Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 maj 17

Battlestar

Jag läste Corns USA-story på Hypo (som jag trotalt glömt bort sen jag bootades ut) och nu pirrar det i magen. Åååh, jag längtar. Fast jag får lite ont i magen också, av att inte planera, eller att jag inte ska få ihop nog mycket pengar, eller att jag ska åka själv, eller tusen andra saker. Jag fokuserar på London just nu. Jag måste, för det är det enda som gör mig glad i den här deppsvackan jag är i just nu. Jag kollar upp nånting London varje dag och så pirrar det roligt i magen. Åh.

Battlestar är så bra så jag nästan får ont i magen. Som vanligt går det för snabbt, jag fattar inte att det vart sju avsnitt av nya säsongen redan. Åh, det är så bra så jag dör. Och Doctor Who är också inne på sjunde avsnittet och det är värre för de har bara tretton avnitt/säsong för att så gör England. (Iofs ska ju Battlestar också slakta upp den här säsongen så vi inte får avslutningen förrän i 2009, SKIT NER ER) Och jag vill inte att Who ska ta slut men samtidigt så vill jag att avsnitt 11 ska komma för då !! spoiler –> –>kommer Rose tillbaka.

2008 maj 14

prutt

Idag gick bättre än väntat, trots att jag (nästan) försov mig & hade Fetångesten AB.

Är i nån slags svacka nu, Jag ska ha det, enligt mitt sommarhoroskop i Elle. och det har jag. Jag känner mig som om jag är i det där hålet i Trainspotting när han bara sjunger ner i golvet, hur långt ner som helst. Långt långt där borta i ljuset fladdrar en liten liten Union Jack. Eller snarare, en Union Flag (se videon nedan). Men inte mycket mer än så. :cry:


–>

2008 april 05

Cupcakesträd!

Amen guuuu kolla vad fin! Jag bara MÅSTE ha en sån!
Hittat massa superbra sidor där de säljer allt möjligt kul bakgrejs som inte finns på vanliga mataffärer och jag vill ha ALLLLT. Ungefär som när jag står vid bakhyllan på ICA. Men jag har bestämt mig för att jag bara handla saker EFTER att jag bestämt exakt vad jag ska baka och hur det ska se ut. På onsdag ska jag ha med cupcakes på jobbet, det ska bli Cylon-cupcakes såklart! Det är tydligen rätt svårt att få till röd frosting, men det som stod generellt överallt var att göra mörkrosa frosting och låta den stå minst 24 timmar så den mörknar. Det kör vi på. Frågan är bara vilket grundrecept jag ska göra efter, vilken smak är mest Cylon:ig? ;)

Ska börja träna försöktigt i veckan. Har ett yogapass på fredag morgon, annars är det bara styrke och löpband/crosstrainer. Vi får se hur mycket jag orkar dock, jag vill ju inte åka på nån backlash.

:arrow:
Åååh. Doctor Who-torrenten kom upp tidigt (jag trodde inte den skulle komma förrän efter midnatt) men den är så himla långsam. Eller så är det bara för att jag är otålig och vill se, nuuu! :D –>

2008 april 03

Äntligen

HURRA DET ÄR TORSDAG!
Jag är ledig imorgon och ska till Lucas, sen blir det SciFi-helg. Imorgon ska jag se Torchwoodfinalen, på lördag blir det äntligen BSG (aaaah!) efter ett års väntan, och på söndag är det Doctor Who. Iiih. Finaste SciFi.

Jobb igår var bleh men Carin bjöd mig på (/jag tjatade till mig ;) ) en öl efter jobbet och det var ju inte fel nånstans. Tänk om man var rik och inte blev tjock av öl. Då skulle man ju ta en varje dag! Mmm. Beer. –>

2007 maj 20

Igår,

I fredags var det första blodgivardagen! Det var mer pirrigt än jag trott, och jag fick svara på om jag ätit frukost ca 5 ggr. Det hade jag. Normalt brukar jag inte vara känslig för blod, men när jag kollade då det började rinna genom slangen blev jag faktiskt lite illamående, men bara då, sen låg jag och tittade på hur det pumpade ner i påsen som låg på sin lilla vagga. Snabbt gick det också, jag klämde kanske lite extra eftersom jag var stressad för att komma till jobbet.

Som går bra. Det är kanske lite segt att skriva “jag lär mig nåt nytt varje dag” eller “jag kan lite mer för varje dag” men det är så det är. Stargate Atlantis var underbart i fredags, Ronon kom äntligen och det var ju lätt kärlek vid första ögonkastet. Rrrrrr. Igår jobbade jag också, först kändes det lite segt att jobba en lördag, men det gick fort och lätt faktiskt. På kvällen hade jag nästan glömt att jag jobbat tidigare på dagen.

Inatt drömde jag om mina gamla fina scouter. Malin hade långt, mörkt, svart hår, lite mer modelockigt än det ostyriga rufset hon brukade ha, och Thomas var där också. Har tänkt mycket på att hajka på senaste, det skulle vara sjukt kul att bara vara ute och äta mat från ett trangiakök och sova i ett tält eller ett vindskydd. Har funderat på att eventuellt leta upp roverscouter här i Stockholm, men jag tror inte det skulle bli samma sak.. Jag tror inte det skulle bli samma sak även om jag hajkade med mitt gamla gäng heller för den delen.

Men ändå. Jag saknar dom ibland, som häromdagen när jag slökollade på Snygg Naken och de sa att hon skulle ha på sig en kroppsstrumpa. Jag låg och fnissade i fem minuter och tänkte på Gudrun och Katrin och Järnkrok och rakhyvlar och gula blend och strippoker på ett tåg till Kiruna och två dragqueens i en liten håla i norra Grekland och att sitta i ett täckt släp på väg till Bergnäset och att elda fåtöljer och att leta Teletubbies och att låtsasbråka om en sax i en timme och så starkt kaffe att man nästan kunde klippa i det med sax och hemmafriterade pommes och videohajken när vi såg The Empire Strikes Back och Niko sa “Stadigt” om Lando Calrissians molnstad.

Och allt det andra.
Ingen fattar om man ringer och säger “dom prata om kroppsstrumpor på Snygg Naken!”.

OK, memory lane.
Det räcker nu.
Nu ska jag se Captin Jacks återkomst till Doctor Who. IIIIIH! –>

2007 mars 31

Dotor

Imorgon är det ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN nya avsnitt av Doctor Who! Och ikväll är det utgång med massa bra människor och jag är så jättepepp att det nästan inte gör nåt om jag inte får hångla ikväll! :D

För att fira Who, här är en skitrolig David Tennant/Catherine Tate-sketch. Hihihihi. “Fancy Billie Piper, sir?”

–>

2007 mars 14

Adios

Jaha, så var vi här. Sista jobbnatten på Ritazza.
Det är så overkligt, jag fattar det inte än. Pooh. Crazy. Crazy. Fortfarande skönt, fortfarande läskigt att inte ha nåt än, fortfarande tar jag hellre jobb på Donken eller i Luleå än jobbar kvar som extra där. Gör man det kommer man aldrig loss. Så är det bara.

Till Mort, och alla andra som kan ha tänkats sett BSG till och med avsnittet The Son Also Rises (Alla andra bör akta sig för spoilers av högsta grad).På tal om TV verkar den generella beskrivningen av Lostavsnittet Stranger in a strange land (som går på tv4 om en timme) vara “Jack ser tillbaka på sin tid i Bangkok och alla de intressanta människor han träffade där”. HAHAHA. Ja, det var ju också en ..annorlunda tolkning. “Värdelösa ’skådisen’ Bai Ling i oshockerande för små kläder och hennes tolv tokiga bröder” skulle jag skrivit..

Imorgon är det förresten Doctor Who igen. Inte missa! SVT2, 20.00.
Thé & mackor, Annos place. Jappeligen.

–>

2007 mars 08

Doctor

SVT2 20.00
Idag börjar Doctor Who på tvåan! :D
Jag följer 16 olika tv-serier och jag skulle absolut säga att Doctor Who hör till Topp 5. Faktiskt så är den min #2 efter Battlestar Galactica! Det är roligt, läskigt och framför allt kopiöst snyggt! (Jag är så kräsen med att mina tv-serier ska vara snygga) Jag var lite tveksam till att Billie Piper var med (vem hatade inte “Because we want to”?) men jag är kopiöst imponerad, hon är tokigt fantastisk som Rose.

Och Christopher Eccleston är minst lika fantastisk som The Doctor. Och nej, man behöver inte ha sett några av de gamla Doctor Who-serierna för att fatta nåt. Det är mycket som hänvisar tillbaka, men det är skrivet så att man fattar även om man (som jag) inte sett nåt gammalt. Inte missa!

Nu ska jag se på en annan topp femma; Lost. Har ni tur blir det ny fotodagbok senare idag.

–>