Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 juli 20

The

Hoho.

Ska kolla tvätten nu sen börjar det la vara dags för söndagsbrunch?
Våfflor? Methinks yes. –>

2008 juni 15

I

Woohoo!
Jag upptäckte just att Ekolådan och Årstiderna ääääntligen börjat leverera till Väsby! Ingen mer förortsdiss! Yess. Beställt Singellådan från Årstiderna till på fredag! :D Lite funderar jag på att dra hem en Monsterfruktlåda också, vi får se.. Åh vad glad jag blev nu.

Men nu ska jag sluta surfa och städa mera. –>

2008 februari 11

Jaha.

Ser ut som att jag är tillbaka här då, efter en rätt misslyckad Hypodea-vända. Det var kanske nåt mer förr, när jag tyckte om att skriva långt och mycket varje dag. En veckasregeln var inte mycket jag kunde hålla. Det gör jag iofs nu också, men inte på svenska. Så det är tillbaka hit ni får vända er för en Annodos och jag ska försöka bli lite bättre på att uppa här.

Hur är det, dear Hypodeaner, kan man få sina gamla texter när man blitt katapultad? Eller är de dumpade i havet?

Här är en bild från mitt senaste cupcakesbak:

–>

2007 april 25

Death

Jag flyttade ut mitt löpband till vardagsrummet och tog in fåtöljen till sovrummet för att jag vart lat & sett nya serier utan att löpbanda, och sett mycket DVD i vardagsrummet. Så nu ser sovrummet bättre ut, och vardagsrummet ser lite sämre ut. Men vadfan. Jag tillbringar nästan mer tid i sovrummet ändå, så det kan det vara värt. Det är svårt att möblera in ett löpband på ett snyggt sätt öht.

Är sjukt less på mina standardpålägg. Borde göra hummus eller andra röror (Sol postade massa shyssta recept för några månader sen) men då ska man orka göra dom också.. :/

Planen för dagen är att äntligen komma mig iväg och se Hot Fuzz efter jobbet idag. Vi får se om jag lyckas. Hoppas det. –>