Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 april 09

Rasister

Tjifen kom hem idag, eller rättare sagt till jobbet idag, och det var superskönt. Det var lite kylig stämning fortfarande, men betydligt bättre än vad det vart på veckor. Egentligen var det nog bara en som var sur när jag tänker på saken.. Det var samtal hit och planer för framtiden dit idag och det kändes allmänt jättebra, det var skönt att få prata av sig om det som vart. Och det som komma skall känns också bra! Hurra!

När jag kom till Väsby var Jessica (som har min gamla lägenhet) på busshållplatsen och vi småpratade lite och jag hämtade upp lite gammal post (bla Nemi, TYPISKT, jag har redan köpt den för jag trodde att min prenumeration var slut!). Medan vi stod utomhus kom ett gäng småkillar i lägre tonåren förbi. Tänkte inte mer på det, gick hemåt och när jag var nästan hemma kommer det en snöboll och landar strax bredvid mig. jag vänder mig om och ser tonårssnoren gömma sig bakom en bil. Jaha. Lönt att börja skrika på dom? Nej. Fortsatte gå, och då kommer en andra snöboll. Missar också, men jag stannar igen och vänder mig om och stirrar på dom, länge. Jag vet att det inte är lönt att börja skrika, men jag stirrar på dom. De tittar inte på mig men vet att jag ser på dom, och så plötsligt skriker en av dom “Det är inte svartvit teve här!”.

…vad FAN ska det betyda?
Urgh, orka. Jag gick bara därifrån, fast jag undrar fortfarande vad han menade med det. Jag antar att det var nån slags.. äh, jag vet inte.

Myntade för övrigt ett rårasistiskt uttryck häromdagen, inte av mening, det bara kom ur munnen innan jag kunde stoppa det; blattedollar. :oops: Haha. Öh. Det var ju inte riktigt meningen, eller smart för fem öre. Men ändå rätt roligt. Som tur var tror jag ingen mer än Carin hörde.

Borde göra mat men orkar inte. Macka & fil & Snatch låter mer troligt. Gjorde mörkröda cupcakes igår, de blev stört goda. Dekorationen blev so-so, men det dög iallafall. –>