Anno Superstar

Från Luleå till London

2007 april 22

pirr

Pssh. Har precis ätit och ska börja gå och lägga mig nu. Har inte riktigt fattat att det är jobb imorgon. Och upp tidigt som satan ska jag, för jag måste hinna till stallet och sen hem & duscha innan jag ska och jobba. Vad gör man inte, liksom. Har varenda sekund planerad imorgon; upp, åka till stallet, mata hästen, mocka, förhoppningsvis hinna rida en stund också, tillbaka, duscha, torka, sminka, åka, jobba, ..dö? :)

Pirr i magen.
Är dock rätt säker på att jag kommer somna tungt nu strax; jag somnade vid 4-½5 i morse och gick upp klockan 7 för att jag skulle tvätta, och sen har jag lyckats hålla mig vaken (med undantag för en liten tupplur när jag låg och frös under en filt och glodde på Cityakuten).

Igår slog det mig att jag aldrig längtat tillbaka till Ritazzan. Aldrig har jag ångrat mig. Sen jag gick därifrån har jag inte för en sekund tänkt “shit, det där skulle jag inte gjort”. Inte ens den där enda gången jag fick lite panikångest tänkte jag “fan, jag borde inte sagt upp mig”. Det känns så JÄVULSKT skönt. Jag är så himla glad att inte jobba på Arlanda längre. –>

2007 mars 11

Shyssta

Hejhej jag har bara TVÅ jobbdagar kvar! Gaaalet! Jag fattar inte att jag aldrig mer ska jobba där sen. Puuh. Läskigt. Men jääävligt skönt. Haft två nätter som jag trodde skulle bli åt helvete som var rätt okej ändå. Fast inatt blir det nog åt helvete iallafall. Oh well..

Faan jag vill se the Ark på Medis men jag är i Luleå då. (Fast jag kanske är hemma, om jag tex skulle få en jobbintervju måste jag ju åka hem igen liksom. Men man kan ju inte köpa biljett för ‘kanske’.) Äh. De spelar fler gånger. Hem till Luleå och åka skoter.

Här har all snö smält eller regnat bort och min gräsmatta är helt snöfri och jag blev nykär i den igen. Vill aldrigiliiiivet flytta just idag. Dessutom - iih! - har lökarna jag satte i höstas börjat komma upp! :D Jag tänker inte säga att nu är det vååååår för det är bara början av Mars men godsdammit, det är härligt och fint med spirande lökar alltså. –>

2007 mars 10

Arlanda

..som i “you dress like hoes”.
Seriously. Seriously. Vad vissa har på sig..

Det var glada fulla, det var ledsna fulla, det var högljudda fulla, det var jobbiga fulla, det var hela schabraket och once more påmindes jag om att aldrig aldrig aldrig bli bartender. Fyfaan. Dessutom drabbades jag av nån slags rastlöshet så jag satt inte mycket alls. (=mosig som fan idag) Det var mycket plan men rätt lugnt ändå. Bra.

På den roligare skalan var det lite school reunion; Hanna var där och det var så roligt att se henne igen, och ALEX var där. Iiiih. Kramkramkram och hon var skiiiitsnygg och smal som en jävla planka med värsta boobsen. Man kan INTE tro att hon klämt ur sig en bebis för två månader sen. Dödssöt liten sak, givetvis. Åh vad roligt det var, jag var lite ledsen för att jag inte skulle träffa henne innan jag slutade men nu fick jag det ändå! ♥

Regnar som attan ute.
Jo, och fotodagboken är uppad. –>

2007 februari 14

Smeagol

I mammas fetpaket låg det thé från Sveriges bästa thébod som hette “Käresta”, ett trepack Hello Kitty-sockar, ett tvåpack Hello Kitty-trosor, och en riktig jävla väckarklocka. En i silver, en såndär med två klockor ovanpå med en pinne mellan som skräller AV BARA HELVETE & som man vrider upp. Nu jävlar ska jag väl inte försova mig mer! Inte för att jag vet vad jag kommer komma i tid till än, för min Alla Hjärtans Dag-present till mig själv var att jag efter ljusterapin åkte ut till Arlanda & sade upp mig från mitt jobb.

Som det har sipprat fram här är jag ju inte exakt nöjd med mitt jobb, och den 25:e September ifjol bestämde jag mig för att sluta, och sluta just idag. Dels nu istället för då för att jag behövde ljusterapi i vinter. Jag vet inte hur det hade funkat med ett nytt jobb, och ville inte chansa. Jag ville även ha ledigt under julen, och det löser sig även bäst ekonomiskt om jag säger upp mig nu; min semesterersättning räknas från april-april, så jag kommer få ut nästan 100% av den, då jag klarar mig de första 45 karensdagarna om jag inte skulle få jobb direkt.

Jag har sökt två jobb men inte fått napp än, men det spelar ingen roll. Det funkar inte att jobba kvar och söka jobb eftersom jag har en månads uppsägningstid och 90% av alla som söker folk behöver folk NU. Ingen väntar en månad på nån som inte har nån superfräck utbildning.. Dessutom vill jag jobba dagtid, och INTE på det supervärdelösa skiftschemat som våra dagtidare jobbar på. Jobba skift mellan 04.00-23.30.. eh, nej tack! Helst skulle jag vilja jobba i en butik (typ Lindex eller H&M), men vi får väl se vad det blir.. I absolut värsta fall och jag gått arbetslös för länge tar jag givtevis vadsomhelst tillsvidare, men.. ja. Det får bli vad det blir.

Det är väl kanske lite osvenskt att bara hoppa och inte veta om fallskärmen vecklar ut sig. Många som tyckt att jag borde ha ett bättre jobb blir lite “oj men nej” när jag sagt att jag slutar, eftersom jag inte har nåt nytt på gång. Men nu blev det så, och jag är jävligt lättad att ha det gjort. Jag har sovit jättedåligt senaste veckan, men i morse vaknade jag upp jättecool och kände att “ja, det här är helt rätt”.

Smeagol is freeeeeee! FREEEEEEEEE!!!
Hoppas ni alla hade en fin <3-dag idag! –>

2007 februari 06

Det

Inatt hade jag två svenska kändisar som kunder;

Sent på kvällen trippade prinsessan Madeleine’s BFF Louise Gottlieb fram. Inte för att jag vetat att det var hon om hon inte betalat med kort, jag hade bara avfärdat henne som ytterligare en snobbig östermalmsbrud. Det är alltid lika trevligt att bli behandlad som en automat..

På morgonen kom hennes raka motsats; Emma Sjöberg. Det är inte första gången jag har henne som kund - och inte min första svenska modell heller för den delen - men ingen är nånsin lika trevlig som Emma. Det spelar ingen roll när på dygnet hon anländer, hon är alltid så himla trevlig, artig och ser en i ögonen och berättar hur mycket hon saknat riktigt svenskt kaffe. Samtidigt som hon håller ett öga på sina två ursöta barn. Hon är en av de där människorna som är sådär 100% geniunt TREVLIGA, ni vet. Man vill bara springa runt disken och krama henne.

Det är fet respekt att vara trevlig och respektfull mot servitriser. Jag har aldrig riktigt förstått hur folk kan tycka att det är en bra idé att vara snobbig, kall och otrevlig mot folk som hanterar ens mat.. –>

2007 januari 27

Everything

Igår vaknade jag av att mobilen ringde och jag ba: SHIT nu är klockan tio och de ringer från jobbet. Det var mamma och klockan var nio, men det var ändå illa för jag skulle ta bussen DÅ, och blev ändå sen. “Vad pratade vi om sist, kompis?” sa Angelina när jag till sist ramlade in på jobbet. Hahaha. Sist pratade vi om att jag inte är sen så ofta, men om jag är det så är det Angelina som jobbar.

Note to self: Godislördag måste inte vara lördag. Två senaste veckorna har jag inte alls vart så sugen på snarra på lördagarna. Det är ju bättre om jag är det liksom. Det ultimata är nog en dag då jag jobbar natten mot en ledig dag, tror jag. Jobbsnarra + hemmasnarra. Tja.

Nu måste jag gå och mata mina katter, och sen blir det plattångspremiär för första gången på sju månader! Spännande. –>

2007 januari 14

Home

Huvudvärk.
Sovit 9 timmar både igår och idag, bra det iallafall.

Drömde om en karneval eller nåt och en tjej dog nästan men klarade sig (hon föll av en “flygande matta” som var mer som ett flygande skepp och hade tuen att falla ner rakt på en läktare istället för att störta ner på marken), sen gick jag på stan med Donna (mamma & L’s hund) och såg Paris Hilton.

Urgh söndag.
Nuförtiden är jobbhelgerna rätt lika; fredagar mellanlite, lördagar helt flightfria (sköööönt!) och söndagar 2 Thaikärror (urkurkurk). Pfft. Det enda man kan hoppas på är förseningar. –>

2007 januari 04

faraway,

5 av 92 nu.
Nu är jag säker på att jag inte kommer få den.

Hade en schukt intensiv dröm, sådär så när jag vaknade var jag helt lost i tid och om det var sant eller inte. Jag & mamma & mormor var ute på promenad. Fast jag red Broke. Åh, Broke. Jag vill rida häääst. Vill rida Broke. Ibland tänker jag på hur det såg ut i Huddinge där han bodde och tänker att “till vintern ska vi rida där och där, kul!” och sen kommmer jag ihåg att nää, det ska vi inte alls. :(

Hade två fina hästar på G men en av ägarna hörde aldrig av sig igen (eh, svårt att ba säga “nej tack?”) och en trodde jag gick i land men jag vet inte riktigt. Båda var dessutom i Norrort, och gratis! Och så bara rinner det ut. Typiskt. Inte surfat medryttare.nu på ett tag dock. Fast jag har nog inte råd ändå. Bajs. Bajs.

3 feta flighter inatt, Brasilien. Som det ser ut nu verkar det dock lösa sig; en är fösenad till 06.00, och sen den som skulle komma 02.00 är försenad till 04.05. Åååh, håll tummarna för att det blir så. Jag trodde jag skulle ha värsta bajsnatten igår, men det blev skitbra för det var Linda som hade kvällspasset och hon är alltid så skitbra, och sen blev min Thaikärra sen så jag hade en lugn natt med tokrush sista timmen. Just as I like it.

Oh well, sistanatta för den här veckan.
Ja, och så ska jag jobba extra dagtid på söndag. –>

2006 december 20

Granlöst

Det bidde ingen gran alls i år. Först tänkte jag köpa en fejk, sen tänkte jag ha en riktig, men tiden gick och jag såg ingen i Väsby som sålde och ja, det blev liksom inte och nu åker jag i övermorgon så det blir inget. Det gör inget, jag hade inte hunnit och det är rätt skönt att slippa hålla efter den men så såg jag fotona jag tog på granen jag hade ifjol och åååååhhhhh vad fin den var:

Jaja. Huvudsaken är ju att mamma & Leif har en, det är ju där julen ska firas. Alla klappar är köpta och packningen påbörjad, fast min tejp tog typiskt nog slut så jag har inte slagit in allt än. Men tejp, det har vi på jobbet, så den ska jag låna och slå in imorgon. Och packa klart.

Ringde till SAS och för en gångs skull knullar de inte sina morsor; man kan checka in 22 timmar innan flyget går! HURRAAAAA! Det betyder alltså att jag kan checka in imorgon kväll när jag kommer till jobbet och sen kan gå och jobba utan att behöva vara stressad för att hinna med incheckningen på morgonen. Ibland, inte ofta, men ibland har det sina fördelar att jobba natt på en flygplats..

Speaking of, jag har en flight från Krabi/Dubai inatt (yeacch), så jag ska nog sova lite nu. Fotodagboken är uppad!

–>

2006 december 18

GUDNÅDEDENSOMSÄGERVADDETÄR.

Mår bättre, lugn helg lyckligtvis.
Fått jobbjulklappen. Vet inte vad det är. Hotat att cutta den som säger det. I synnerhet Angelina som hade skitroligt åt att jag inte ville veta.

Hooyay.
Om 3 minuter ska jag sova, enligt mitt schema för den här veckan som jag skrev inatt, så det är bäst att jag gör det. Fotodagboken är uppad fram till 4/12 och har ni tur kommer resten innan jag åker till Luleå på fredag morgon. –>

Nästa sida »