som Roskildebiljetten skulle kostat (thank GOD att man bara kan köpa dom i grinden, annars hade jag vart tvungen att åka till lerhålan!), men de kan man ju shoppa för om man sover på CPH.

Vilket jag vet är ett shysst ställe for a fact.
Är det värt 290 DKK för lite privacy? Hmm. Vet inte. Fast även om jag skulle ta det har jag 1050 DKK kvar att göra av med. och har jag kvar gör det ju inte exakt nåt.. Frågan är dock om man bara kan dyka upp på Løven utan bokning. När jag sov där med Pontus var de supergriniga fast vi bokat. Tja. Vi får väl se. I värsta fall finns ju även Sleep-in-Heaven, där jag sov när Kent spelade i Köpenhamn 2002. Det var helt OK men kändes so-so i säkerhet och privacy, plus att det ligger rätt avsides.. äh. Vi får se vad som händer.

Köpenhamn på, Roskilde av. –>

2007 juni 21

Point

Nu har jag köpt flygbiljett ner till Köpenhamn den 8:e juli och tågbiljett hem dagen efter, så finns det ingen återvändo, det blir en dags Roskilde iallafall! Hurra! Jag vet inte riktigt var jag ska sova, hoppas kunna ragga tältplats nånstans, men i värsta fall går det ju att dra runt på festivalen, eller ta sig till Köpenhamn och slagga på Centralstationen. Biljetterna står Skattemyndigheten för, tack för det televerket! Yay för skatteåterbäring.

Så nu ska jag bara ha 650 danska och så lite för mat och öl och ett par tågbiljetter i Danmark. Jag var först lite purken över att det inte står nån bandlista över vilka som spelar vilken dag på Roskildes hemsida, men sen kom jag på att man kan ju kolla bandens hemsidor istället och HURRA HURRA ARK SPELAR DEN 8:E!!!!! Aaaaah fan vad gött!

Andra jag vill se som lyckligtvis spelar på söndan är Wilco, Timbuktu, Muse & Arctic Monkeys. Red Hot & Sounds har inte skrivit på sina sidor när de spelar, men risken är väl rätt stor att Red Hot är på torsdag. :/ Det är torsdag eller söndag, för fredag & lördag är de i Paris & London. Å, hoppas de spelar på söndag!

Men helt ärligt så kommer ju musiken i andra hand, jag kollade banden efter att jag bokat tåg- och flygbiljetterna. Jag vill verkligen ha en dag på Roskilde, det ska bli så sjukt kul! Åååh. Och all maaaat. TOMATSOPPAN. Roskildes tomatsoppa på West Camp! Och de där fetingmackorna, och fläskpommesen.. mmm.. borde göra en budget tror jag.. ;) –>

2007 juni 07

"Roskilde

Så stod det i tidningen och det vattnades i munnen på mig.

Yyyyyyl. Jag hade ju verkligen tänkt åka i år.
Men jobba måste jag. Dock funderar jag väldigt starkt på att åka ner och tjacka en söndagbiljett på söndag morgon. Bara för att få andas lite Roskilde liksom. Söndagsbiljett är nåt som jag alltid tittat snett på men goddammit, i år tror jag fan att jag ska vara en av de där rena jävlarna som lallar omkring där på söndagen. Det beror till viss del vilka som spelar på söndagen dock. Sen är det ju lite vinna och förlora också - det kan ju ta slut biljetter och det finns inget förköp men vadfan, då får det vara så. Men den risken är inte så överdrivet stor; det har ALDRIG i Roskildes historia tagit slut söndagsbiljetter.

En söndagstripp till Danmark, det låter fan inte helt fel.
Vad säger du, Anna? Eller Sol?

Fyfan, jag MÅSTE.
Jag känner det i mig nu, jag måste. Fan i helvete, det här OCH London i Augusti pajar min USA-saving men har man typ noll semester måste man väl få unna sig LITE iallafall? –>

2006 mars 10

Roskild

Jag satt 6 räknade mina utländska mynt idag. Vi får in rätt mycket utländksa småmynt på jobbet och jag brukar spara engelska, amerikanska, danska & euro. Jag har hittils samlat ihop 89:50 i danska mynt. Som jag skulle vilja använda på Roskilde i sommar, jag känner verkligen sug för Roskilde men ytterst få av artisterna lockar mig. Frustrerande.

Deftones, Bob Dylan, Franz Ferdinand, G’n'R, Lady Sovereign, Moz, Opeth, Placebo, Josh Rouse, Sigur Rós & Kayne West är de största namnen hittils. Och no offence, men snark. Okej, Deftones suger så sanslöst men de andra är ju alla okej. Men ingen är mer än så. Klart jag går & ser Bob Dylan om jag är där, men jag överlever duktigt utan också.. Det enda som jag verkligen skulle vilja se är The Streets & Tool. Men inte heller det nog mycket för att känna “Okej, nu åker vi!”.

Fan.
Jag vill ju.
Hultsfred har en betydligt bättre repetoar i år. –>

2006 mars 01

Vart

Raised Fist till Hultan!
Pepp Pepp Pepp! Åh vad glad jag blev nu, äntligen nåt jag VERKLIGEN vill se förutom Kent, Cardigans & Pharell. Åååh. Jej.

Var hos Solen idag och fikade och vi pratade lite om eventuellt Roskilde med Carro. Det vore faktiskt helt perfekt, men det beror ju så mycket på band också. Och om det blir av. Det vore kul att inte ha den där pissiga 2004-festivalen som sista Roskildeminne..

RAISED FIST!
Finafina. De som gjorde en stor del av söndagen just nämna pissfestival. Jag såg dom och sen drog jag. Sket i Wu Tang tillochmed. (Jag som hade velat stå och vråla “Wu Tang Clan ain’t nuthin’ ta fakk wit!”) Men det var det vääärt. Samma kväll drack jag öl med Anna hemma i Stockholm. Åh nu saknar jag mitt gamla kök i Rotebro lite. Köket var verkligen så himla fint. När man kunde vara i det.

Iiih, Raised Fist! –>

2005 november 04

Shoutout

Och du vet att hon är hos dig
och du räknar ditt hjärtas slag
och du får hennes glasbergekyss
och det gör dig så hopplöst svag
och du lovar henne palt
men det kan hon glömma
Och du älskar henne ända tills på söndag
–>

2005 oktober 31

Skyddad: pojken

Detta inlägg är lösenordsskyddat. För att se det måste du ange ditt lösenord nedan:


2005 oktober 07

nostalgi

Jag är den i rosa skor.
Kapsylgolv forever. –>

2005 september 16

But

Haa, nasty nasty gamle Lou Reed. Rimma head på head sådär. Jag minns att han var sääätans grym en fin sommardag i Roskilde år 2000. Hmm. Ja.

Det här blir nog bra.
Hej WordPress, nu kör vi! –>