Anno Superstar

Från Luleå till London

2007 februari 21

this

Min dag har inte vart nåt vidare.. efter en lång och jobbig jobbnatt var det -15 ute och min buss kom inte så jag fick stå ute en extra kvart och var så arg när jag kom hem att jag bara skrek.

Badade och såg sen Veronica Mars, där FETARSELSPOILER >> min favoritkaraktär dog på det lamaste jävla sättet man kunde tänka sig och om det inte bara är lur tänker jag sluta se VM för det har ändå vart så jävla ojämnt den här säsongen. Jag hoppas det blir nedlagt. Bajs!

Ringde Henke i Irland på eftermiddagen eftersom jag & några till hade tänkt åka dit & hälsa på under St Patty’s men alla jävla hostels var uppbokade - såklart! Billigaste jag kunde hitta var på 3800:- för 4 dar.. Jag funderar iofs på att dra till London en miniweekend istället (tors-mån) men vi får se vad det blir. Jag har inget emot att åka själv men på kvällen och när man ska äta är det segt att vara ensam.. :/

Och ingen jag känner är precis “jamen visstfan åker vi till London om en vecka” - alla har jobb och skola och upptagenheter. Vilket jag såklart fattar. Mmm. ja. Vi får se. Det blir London eller Luleå, bort ska jag på minisemester i vilket fall! men det var ändå lite bittert det där med Iralnd.. jag som var så pepp. Inte har jag vart duktig på nån av de punkterna jag radade upp idag heller, hoppas jag inte jinxat det nu..

Tja. Imorgon är en annan dag, som Christer Björkman sjöng. Jag har vart vaken i 24 timmar och just badat för andra gången på 12. Nu ska jag sova. –>

2007 januari 31

Dagens

“She was dressed as a Cylon and you only knew her as Six, right?”

- Veronica Mars 3×11 Poughkeepsie, Tramps and Thieves –>

2007 januari 25

I

Idag går det kanske bästa säsong 2-avsnittet av Veronica Mars på SVT2 klockan 20.00. Det heter I Am God och bör icke missas!

Jag har haft en händelserik förmiddag; först var jag lite seg, men kom mig iväg mot ljusterapin iallafall. Såg senaste avsnittet av Heroes på vägen, vilket kanske inte var så smart; Hiro var som vanligt så rolig & söt att jag började skratta högt på pendeltåget vid ett tillfälle. Alla ba: Okeeej..!

Det var bara jag & en annan där idag, skönt. Det bästa är när det är så lite folk som möjligt. Dessutom hade jag så mycket bra att läsa (Milton funkar inte där, det är för ljust); alla tre gratistidningarna givetvis, ett nytt nummer av SFX (en skitbra brittisk SciFi-tidning) och så började jag på en av Buffyböckerna jag fick av mamma i julklapp.

På väg tillbaka gick jag förbi en blodbuss. Stannade. Tänkte “Ska jag äntligen?”. Tänkte “Nej, jag tar det sen.” Började gå igen. Stannade. Bråkade lite inombords. Mest av allt ville jag inte för att jag inte vet hur man gör och kände mig nybörjardum sådär, men så sparkade jag mig i mitt mentala arsle och gick in ändå. En snäll sjuksöterska tog mitt test och sen fick jag en macka och en Mer. Eftersom jag tog hål i örat i September får jag vänta till Mars innan jag kan lämna (förutsatt att mitt blod är OK, givetvis) men YAY FÖR JAG!

Jag har verkligen tänkt ge blod sen jag blev 18 och man får, men det är ju första gången som är segast, hitta nåt ställe där man kan testa sig osv osv. Sen handlade jag (men glömde fil, juice & minimajs, bittert!) och åkte hem.

Det bästa med att massa bra saker händer innan klockan ens är 12 är att det inte gör nåt om man sen slösar bort resten av dan för då vet man att man iallafall vart lite duktig! Borde:n här hemma inkluderar bokning av tvättstuga, handla ovannämnda bortglömda specerier i närbutiken, jääävligt mycket disk samt strykning. Den tänker jag nog beta av ikväll till VM, det var ett tag sen jag såg det avsnittet och det är som sagt grymt bra.

I matväg har salladen gjort en comeback här hemma. Jag gillar min nya dressingshaker som jag fick i julklapp av jobbet, såg den på Åhléns och där kostade den över 300:-! Hyfsat! Lite mosig är jag ändå, vart uppe sen 4 i morse. Ska nog ta en tupplur. –>