Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 maj 16

Låt

Jag vet inte var jag ska ta vägen.
Det knyter sig i magen, det knyter sig i halsen så jag mår illa, jag har ont i huvudet av spänningshuvudvärk för jag ligger och försöker förtvivlat komma på varför varför varför jag mår så dåligt, varför jag har ångest från magen till huvudet och jag förstår inte. Jag har inget svar. Jobbet har vart knöligt men fungerande de senaste två dagarna och har gått bättre än förväntat, och ingenting är egentligen fel, men ändå ligger jag och försöker att inte lipa i sängen för att jag har sån ångest. Det spelar ingen roll om jag jobbar eller inte förresten. Jag var ledig tre dar och var ändå helt förstörd. Och sen får jag ångest över att jag har ångest för ingenting. Jag lovar, minst tre olika tillfällen har jag sett ut från fönstret och blivit 100% förvånad över att det inte ligger snö på marken, över att det är löv på träden. Det här är fel. Det är på vintern jag mår såhär, utan anledning. Och så finns det en anledning, då finns mörkret. Nu finns ingenting, det är ljust, det är mitten av Maj. Jag förstår inte.

Jag vet inte vad jag ska göra.
Det känns som att jag håller på att explodera och krympa sönder på en och samma gång. Och det känns också som att jag inte får må såhär. Som om jag bara är en lynnig sextonåring och inte fyller 26 och ska vara nästan vuxen. Vuxna Människor™ ligger inte i sängen och har panikångest för ingenting. Jag förlorar. Igen. –>

2007 januari 11

Wounded

Joe är olycklig; i förrgår hittade jag ett litet sår i pannan på honom (damn you Zlatan!) och idag är det två gånger så stort, så det var bara till att leta fram plastkragen och spänna på’n. Mycket missnöjd katt. Men vad ska man annars göra? Han vet iallafall hur man ska gå med den nu och ränner inte runt vaggandes som han gjorde i början förra gången. Och förhoppningsvis ska han väl inte behöva ha den lika länge som han behövde då..

Har inte vart på ljusterapi på två veckor. Inte känt av nånting än. Jag vet att det låter stört, men jag tror att det kan ha att göra med vädret. Det har ju typ vart Oktober sen.. Oktober, och jag vet att man väl inte riktigt får erkänna det, men jag tycker det är rätt skönt. Men jag ska ändå gå, om inte annat bara för att det är bra att få frikort. Och så kan jag ju dra ner till en gång i veckan istället för 2-3. (För det är jag ändå rätt “iih!” över att det är lite snö på marken idag. Det ultimata vore ju lagom värme OCH snö. Fast det går ju inte.)

Hämtade ut Marie-Anges paket igår; det var fyllt med godis och en skiva med Ghinzu! :D Hurra för sena klappar, det är alltid roligt att få nåt såhär i efterhand. På tal om klappar ska jag nog slå in Klaras idag. Undrar bara när hon ska få dom..

Jo, och så ringde jag om lägenheterna igår. Båda var typ “meh måste du komma och KOLLA, gu vad jobbigt”. Fucktards. Men jag ska iallafall kolla den braiga imorgon och den jag egentligen inte vill ha på lördag. –>

2006 december 04

zzz..

Anno vill sova meraaa.
Ligga i sängen med nya Lena Furberg-filten från Hööks (min nya bäbis, jag kan inte leva utan den) och snarka som en liten gris, inte vara moströttvaken för att kunna somna inatt. Men jag måste, annars blir det ingen ljusterapi imorgon och ingen frukostfika med Solen. Och det går då rakt inte för sig.

Nä, häpp två. Nu blir det julmust & Studio 60, sen löpbanda och Dexter.
Basta!

Asåå jo en sak till:
SKITMÅNGA säger typ ” Du har gått ner i vikt va? Mycket?” och jag står som jordens största frågetecken, jag väger ju inte 70 längre (puuh) men det är 65-67-pendel as usual och ja, det är ju typ så det vart senaste året. Och folk sa det när jag vägde 70 också! Jag fattar inte var de vill ha bort den här vikten, det mesta sätter sig på kaggen och hakan när jag går upp i viket och där är det då defenitivt ingen skillnad? Jag fattar ingenting. –>

2006 oktober 25

skit

Första ljusterapiförsovningen för i år. Poo.
Det blev badkar & Veronica Mars istället. Tyvärr inte tillsammans. Om jag inte får en rosa Zen Vision M i födelsedagspresent eller julklapp ska jag absolut köpa en själv. –>

2006 oktober 20

I

Ljusterapi på morgonen, sen tvättade jag SEX (!!) tvättmaskiner (eftersom jag tvättade två laster sängkläder och två par skor. Fråga inte..), under tiden gjorde jag pizza (sweet jesus, jag ska aldrig sluta ha krossade tomater på pizzan EN SÅN SKILLNAD ASSÅ!) samt lite Doctor Who och My name Is Earl. Phew! Sen har jag sovit tills nu. Vaknade av att nån ringde vid femtiden men var för yrvaken för att fatta om det var dag eller natt, haha.

Idag säger vi OH - AH - ANAKARA!
Mest för att flighterna till & från tydligen är intställda = inte en miljard turkar som vill ha en miljard koppar kaffe. Min sista flight inatt landar 1.50, sen har jag ett plan vid 4.30 och sen no more. Och vore jag nu en person som tänkte förutspå natten i förväg skulle jag säga att det är den perfekta natten, eftersom man då inte somnar av tristess framåt halv femsnåret, men det är ju inte jag för då bara VET jag att 287467 flighter blir försenade, alla bakverk kommer att ta slut och jag kommer paja ugnen, espressomaskinen OCH kassan.
Med min tur..

Jahopp, så var ännu en vecka avklarad innan den heliga lördagen. <3
Tyvärr är jag spoilad inför morgondagens ultraspännande BSG-avsnitt, men what to do. Ibland suger det med internet. Det blir nog minst lika kopiöst spännande för det.

Dagens låt: Robert Palmer “(Doctor Doctor) Bad Case of Loving You” –>

2006 mars 09

ungefär

Ja här sitter jag i arla morgontimme och inser att jag inte alls kommer komma mig iväg till ljusterapin idag trots att jag har bokat in mig på första gången på två eller tre veckor. Men jag ska till Broke idag och inbillar mig själv att det är ju snö ute och ljust och då får jag då.. eh.. ja. Imorgon SKA jag gå. Faktiskt! Och sen börja gå reguljärt tills de kastar ut mig. Basta! Vadfan!

Drömde en kopiöst otäck mardröm om att Anna råkade släppa ut Joe & Zlatan från huset jag bodde i, och David R kidnappade Zlatan och var värsta evil geniouset som försökte bugga mig och var skitläskig och huu. Jag ser för mycket film/tvserier. Eller nåt.

På tal om det - Pride & Prejudice.
VILKEN FILM. Jag är ju iofs kär i filmer från lite mer gamla tider, jag har nog sett Emma med Gwyneth typ en miljard gånger hemma hos Hanna med de obligatoriska majskolvarna till. Jag håller på bli värsta Keirafanset.

Om mindre än en vecka är det Cardigans med David N och Mandi. Jag är tyvärr mer pepp på att träffa Mandi än att se Cardigans. Förhoppningsvis går det över.

sexy devils
Jag är kär i den här bilden jag tog på DM.
Suddig, ja, men underbar. För mer DM-sex, kolla fotodagboken.

Och jag VET att ni är fler än 33 pers som läser så det är nog ett bra antal av er som kommer hamna i the special hell. Bara så ni vet. Lurkers. ;) Men det var duktigt av så många att svara. Lite lagom vardagspepp är najs. Och jag ska försöka skärpa mig med uppdateringar, i synnerhet såna om Broke. Lösenord är som det alltid vart med - bara såna jag litar på får det. När vi ändå pratar om saken tycker jag att ni kan bli bättre på att kommentera! Ni måste inte känna mig personligen för att göra det..

På TV-fronten är jag ytterst olycklig - inget nytt Gilmore Girls på en MÅNAD!! Senaste avsnittet som slutade så hemskt.. Fan. Idag börjar iallafall Veronica Mars. Torsdagar är bra. Nu ska jag göra frukost & se senaste avsnittet av Bones. –>

2006 januari 04

Skyddad: and

Detta inlägg är lösenordsskyddat. För att se det måste du ange ditt lösenord nedan:


2005 december 01

Skyddad: halsjävel

Detta inlägg är lösenordsskyddat. För att se det måste du ange ditt lösenord nedan:


2005 november 23

You

Jag funderar på att gå till en spåtantdamkvinna. Det känns lite läskigt för jag tror till viss del på sånt, även om jag är väl medveten om att många bara snackar dynga. Jag ska nog gå till hon i Gamla Stan tror jag, jag har hört att hon är seriös.

Försov mig till ljusterapin. Skit. –>

2005 november 09

Skyddad: déjà

Detta inlägg är lösenordsskyddat. För att se det måste du ange ditt lösenord nedan:


Nästa sida »