Anno Superstar

Från Luleå till London

2007 februari 12

look

Jag lever ju under strikt sparbudget i år men jag har bestämt att jag får köpa kläder jag inte behöver om de kostar 50 kronor eller mindre. Vilket såklart inte hjälper mig om jag köper mycket, men vadfan. Man hittar inte så mycket under 50 på stan, så det är eBay som gäller. Seriöst! Folk säljer så sjukt fina saker för töntigt låga priser.

Just nu bjuder jag på 4 linnen & en poncho. Om jag skulle ha råtur & inte blir överbjuden är det ungefär 126:- (minus porto) för allt. Det är liksom linnen från Topshop & HM! Jag tror jag kan avvara 126 spänn.. ;)

Worknight from hell, nu ska jag sova. –>

2007 januari 08

blabla

Vansinnigt seg.
Får ingenting gjort.
Noll liv, träffar ingen, gör inget. Januari.
Har iallafall bytt sängkläder idag.

Har ett sent julklappapket från Marie-Ange i Frankrike att hämta ut men jag orkar inte klä på mig. Jag måste sy i knappar på mitt nyaste par jeans eftersom dragkedjan pajat, knappen har även lossnat på mina ‘militärbyxor’ och mina äldsta och bästa jeans börjar ge upp och är jättesöndriga i grenen. Fanfanfan, det är så sjukt fin modell, jag vill inte att de ska paja.

Jeans, ja byxor i allmänhet är en sån där TRÅKIG utgift. Jag önskar jag hade skitmånga men det är tråkigt att köpa byxor & jeans. Men praktiskt att ha. Och så är de alltid för långa, så jag måste rulla upp.

Lägenhetsstatus: 13/113
Anmälde intresse för en av de andra tvåorna (det finns 2 modeller; en på 47 & en på 55 kvadrat, men den på 47 har sämre planlösning & bara kokvrå). Om inte annat kan det vara kul att bara få kolla, veta hur den ser ut.
–>