Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 juli 19

Hem

Drömde att jag börjde ta sånglektioner - för Mauro Scocco.
I wish! –>

2008 mars 12

"celeb"

Är fortfarande lite nedstämd från igår. Hade en rolig dröm att jag hängde med Jessica Simpson och hon var inte alls sådär bimbo som hon verkar i Newlyweds. Vi var i en loge på en hiphopspelning och rapparen som uppträdde småpratade med Jessicas exman Nick Lachey från scenen (Nick satt i publiken och hade av nån anledning en mikrofon) och han gjorde bara bort sig och Jessica och jag höll på fnissa på oss.

På tal om kändisar såg jag hon lärarinnan (Marie?) från förra årets melodifestival igår. Jag åt lunch på Wayne’s och efter ett tag såg jag att det var hon vid bordet bredvid. Fan vad god Wayne’s fårostpaj är alltså. Helt stört. Och deras tzatsiki.. ooh.

Sista dan på 139 idag, sen får jag vara med mina darlings igen från och med imorgon. Utom Carin som är på franska rivieran, och tjifen som är i Thailand. Jaha. Himla fusk. –>

2008 mars 07

We

Drömde om jobbet TVÅ gånger inatt! Vad i helvete. Fast igår höll jag iofs på att SMS:a med Carin. Men ändå. Ska äta frukost nu och sen åka och träna.

Rolig BSG-video:

–>

2008 mars 06

13:51

Gäsp. Nyvaken. Det var länge sen man var nyvaken tio i två på dagen. Var uppe till halv fyra igår. Drömde om jobbet för andra natten i rad, VADFAN. Vad är det för mening med semester om man ska hålla på att drömma om skiten?

Kom iallafall på en bra lösning för möbleringen. Jag flyttade halva möblemanget en halvmeter till vänster och voila! Stor skillnad. Det är helt knäppt att så lite kan göra så stor skillnad, men det kan det.

Jävla skärm. Min dataskärm håller på paja, så man får typ epilepsi av att titta på den. Hurra. Jag har ju råd att slänga ut två lax för en ny. Fan!

Funderat på att gå med i en såndär filmclub, ni vet i de här reklamhästena, “få fem betala för en”. Fast Det var bara typ två filmer jag VERKLIGEN ville ha resten var typ “eh”. Jag tänkte att det kunde vara bra så jag blev bättre på att köpa film. Fast egentligen borde jag väl inte gå med alls. Jag är lite osäker än. Nä. Det blir nog inget. –>

2008 mars 03

Biffen & Bananen

Urgh. Jag skulle på yoga idag men jag avbokade, lite väl ouchy i kroppen efter styrketräningen igår. Höjde vikterna på rygg & mage, fortfarande rätt vek på armarna. Speciellt i veka vänstervristen såklart.

Drömde att jag och pappa var i huset i Bensbyn när en jättestor kille i övre tonåren ringer på. Jag öppnar och han hotar och säger att han har en kniv. Han har ingen men är läskig och jag lyckas knuffa ut honom och låsa dörrarna. Pappa ringer polisen men mitt i kommer min faster och hennes man och barn och tonårsgänget som ska bryta sig in är SKITBIFFIGA och börjar slå ner polisen. Tyvärr vaknade jag innan jag vet hur det slutade. Otäck dröm. Drömde även innan att jag körde mamma & mormor i Luleå men det var knappt en själ ute, knappt ens nån i en bil för det hade gått ut nyheter om att det var så dålig luft ute, och mamma hade 10′ i kontanter i väskan och mormor 35′ och jag tyckte de var tokiga som gick runt med allt sådär.

Yaaah.
Ska försöka palla mig ut i stallet relativt tidigt idag. Typ nu, så fort jag fått i mig nån frukost, så det inte blir som i lördags när jag inte kom iväg förrän alldelens för sent. Vill åka till Väsby Centrum sen och äta på Subway (för jag fick några köp 2 betala för 1-kuponger i brevlådan häromdagen) efteråt, och köpa målarfärg till badrummet + skostället men samtidigt behöver jag nog min Dramaten för det och då måste jag åka hem först.. det blir nog imorgon. Eller förresten så väntar jag till halv tre när dagens enda direktbuss till Märsta går. Ja det gör jag. Inte för sent, fortfarande ljust ute. Det kör vi på.

2007 augusti 30

Love

Drömde att jag släntrade in i nåt slags Turné 19-liknande tält - och där stod Kent och spelade! Det var (kommande) turnépremiären men jag hade glömt det och snubblade bara på den av ren tur! Jag ringde Klara och killarna och frågade var de var men de hade också glömt. Och det hade typ resten av världen med - det var bara fyra pers där och de nya låtarna var var dåliga. Skitsega och hade jättekomplicerad och jobbiga texter. Sen blev det paus (eh?) och då gick jag därifrån och glömde att det började igen (???). Jag borde väl förstått att det var en dröm när Martin spelade bas läderklädd från topp till tå & hängandes uppochner i en sele & lina från taket, men jag blev ändå rätt lättad när jag vaknade och kom på att det inte är November än.

Jag försöker skjuta Kent åt sidan rätt mycket just nu, jag fick en liten iiih-upplevelse häromdagen när jag hittade en av mina digitalkamerafilmade videos från Norge, men annars trycker jag undan det för jag vet hur lost & nördig jag kommer vara sen, men det verkar sipprar fram undermedvetet; det är inte första gången jag drömt om att stressa till Kentkonserter på senaste tid. Bögband.


Oslo, Norge sommaren 2006.

Åh förbannade satans jävla pissunderbara finaste fantastiska bögbandet. <3 –>

2007 augusti 08

For

Drömde jag träffade Saddam Hussein.
Han var supercharmig. Vi kramades. –>

2007 juli 22

När

..fast det är ju inte riktigt heller.
Och det börjar bli bättre. Har legat i soffan halva dan. Sovit ett par timmar med How I Met Your Mother i bakgrunden, sett om The Royal Tenenbaums och sen ett program på Animal Planet om - wait for it, Valross! - surikater!

Men det börjar känns lite bättre iallafall.
Nu ska jag släntra iväg och se om kiosken är öppen för jag tycker jag förtjänar lite pitysnacks.

Ska försöka fixa ett nytt Swedbankkort sen om jag ids. Eh. Jag vill ha lite nya DVD-boxar. Iofs har jag första säsongerna av X-Files och 24, men det känns så dark & moody. Jag vill ha ha ha. Drömde inatt att jag var rik, hade hittat massa pengar och tänkte “men gud vad skönt, nu behöver jag inte ha ont i magen över räkningar och London och Kentbiljetter och USA-sparandet och kan använda min lön till att slöshoppa som vanligt igen!”

Sen när jag stod och kokade nudlar tidigare idag kom jag på att det bara var en dröm. :(

Hej penga-magontet, gamle vän.
Tråkigt att du lever än. –>

2007 juni 08

hardly

Två gånger på kort tid har jag drömt att jag åkt utomlands och väl på plats upptäckt att jag inte har nån lokal valuta eller några kort, och ingen biljett hem. Undrar om det har med jobbet att göra eller om jag börjar bli nervös för stora resan? Hmm… –>

2007 maj 28

28MAJ07

Bra jobbdag.
Stegräknaren: 10425 steg.
Brodern fyller 27 idag.
Pin-koden till nya kontokortet kom.
Jag köpte Coops bästaste müsli innan bussen kom.
jumjum.

Inatt drömde jag att jag rakat av mig håret igen. Sen fick jag panik och ångrade mig, jag ba: “åhnej, jag sa ju åt min chef att det bara var en engångsgrej, tänk om jag får sparken nu!” och “vad dum jag är som inte väntade iallafall till min ettårsdag”. Hahahaha. Jo, för om en vecka och sex dagar (9/6), då firar Annohåret ett år på knoppen. –>

Nästa sida »