Anno Superstar

Från Luleå till London

2007 juli 09

Two

Hemma. Allt känns halvtrist. Jag vill ha öl & chips.

–>

2007 april 05

Team

–>

2007 april 04

Dammit,

Idag har vart en rätt värdelös dag (förutom den Doctor Who/Buffyversemixade drömmen jag hade då Nionde Doktorn hånglade med Faith). Fast ändå rätt bra. Jag betalade äntligen mina räkningar och har råd med påskgotta, så det är bra. Och så kom jag på att det inte gör nåt om jag får det här jobbet. Vilket känns rätt bra. Det är bara ett jobb, det är inte ens THE jobb. Så det är OK. Det är en sak att säga sånt och inte riktigt mena det men det känns som att det blir okej ändå, så det känns bra.

Jag ska hyra film imorgon, till på lördag. Kiss Kiss Bang Bang, Halloween Resurrection, Blade Runner, Waterworld och A Girl, 3 Guys And A Gun står på önskelistan, men det kan bli nåt helt annat. Vem vet. Min videoaffär är inte den bästa. Vi får se. Vi får se.

Jag är lite sugen på att åka och helghandla nu men då kommer jag bara äta upp allt ikväll. Det får bli makaroner och pastasås och sen städning för madam idag/ikväll. Och så ska jag se Fråga Olle som jag är skitglad över att det är tillbaka! Olle är en grym herre och ikväll är systrarna Graaf där. Vem kunde drömma om att man plötsligt skulle gilla dom en dag? Cause I do.

Anyho, jag bjuder er farväl med en av mina all time favvoscener från Gilmore Girls, från avsnittet “But not as cute as Pushkin”:

ps: funderar på att göra baklava *Homerdreglar* –>