Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 maj 19

I

Bra dag. Förutom sista två timmarna på jobbet då jag blev skitförbannad.

Dagen startade dock bra; 30 minuters MYCKET bra konditionsträning (löpband/crosstrainer/robbmaskin) med Tjifen (som efter 20 mintuer glatt förkunnade att hon skulle gå till bubbelpoolen, den latmasken! ;) ) och det gick bara SÅ BRA idag. Konditionsträning är bra men så trist och enda sättet det är bra är om tiden bara flyger iväg, och det gjorde den idag. När jag vart på toa och skulle till att hoppa upp på crosstrainern kom Groove Coverage’s cover på Poison på och jag blev skitfnissig för det är en Voltigelåt för mig, nåt av de rivaliserande lagen har den som in- och utspringslåt.

Kinamat till lunch, och efter suravslutningen av dagen - vilket i all ärlighet hade byggts upp under dagen. Det värsta jag vet är när jag är på bra humör och det förstörs av att andra är sura och det gör mig sur! - gick jag till Pressbyrån för att tröstshoppa lite. Jag vet, dåligt, men jag ska frysa mina tillgångar från och med löningen som kommer, så jag måste njuta medan jag kan.

Och Pressbyrångudarna, de var goda; en Red Bull, en minibox av Ben & Jerry’s Chocolate Fudge Brownie och dessutom Entertainment Weekly-numret med Katee Sackhoff-intervjun OCH ett nytt nummer av min favorittidning SFX - med tillhörande Angelbok! SWEET.

Som en sista bonus hade jag fått brev från HRF när jag kom hem. Jag har haft autogiroinbetalningen till dom på Swedbankkontot, men jag har slutat föra över min lön dit för.. orka? Så, jag har inte betalt medlemsavgift till HRF sen typ innan jul. Härom månaden avslutade jag den där autogirogrejen och sen fick jag HRF-räkningar för typ över 4000 spänn som jag fick lätt tokpanik på. Dock stod det även där att om man inte betalat inom ett visst antal månader räknades det som att man utträtt ut facket (vilket jag vill men inte kommit mig för), så jag tänkte väl ringa men surprise surprise det har inte blivit av, så nu stod det halvsurt att de kickat ut mig och det räknas som att jag utträtt i Januari. SWEET, nu kan jag äntligen gå med i rätt A-kassa. Dock är det mindre sweet att jag måste skaffa mig en riktig hemförsäkring nu (och därmed börja värdesätta allt jag äger. TRÅÅÅÅKIGT!) för hemförsäkringen ingick i HRF men inte i nya. Blä.

Rolig grej: Om man gör ett anagram på Ann Nystrom (som om man skrev det för nån på engelesiska som inte kan det där med ö:n) blir det Nanny Storm. :D Haha! Hur grymt låter inte det. Nanny Storm. Jä. –>

2008 april 25

De

Åhnej, jag satte på Berlin och nu har jag grym konsertabstinens, och jag ska ju gå med mamma i Stockholm och inte ens stå och röja. Fast jag ska försöka dra henne en bit fram iallafall, på sidan. ;)

Det har vart så varmt idag så jag hade balkongdörren öppen lite och Joe ville gå ut, så jag lät honom. Han KASTADE sig på cementen och gneeeed sig mot den om och om igen tills han var mer grå än vit;

Sen blev det bad för hans deloch det var ju lagom kul på egen hand.. :cry:

Annars har det bara vart populärkultur så det sprutar ur öronen på mig idag; nya avsnitt av LOST, Grey’s, Earl & Scrubs, samt podcast och så lite mer på DVD. Ah, ingentingdagar. De är bäst. Men jag har faktiskt diskat en omgång. Mer måste jag göra imorgon medan jag tvättar för här ser ut som SKIT och mamma kommer på måndag och jag vill helst inte höra det där “Men ANN..!”.. :oops:

Fotodagboken är uppad BTW! –>

2008 april 23

Bada & löpbanda?
Pröva bada & öl!

Carin hade hallisar idag och påstod att jag hade rutor på magen. typ två. Haha. Eller hur..
Och sen en Buddhamage under det.

Bergochdalbanedag på jobbet idag, ibland var det bra och ibland dåligt.
Carin & Linn & jag tog en öl på O’Learys sen. Sweet. –>

2008 april 22

morgonbajs

Sovit 5 timmar inatt. BRA ANN.
Jag måste plugga in timern i datorn igen. Ingen jävla dator efter 20.00 som det är skoldag, jag menar jobb, dagen efter.. Basta! I synnerhet inte som igår när jag var på stabsmöte med jobbet på Grill och kom hem syndens sent (halv tolv) och ska upp sex.. det funkar inte. Suck. Är det fredag snart eller? Jag vill gå på morgon-yoga för Malou :idea: och sen äta frukost på Locanda. Fredagsmorgnar är bäst!

Jag ska på SATS Box idag, jag är så uppspelat att det bara inte finns! Wee! Sitter och hoppar på att 6 pers till hoppar av Pilates Med Boll imorgon, jag är snubblande nära på väntelistan.. viket är skitirriterande för då måste jag ha med mig BÅDE vanliga kläder och Pilateskläder imorgon, ifall att. Om jag kommer in på den ska jag avboka Muskel-klassen jag är inbokad på på torsdag, annars blir det den. Har bestämt att jag ska prova alla klasser och inte bara fastna på de jag tycker är roliga. Skulle vilja testa en lite mer avancerad Coreklass, nybörjar-Coren jag var på var kul men jag kände kanske inte att det gav så hysteriskt mycket. Men det var en trevlig uppvärmning för styrketräning!

La la la.
Jag hinner inte ladda ner Cort & Fatboy när jag börjar tidigt, det är lite irriterande. Om jag hade en Nokia 7373:a hade jag kunnat ladda ner via mobilen, men det har jag ju inte. Vem måste man ligga med för att få den sidan upplåst på jobbet? ;) “Jo men det ger ju.. eh.. jättebra tips på folk som vill åka till Portland!” Hahaha. Eh. Eller så överlever jag på How I Met Your Mother och Bones. Gud, jag älskar tisdagsteve.

Just sett Teletubbies.
Ungefär lagom 7-på-morgonen-underhållning.
Jag och fyraåringarna liksom. Med våra Hello Kitty-hårspännen. (Jag hade på mig ett igår och en kund ville veta var jag köpt dom för hans fyraåriga dotter skulle älska dom.) –>

2008 mars 20

bleh

Nyaah.
Sista jobbdagen för veckan. SKÖNT. Inte alls sugen för fem öre. Men vem vet, det kanske blir jättebra och.. ingen gnäller och.. eh.. Nästa vecka jobbar jag bara tisdag och lördag. Sen kommer äntligen April. Tjifen är tillbaks mitt i, och viktigast av allt, Battlestar Galactica börjar igen. Jag har fått ledigt på fredagen innan och har bytt så jag har Lucas då. Inget ska få störa min lördag den veckan. Oiiii. Ååååh jag såg deletade Kara/Anders-sexscener från Unfinished Buissness igår, var är min säsong 3-DVD? Det är så jävla segt med Amazons overseas shipping. Alla mina jävla USA-kompisar sitter och gottar sig med den och jag får vänta på min entimated delivery date April 22. Jag får tre nya avsnitt före jag får DVD’n. Hurraa… :/

(Gud vad jag är tjurig.)
Inte fick vi lön idag som jag hoppats heller. Nä nä. Tisdag, såklart. Jag får låna från sparkontot för att jag inte kan hantera ett VISA-kort. Och jag som funderat på ett kreditkort. HAHAHAHAHA ELLER HUR. Det kommer ju hända. Inte.

Det blir SATS Step ikväll (förhoppningsvis, om jag inte måste jobba över), imorgon måste jag packa för holy crap, jag åker ju faktiskt imorgon! Åh vad skönt det ska bli att bara KOMMA BORT, senaste två veckorna har inte vart så överdrivet roliga faktiskt. Förutom igår efter träningen när jag drack öl och åt en cupcake med Carin. Och därmed totalt pajade mina duktighetspoäng, haha. –>

2008 mars 18

grrmphh!

Vaknade upp idag fem minuter innan jag var tvungen att åka så jag hann inte packa gymväska och fick ställa in Boxklassen jag skulle på. Helvete. Inte blev det bättre på jobbet eftersom det strulats till ordentligt igår kväll och UGGNNNN JAG BLIR VANSINNIG PÅ.. nån. Dummare än tåget. Fan. Det ska bli så sjukt skönt att Carin är tillbaka imorgon så det inte finns. Och i synnerhet när Tjifen kommer hem igen, fan i helvete jag skulle aldrig palla att vara AC. Nej tack. Jag satt med konstant stress i sex timmar, utan överdrift. Är det folk hinner man inte med nåt och är det inte det är det ju inte heller bra. Jag tyckte det var svinjobbigt när Lena brukade säga “lös problemet” när man hade nåt men jag förstår henne verkligen nu. Himla bölande hela tiden, om skitsaker de redan kan. Nä, jag skulle nog aldrig vara nån bra chef.

Bajs bajs.
Jag ska iallafall på Step på SATS Hötorget på torsdag, det ska bli roligt. Jag vill testa på lite mer gruppträningar nu! Boxen, och Pilates Med Boll som går tre dar i veckan på mitt hemma-SATS (Zenit) är schuuuukt POPULÄRT, det är typ 40 pers på väntelista samma dag de nya klasserna släpps. Jag såg det innan en Yogaklass här en dag, det såg jättekul ut.

Jo, och en vagel i ögat har jag också.
Som om livet inte vore perfekt redan liksom.

2008 mars 06

Semester

Dålig dag. Känt mig risig och lite yrslig hela dagen, och inte har det vart bättre för katterna. Joe fick ett sår vid nosen morgonen och därmed kom platskragen fram. Han kröp in under soffan när jag tog fram den och jamade hjärtskärande när jag satte på honom den, lilla hjärtat! Men han måste ha den. Zlatan är inte heller förtjust, han tycker Joe är läskig när han har kragen. Fast vi låg ändå och myste sen, Zlatan låg på klösträdet med huvudet på soffan, jag halvlåg i den med krag-Joe på benen och såg på Cops. Jag tycker om Cops för då känns livet inte så crappigt längre. Haha.

Jag har verkligen saknat att träna den här veckan. Jag ska imorgon, vet inte riktigt om jag åker till stan eller om det bara blir löpbandanånting i Väsby. Det beror väl på om de har “mina” maskiner där eller inte. Har de inte dom åker jag nog in till stan på söndag, för åtminstone ett styrke vill jag ju ha, helst två. Jag skäms verkligen för det här veckan, det kommer “bara” bli 2xLucas och 2xgym.

Förra veckans träning:
Måndag: 40 min löpband + 15 min mage- + ryggmaskiner
Tisdag: 40 min cykel/crosstrainer/löpband + pyttelite simma (med Lena)
Onsdag: -
Torsdag: 1h Kentkonsert vid kravallstaketet (är helt övertygad om att det är lika med ett träningspass!))
Fredag: 55 min Yoga
Lördag: 1h Lucas, 30 min cykel
Söndag: 15 min löpband, 45 min styrketräning
Förra veckan är mn enda räddning för skammen över min otillräckliga träning den här veckan.

VEM ÄR JAG?
Hahaha. Allvarligt, ni som läst mig i år och år kan ju intyga att jag allllldrig vart intresserad av träning eller gym eller dess like, max häst och så lite löpbanda/jogging ute. Jag är otroligt fascinerad av min nyfunna kärlek för träningen (och lätt livrädd att den kommer ge med sig när nyhetens behag släppt). –>

2007 maj 22

eh

Mmhhm. Igår var jag ute och red Lucas i två timmar! I regn! Eller det regnade inte först men hade, så vi chansade och red ut, det började igen så vi flydde in i skogen, det slutade när jag tänkte vända tillbaka så vi fortsatte längre och jag hittade en skitbra skogsväg och när vi vände började det regna men då var det fortfarande 40 minuter hem.. Dyngsura var vi båda två, men det var rätt kul ändå faktiskt!

Dock kom jag hem sent, lade mig för sent, somnade för sent, sov för lite.. och idag var INGEN bra dag. :( Diffade mer än en gång och det var bara jävla bajsslarv. Jag skämdes ruskigt mycket och ville mest dunka huvudet genom en vägg. Mot slutet gick allt som kunde gå åt helvete göra det. Kändes det som. Jag var inte riktigt på humör för Säljträff efter det, men det var faktiskt riktigt peppande och jag var på mycket bättre humör efteråt!

En rätt oväntad överraskning var att dessutom se Emelie, min gamla Ritazza-kollega, där! Hon hade börjat på Arlanda för 4 dagar sen. World? Tiny. Sen såg jag säsongsfinalen av Heroes på väg hem och fick sitta med handen framför munnen sista kvarten för min haka var nere i knäna. Oaaah.

Nu ska jag sova. Eller iallafall lägga mig i sängen och lyssna på sista 50 minutrarna av Cort & Fatboy. Jo och just det! 7876 steg idag! Plus typ 100 eftersom jag glömde sätta på mig den på morgonen så nästan 8000, och jag har inte ens försökt idag. Eller ja lite, jag gick ut och promenerade en kvart på lunchen (och det tror jag förresten jag ska försöka göra jämt för det var sjukt skönt att bara få komma iväg en stund och andas luft, även om det cityluft). Men ändå! Yay!

PS igen: Jag borde verkligen skärpa mig med vikten och motionen nu. Är nere på 65 kilo (tack vare blodgivningen antar jag?) somehow, så nu borde jag fan skärpa mig med mat, motion & allt det. För extrafläsket känns inte som att det försvunnit fast vikten gått ner. –>

2007 mars 28

Jock!

Augh, är mosig i kroppen efter gårdagens fotboll! Shit. På OVANSIDAN av låren! Jag undrar om jag nånsin haft träningsvärk där. Men hey, det är väl bara bra. Det var roligt och jag var rätt bra faktiskt. Tyckte jag. Och nu har jag ridit i måndags, spelat fotboll i tsdags och jag ska fan keep it up genom att löpbanda för första gången på läääänge till dagens avsnitt av House!

Uppdade fotodagboken igår. Där liksom här saknas det fan kommentarer. OK, här får jag iallafall lite men ibland undrar jag om det bara är Anna, Helena och David som tittar på fotodagboken för de är bara dom som säger nåt. Varför är folk så laaaaata? Psshhh.

Har iallafall äntligen fått mitt arbetsintyg, så idag blir nog “fylla i tråkiga vuxenpapper”-dagen. Och betala räkningar. Blää.

Jag vill ha ett nytt theme här men jag hittar inget jag gillar. Tips mottages tacksamt. Det får inte vara för smalt, för plottrigt och titeln måste synas tydligt. Och så vill jag se tiden, och det ska vara en tydlig avskiljning mellan posterna. Det är det enda som irriterar mig med Wordpress, att jag inte kan styra utseendet nästan alls. Jag vill ha mina egna banners och stylesheet overrides jag är van vid :/ –>

2007 mars 19

Give

PHUU.
Idag har jag vart så sjukt effektiv och allmänt awesome.

Först for jag ut till Lucas, och idag fick jag göra allt; maten, mocka (i halm, vilket var lite pirrigt för jag har mockat i typ allt utom just halm. Men det var lätt och gick bra!). Sen red jag ut med Lucas, eller om jag skulle säga sen brottades jag med 600-kilos-Lucas (kanske 700, han är inte stor, men bastant). Iallafall första kvarten tills han gav upp att testa mig.

Sen åkte jag hem och var glad att hitta min hemsida fungerandes igen. Läste mail och insåg sen att jag inte skulle hinna duscha om jag ville hinna till arbetsförmedlingen i tid - och eftersom jag redan missat ett par dar ville jag inte det - så det var bara byta kläder, slänga håret bakom ett diadem och dra igen.

Ågrenen över Arbot visade sig vara totalt meningslös! Han som skrev in mig var skitsnäll och när jag sa att jag jobbat inom restaurangbranchen men nu skulle vilja jobba i butik itsället frågade han bara om jag hade kassavana, och när jag sa ja sa han “då ska det nog gå bra”. Jag behövde inte ens dra min “jag vill ha ett lite mindre fysiskt jobb”-ursäkt!

Sen gick jag därifrån till det nya Sushistället jag tänkt testa i MÅNADER och köpte vegosushi. Hade tänkt handla, men jag hade en tung väska och sushin, och inga planer för imorgon, så jag köpte bara frukost och lite frukt, hann precis droppa förbi Pressbyrån och handla en Red Bull och sen var det bussen hem igen.

In med allt i kylen, sen till tvättstugan och slänga in tvätt - vilket jag egentligen inte behövde eftersom jag bara fyllde två halva maskiner, men desto bättre för då var det ännu lättare att säga “nää jag orkar inte” - men det gjorde jag!

Nu har jag nyss ätit sushin (SÅ. GOTT. Hade kunnat trycka i mig minst två portioner till!) och sett ett halvt Buffyavsnitt. Ska hämta tvätten nu (lite lat ska jag vara och skippa torktumlaren) och sen bada och sen blir det la sängen.

För ja, jag nämnde ju inte att jag lade mig full igår och bara sovit två timmar inatt. Jag vet inte vadförnåt extrabatteri jag går på just nu! Kanske det att jag vart ledig arbetslös i fem dar, men jag är faktiskt inte så himla trött. Eller känner mig i alla fall. Helt crazy. –>

Nästa sida »