Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 september 22

Baby,

Katee på Emmygalan 2008.

–>

2008 april 07

Jag var på jättebra humör när jag kom till jobbet idag för jag hade lyssnat på Cort & Fatboys intervju med Katee Sackhoff :idea: och den var stört kul och lalala. Och sen bara.. uhhn. Alla var så SJUKT sura idag och jag blir så arg för att ingen FÖRSÖKER. Det är faktiskt jävligt mycket snack och lite verkstad. Alla klagar men ingen GÖR något. Ha lite jävlaranamma för fan, man måste bjuda till själv också. Man måste kunna sätta sig ner och säga “jag tycker såhär” och inte bara gå och muttra sinsemellan. Det är precis som med vad som helst annat. Så fort nåt är fel muttrar dom mellan varandra, om jag sen tar upp det på ett månadsmöte sitter alla bara knäpptysta och glor som om dom aldrig hööööört om det förr. AUGH. Vadfan! :evil:

Ja, till slut blev jag ju också sur för att alla bara satt och gnällde åt höger och vänster. Och sen blev jag sur för att jag var sur, jag var ju glad! Då är det tur att det finns stämplar man kan stämpla hårt med och kasta pennor i väggen för att få utlopp för sin frustration. (Och DÅ vänder dom sig storögt om och undrar vad som är fel. Jamen go figure för i helvete.) För att använda klyshor så ser de det bara som svart eller vitt, och ALLAALLAALLA gör hönor av fjädrar. De säger saker som missuppfattas av andra och sen tjurar dom. Jävligt jävligt frustrerande. Det blev väl lite bättre när alla fått vara på lunch. Tjifen lär ju ha ett och annat att bena upp när hon kommer hem, jag avundas henne INTE. Jag skulle ha aldrig tålamodet att dadda med dom. Jag skulle bara svära och.. ja, typ säga det jag nyss skrev här. Inte så chefsmässigt eller pedagosiskt. Nä. Inget för mig.

Blä.
Det var det.

Jag har faktiskt haft en bra dag, som sagt blev det bättre efter lunch. På lunchen gick jag till Stockholms Aeter & Essencefabrik, en helt fantastisk affär full med kryddor och essenser och allt annat möjligt bra man kan behöva om man vill baka. Jag köpte Choklad- och Mandelessens, och en större flaska med Vaniljessens. De flesta cupcakerecept jag följer är ju amerikanska, och de har ofta i vaniljessens och inte vanillinsocker, och jag vill ju testa the real deal. Hurra för det!

Köpte en Subwaymacka till lunch och fick två stämplar istället för en fast jag bara köpte en 6″. Snällt! Och så har jag ju två av världens roligaste i hörlurarna. En timme hysteriska roligheter per dag, varför vill man inte lyssna på det? Beyond me. Och sen efter jobbet gick jag äntligen och tränade för första gången på två veckor! SJUKT SKÖNT. Åh, jag hade kunnat stå på crosstrainern i en halvtimme minst om jag hade orkat. Men det gjorde jag inte, jag tog det lugnt idag med att bara på löpbandet och sänkte vikterna på styrketräningen. Jag kände mig skitlöjlig, men hellre det än att bli sjuk igen. Imorgon ska jag vila för att vara på den säkra sidan, jag ska på Coreklass på torsdag och Yoga på fredag morgon. Det får räcka som “mjukstart” på första veckan tillbaka. (Jag skulle egentligen ha en BC-dag på tors men jag ställde in den nu när de största felen har blivit hittade. (TACK GODE GUUUD))

Nu ska jag gå och göra lite frosting som förhoppningsvis ska bli röd; om man gör mörkrosa frosting minst 24 timmar innan och sen låter den stå ska den tydligen mörkna och bli röd sen. Hoppas det! Och imorgon är det :arrow: How I Met Your Mother! Hurra! :D –>

2007 maj 06

"that

Mmm. Idag skulle jag ju vara lite nyttig var det tänkt, men det gick inget vidare. Dagens populärkulturella avbetning blev Doctor Who & aldelens nyss såg jag White Noise: The Light. Mmm. Katee Sackhoff & Nathan Fillion. Hetare än så blir det nästan inte. Det skulle vara Katee & Michael Trucco då, men det är ju alltid kul att se henne, oavsett vem hon pussar. Damn that girl is good. Jag längtar efter att få se The Last Sentinel.

Pssh. Nä, nu ska jag försöka göra nåt vettigt. Vi får se om det lyckas. Har iallafall uppat fotodagboken. –>