Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 september 28

Tricia

–>

2008 juni 18

AKJDHASJLDHALSJHDLA

Jaha. Vad ska ni göra i sommar?
Själv ska jag hänga med AARON DOUGLAS OCH MICHAEL TRUCCO I LONDON FÖR DOM BLEV JUST GLARA FÖR MITT NÖRDCONVENTION! JAG SKA TRÄFFA TRUCCO!! Just nu skiter jag i att jag mår jätteilla och att nån snott mina kort och att Lucas försvinner och att jobbet är tugnt. Jag ska träffa Trucco!! Aaah. (Åh gud, jag kommer kissa på mig, eller hur?) :D :D :lol: :mrgreen:

–>

2008 april 05

I

Galactica gjorde mig så stört lycklig. Min favoritkaraktär Samuel T. Anders hade LÄTT den coolaste scenen i hela avsnittet. Gud vad jag skulle kunna ge upp ALLA tv-serier för den här. Buffy Schmuffy. Nu ska jag försöka städa lite. –>

2008 april 04

"that

Det är bättre idag. Vi hade ett mini-HK-möte idag och pratade om saker och alla verkar vara rätt överens om att vi måste prata om.. saker. I synnerhet stämningen i butiken, som är jävligt hätsk just nu. :( Det var skönt att “bara” vara där fem timmar idag (skulle vara 11:30-15:30 men det blev 11-16 givetvis). Sen for jag till Lucas och fick ta ut mina aggressioner på den sura bögponnyn som alltid ska hoppa upp på Lucas (!) när jag ska ta ut honom från hagen. Ett par spörapp och ryta så kändes det bättre sen, och tjurskallen sprang iväg.

Bra ridtur också. Lucas larvade sig lite men jag tror att det är för att han har två nya medryttare som han säkert kör med och då testar han om han kan göra det med mig med. Pha! As if. Nu börjar Voltigetävlingarna komma igång, roligt! Det är tävling i Hamre utanför Västerås i slutet av månaden, jag gillar det stallet. Man får ingen box eller hage till hästarna, men det var fint att rida runt där.

:arrow:
Och OAAAAH jag är så uppspelt för Battlestar så jag kan dö. Det är som inför en Kentspelning när det vart uppehåll på år. Fast istället för att ha ångest för att köa med snorungar så squee:ar jag på internet med BSG-kompisar, så det är mycket bättre. Jag ska absolut vara vaken tills torrenten kommer upp. Vilket borde vara runt.. fyra eller så. Hihi. :idea:

Tills vidare ska jag underhålla mig med 40 Year Old Virgin som jag köpte igår, och så borde Torchwood-finalen komma upp strax efter midnatt. Och så började ju My Name Is Earl den här veckan, det har jag inte sett än! Woo! –>

2008 mars 30

Om

(Eller Ed Quinn. Eller Ian från Anthrax.
Eller de från Law & Order.
Eller Trey & Matt som gör South Park.)


Joss Whedon: “I’d want one [re: the old phones]. And I’d just say ‘Joss, Actual’ all the time, and people would say ‘Please don’t answer the phone like that. It’s embarrassing.’”


Joss Whedon: “Starbuck loves me so much. It’s weird. She’s always flirting with me on screen.”


–>

2008 mars 26

sjuk/tvstuga

Ingen feber idag!
Vilket är yay för.. ingen feber, men det betyder också att jag kan bada badkar! Woo! Nu har hostan kommit, i vanlig ordning. Dock verkar det gå rätt snabbt i fasordningen (halsont-feber-snora-hosta), så jag ska ta det lugnt imorgon också, kaaanske åka och handla bara (har typ inget hemma). Fredag & lördag ska jag jobba, men fredag får jag jobba vid sidan av och lördag brukar ju vara lugnt, så det ska nog gå bra. Har inte Lucas förrän fredag nästa vecka (han har fått en ny medryttare till nu, skönt).

Tinade upp fyra cupcakesbottnar jag hade i frysen och gjorde chokladfrosting till dom. Övertygad om att det gjorde mig lite friskare. ;) I övrigt har jag bara sett 24, The Sarah Connor Chronicles och Torchwood idag. Och badat. Två gånger.

Jag är så nervös & uppspelt för nästa veckas helg att jag inte vet var jag ska ta vägen. Säsongsavslutning för Torchwood, säsongspremiär för Doctor Who (det kommer bli bästa säsongen nånsin, FYRA companions!) och - aahhh - för första gången på över ett ÅR kommer det nytt: säsongspremiär för Battlestar Galactica. Jag är inte REDO. Det har gått SÅ lång tid. –>

2008 februari 29

You

Har nån av er som läser här undrat lite på vad det här Battlestar Galactica jag skriver så ofta om är? Här är tre säsonger ihopsummerade på åtta minuter. (Så om man inte vill bli spoilad ska man ju inte kolla, men har man sett ska man se ändå för det är en ganska kul summering.)

–>

2008 februari 27

oooh

–>

2008 februari 24

akldjakljlkasjd


JAG DÖÖÖÖÖÖÖR!

SÅ. SJUKT. HETT.
Jag fattar inte varför alla inte ser på den här serien.
Fy helvete vad dålig smak ni har.

–>

2008 februari 21

alkjdakljdkla


alkjdakljdakljdaklhdaljdhl SEX

Promofotona för säsong 4 släpptes idag och min hjärna exploderade. –>

Nästa sida »