Anno Superstar

Från Luleå till London

2006 september 27

Handygirl

Jag vaknade fyra gånger mellan två och halv fem och det kändes som att jag sovit jättelänge mellan varje stund. Skumt. Till sist gav jag upp och gick upp, det är lika bra eftersom jag ändå ska sova lite på dan inför jobbet ikväll.

Nu är klockan nästan åtta och jag har redan hunnit med frukost till Simpsons & lite yoga. Mellan 10-12 är det utlovat ett löpband, och jag känner mig rätt städsugen idag, så nu ska jag bara skriva in en skiva på min “att lägga upp när skivsamling.nu kommertillbaka”-lista och sen gå och ta itu med diskberget. Blir det lite bättre väder senare ska jag plocka plommon, beskära plommonträdet (köpte en grensåg igår!) och planera vårlökar. Köpt hyacinter, tulpaner & krokusar.

Borde även boka tvättstuga och se om min hyresvärd är på sitt kontor idag, skulle behöva klippa gräset. Man ska ju inte ha det för kort innan frosten slår till, men det behöver ju inte vara 15 cm som det är nu, plus att gräsklipparen man kan låna dessutom är helt värdo, så det blir inte så kort hursomhelst.

Hammarby vann över AIK igår och jag har nya svnitt av House, Gilmore Girls (iiiihhhhh) & Eureka på gång. En rätt bra dag än så länge. –>