Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 juli 29

Till


Felicia Day Twitters from hacksaway on Vimeo.

:D –>

2008 juli 20

Söndagstips!

Jag VET att ni inte har nåt att göra. Det är söndga, ni lökar runt och kollar bloggar.. så kolla på det här istället! Det är tre korta snuttar och det kommer garanterat vara skitkul. Gå. Se. NU!

Ni kan tacka mig senare. –>

2008 juli 16

Anna!

Första avsnittet av Dr Horrible! ♥ –>

2008 juli 03

Anna!

Captain Hammer-serie! :D
hihi –>

2008 juni 25

Dr

:idea:
För er som inte vet: När Manusförfattarstrejken var i USA och Joss inte skrev på Dollhouse så skrev han en minimusikal istället, som heter Dr Horrible’s Sing-along blog. Neil Patrick Harris är skurken Dr Horrible, Nathan Fillion är hjälten Captain Hammer som stoppar honom hela tiden, och Felicia Day (Potentiella Slayern Vi från Buffy) är tjejen på tvättomaten som Dr Horrible är för blyg för att prata med.


Teaser from Dr. Horrible's Sing-Along Blog on Vimeo.

–>

2006 juli 20

Min

Jag glömmer moderera kommentarer ibland, så om ni kommenterat nåt senaste tiden kan ni ju kolla om ni fått svar. Och så.

Anna kom över och vi testade mina nya (begagnade) tennisracketar. Det gick inte så bra att spela för vi var rätt dåliga båda två, som mest håll vi på i tre returer, haha! Men det var skitroligt. Sen råkade jag slå bort bollen i snigelsnåren utanför planen, så då gav vi upp och gick hem och såg på I Was Made To Love You.

Jobbnatt idag. Hrm.
Andra och sista dagen för veckan, så det är väl OK. Det går knappt att kolla flightlistorna längre, allt ändras hela tiden pga alla evakueringsplan. Helgen är fullbokad; Allsång på Debaser imorgon, bada i Sols pool på lördag förmiddag och så utflykt till Brokes bete & rida på söndag. Sen räknar jag med att vara pank resten av månaden; var tvungen att betala tillbaka Beffe för Hultsfred/Oslo, katternas försäkring skulle betalas och så råkade jag förhandsbeställa en DVD-box och köpa lite småskit..

Jaja.
Jag hade först tänkt ställa in Brokeutflykten, men sen när jag kollade på foton från sist jag red började jag sakna honom så mycket, så nu måste jag. Hjärtat! Ska bli så underbart att få mysa med honom.

Anno & Broke
(Kolla, inget hår! Galet! Haha)

Ja, jobb som sagt, så nu ska jag sova.
Ny tv-obsession; Dr Who. GUSHLIGT BRA. –>

2006 juli 19

VAD

- Vad Materazzi egentligen sade. HAHAHAHA

- Första tjuvkiken på s8-Buffyserien.

Nåt jag gjort;

–>

2006 april 26

men

Varför är min dagbok fucked up?
<3 David

Igår skulle jag bara in till stan och köpa en fan-tidning men istället for jag & Anna till stan och provade skor. På HM hittade jag toppen har jag på kortet i Amelia, fast jag köpte en svart/vit istället för svart/orange, och så köpte jag det här armbandet:

Eventuella likheter med Tricia Helfers är baaaara en slump.
Jag LOVAR. Eh..

Jag hade min nya paljettkjol - utan nånting om benen, hej 18 plusgrader! :D - och den är så UNDERBAR. Fin & böljande & jag gick mest runt och kände mig fin. Jag måste köpa flera långa, böljande hobokjolar. Jag vet att jag är helt efter på det men jag är ju alltid kärringen mot strömmen. Eller nä, men ja.

En Spike-serie blev det på SF-Bokhandeln, och the Official Serenity Companion, plus en Buffy/Angel-tidning istället för BSG. Men dagens högvinst var en mini-DVDbox med Grease
OCH Grease 2 för tvåhundra spänn! Shit! Jättefin var den. <3

Jag börjar verkligen tappa veganismen helt och jag önskar jag kunde ha sämre samvete men jag är så fokuserad på hur gott det jag äter är för att bry mig. Ja jag är dålig, jag vet. Men fil,
fetaost och Pizza Hut’s veggie slices är så sjukt gott. För att inte tala om mjukglass. Anna & jag satt på Stortorget och åt glass igår.

Mer vår än så blir det inte. –>

2006 februari 23

Nathanluvin

Jag älskar Nathan Fillion.
Det var allt för idag.

(okej, Joss också då..) –>

2006 februari 18

Mmm..

Drömde den konstiga långa drömmen som är så sjukt komplicerad och invecklad och lite läskig. Den där den elaka killen väljer knivarna och den som äger de han väljer måste följa med och han säger att han ska välja sex men väljer bara fem och jag och hon som är min Obi-Wan säger att han bara valde fem..

Anyways. Bra slappmorgon med kalasfrukost och Two Guys & A Girl s3.

Roliga videos som inte behöver laddas ner:
- MAD TV - fake Buffy med Michelle Trachtenberg. HAHAHA fejk-Spooike!
- Poofy the Vampire Slayer med Tony Head som inte kan hålla sig för skratt. :D
- Outtakes från Normal Again. Dåligt ljud men hysteriskt kul.
- Bloopers från Friends (OBS! Skapar lust att se serien. Extra jobbigt om man inte har den på DVD.) –>

Nästa sida »