Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 augusti 25

Anno

Är det sorgligt att man var coolare vid sin gymnasiebal än man är när man ska fylla 26?
Suck. Attans vad grym jag var där. Egendesignat hår, Björns Impala, allt var helt klockrent! :D –>

2008 juni 30

Vad

Urgh, jag måste köpa mig en Ixus-kamera. Min lill-Olympus GÅR bara inte.
Det är ju pinsamt när MAMMA tar bättre bilder än mig (hon har nån Sonymodell);

(Hu vad långt bak! Säkert.. 6-7 meter!)

–>

2008 april 08

A

HAHAHA titta vad jag hittade Carin! :D –>

2008 mars 25

Gud i Glitterbrallan

Försöker stoppa en förkylning, ska åka senare till jobbet, förhoppningsvis inte alls (fast det tror jag inte ens själv, jag måste nog in mot eftermiddagen). Nu ska jag sova ett par timmar. Tillsvidare:


Jocke & Camela (23/3)

2008 mars 17

Zlatan
♥ Idag fyllde Zlatan & Joe 5 år! ♥
(Här är foton från min första månad med dom)
–>

2006 september 20

När

Idag drömde jag att jag & Klara var och hälsade på nån, vi satt typ och fikade och sen rätt vad det var började Klara bara hångla upp mig. HAHAHAHA. Och hon vi hälsade på hos, hon ba: Jag ska gå & stryka lite, fortsätt ni, som om det var den mest naturligaste saken i världen. Craise.

Jaha, och ni minns ju kanske hur min Olympuskamera pajade av sig självt och jag fick en ny kamera, men att de glömt skicka tillbaka mitt objektivlock och min kamerarem? Mmmhm. Det var ju tydligen inte hela historien. Igår fick jag ett samtal från Olympus repservice; det visade sig att min kamera hade förväxlats med en annan! Lyckligtvis bodde han som hade fått min kamera i Solna, så han körde ut till Väsby i morse och så bytte vi.

Jag fick tillbaka min betydligt mer väderbitna darl <3 med repig skärm & lite småglapp batterilucka (HAHAHA han måste ha vart skräckslagen när han såg kameran! Typ: Vad har de gjort med den?!!), och bäst av allt - med kamerarem & objektivlock! Yaay! Han vars kamera jag haft hade vart utomlands och inte kommit hem förrns nu typ. Han skulle ringa till Olympus och kräva kompensation och det är väl rätt & riktigt för jag har ju använt hans kamera, men jag tror inte jag ska göra det.

Vad ska jag säga liksom?
Jag hade nån annans kamera, kompensera mig?
Äääh.

Oaah. Jag har sovit 15.00-23.00 idag. Hur bra är det. Puckojag. Ska vara vaken fram till tvåtre och slagga lite då tror jag. Ska försöka att äntligen komma mig iväg till IKEA. Jag har planerat att åka på fem olika dar men det blir som inte av. Alltid så trött. Alltid är det nåt. Ringde till Josefssons om mitt löpband men jag hamnade bara på nån automatisk grej som sa att löpbandet skickats, inte bara jeansen, så jag antar att det kommer här nån dag. Om inte annat får jag väl ringa igen. Det är bara jobbigt att ha alla pengar och inte veta om man kan använda dom eller inte! Vill börja simma men jag vet inte om jag har råd förrän efter jag betalat löpbandet.. –>

2006 maj 10

Expedition

Efter en upprörande Gilmore Girls-final gick jag ut i trädgården nu nyss på morgonen. Knuffade igen dörren, och gick till citronmelissen. Den växer som attan, man ser nästan skillnad för varje dag! Plockade 8 av de största bladen och under tiden höre jag ett svagt prasslande bakom mig, och tänkte att det kanske var en grannkatt eller nåt. Först såg jag inget, men sen vände jag mig om - och såg att Joe smygit ut på altanen! Aaah!

Lyckligtvis sprang han rakt in när jag närmade mig honom. Måste köpa nya selar åt dom, de har växt ut sina tigerselar de hade som bebisar.

Har Veronica Mars-finalen på datorn också, men jag plågar mig själv genom att vänta med den såklart. Ska in till stan och få ett utlåtande om min kamera, köpa kattmat till gnällspikarna och hämta ut lite foton jag skickat in för framkallning. –>

2006 april 29

sjuhelvetes

Frukost - check
Grovstädning - check
Disk - check
Deklaration - check
Tågbiljett till Hultsfred - check

Jävligt produktiv morgon!
Ska väl förhoppningsvis hinna städa lite mer och dammsuga innan Solen kommer, och packa inför ridningen.

Jag måste nog tyvärr köpa en nya kamerajävel.
VAD BRA ATT JAG HAR TRETUSEN LIGGANDE. Inte. Min älskade bebis 5050′n har fått damm i sig och är fucked up och jag antar att det kostar 978268726478 kronor att rengöra det. Ungefär samtidigt har min Canon också pajat bara utan anledning och man kan nu inte filma eller ställa in nån ISO eller nånting, så nu är min underbara konsertkamera också paj. Den funkar bara som everydaykamera nu. FAAN. Vadfaan.

Jag får väl tyvärr överleva utan att fota konserter så länge, men jag måste faktiskt ha en fungerande kamera. Eftersom jag är en Olympusslampa funderar jag på en SP-500, det är väl det närmsta jag kommer min gamla 5050-modell (som inte längre säljs givetvis) och den har bättre zoom än 5050′n. Grrrrrrr. Fan! Och så får jag väl köpa en lite mju-kamera som konsertkamera.. sen.. nån gång. Eller så köper jag mju’n nu och den andra sen.. Det beror väl på när jag får skatteåterbäringen I suppose.

Det var ju inte precis det här jag ville lägga min skatteåterbäring på! –>

2006 februari 06

time

Helgen sa swooch, och vips hade Klara & jag vart på dansföreställning (Sken på Moderna Dansteatern, gå och se!), vart på fest (drama, drama, drama), sovit hos Anders & Stina och sen lallat runt på stan halva söndagen, med en avslutande promenad från NK via Klarabergsviadukten & Kungsholmen till Gamla Stan.

Och så var det måndag och lång jobbvecka igen. Bleh.

Min dyr-kamera kruppar. ;___; –>

2006 januari 29

shake

Drömde att jag, kollegor, mamma, gamla klasskamerater skulle resa till Island eller nåt. Mamma och jag bråkade så mycket, det var jobbigt. Mest när vi var hemma i mormors gamla hus. Det var bara konstigt. Senare skulle vi ställa upp oss efter färgen på våra klänningar och jag hade en mellanbrunröd salsaliknande klänning jag var assnygg i för det var ju en dröm. Drömde också att nån försökte döda Zlatan! Lyckligtvis så misslyckades det. <3

Och så hade jag Harry Belafontes Jump in the line på hjärnan när jag vaknade så jag var tvungen att se Buffyverse-fanvideon med den när jag vaknade. Den med alla klipp från dans. Den är asbra.

Öhm. Ja.
Det är så rukigt skönt med kort hår på jobbet. Inget “hm vad ska jag ha för uppsättning idag?” och så är det så otroligt lättskött. Ingen styling eller whatnot, bara på med glans-cremen och lite vax och off we go.

Jag vill baka bröd men jag vet inte om jag hinner innan jag ska åka. Det vore ju dumt att bara bröd och sen inte hinna äta det nybakta liksom. Kanske bara lite grahamsbullar?

Och så måste jag välja nån bok. Jag har för ovanlighetens skull massa böcker att läsa, men ingen som jag känner “wow, den här MÅSTE jag läsa nu”. Det är lite farligt med första boken efter en fantastisk, man vill ju inte bli besviken. Kanske borde jag helt enkelt läsa om Ödets Skepp. Hm Hm Hm. –>