Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 augusti 27

Photo

På allmän begäran är nu fotodagboken uppad!
Vill man se Battlestar-skådisarna får man gå till fotosidan dock. –>

2008 augusti 08

cheerio,

Nu drar jag till old Blightey!
Ni kan se vad som händer på Twitter.

Tjing! –>

2008 augusti 07

vad

Jamen det var ju självklart att Trucco skulle gå och cancellera Wolf Galactica Four! :cry:

IGEN. Det är uppenbarligen inte meningen att jag ska få träffa honom. Fast det kanske är lika bra så slipper jag vara nervös och pinsam. Och det är ju inte så att jag klagar på de två ersättarna; JAMIE BAMBER och CALLUM KEITH RENNIE!! (Lee & Leoben, för er som ser Galactica men inte är så inne på skådisnamnen)

–>

2008 augusti 01

If

Tack för alla kommentarer, lurkers! :idea:
Ni måste inte kommentera såklart. Jag läser själv bloggar jag bara ramlar över och jag vet att det känns lite skumt att kommentera människor man inte känner eller har nån tidigare relation till. Men ja. Hej. Tjo. Kul att det är av intresse eller nåt.

BRA dag.
Emel var tillbaka från semestern, tjock (eftersom bebisen i magen är större, såklart) och fin! :) Och på måndag kommer äntligen Carin tillbaka! :D Och så är jag allmänt glad för att Första Dags gick så smidigt idag, för att jag äntligen börjar få ihop Septemberschemat (Det blir helt störda ledigheter och alla kommer klaga som fan. Håhåjaja. BC är inte alltid så kul.), fast bäst av allt var när jag började fixa löneunderlagen för Augusti. Jag har inte hunnit förrän nu :? och har trott att jag har 1½ dag för lite och jag får ju inte ha så mycket om jag vill klara sommarbonusen - men så visar det sig att tadaa det hade jag inte! Så nu kan jag vara ledig på onsdag som planerat! :lol:

GUUUUUUU SÅ SKÖNT!
Jag var lite halvnervös över hur jag skulle hinna allt på bara en ledig dag (söndag) då jag även ska på bio med Beffe & Stina. Men nu fick jag helt plötsligt mycket mer tid, plus att jag har gott om tid på mig att baka chokladcupcakesen till månadsmötet! Wee! Jag måste ju få en sista användning för min fina Cupcake Courier - om jag får jobbet jag ska på intervju för kommer jag nog inte kunna använda den så mycket.

Shit. Om en vecka är jag i London.
Om en vecka och ungefär två timmar kommer jag sitta i salen på The Thistle och dricka öl med snälla con-kompisen Dax för att lugna ner de miljarder fjärilar jag kommer ha i magen för att min bästa manliga skådis aka. den hetaste personen jag vet I HELA VÄRLDEN snart kommer komma ut med Luciana Carro, Rick Worthy och vem det nu blir de kommer ersätta Aaron Douglas med för att sen gå runt till alla bord och ha ett meet’n'greet. Ååååh. Jag blir pirrig i magen bara jag tänker på det. TRUCCO! –>

2008 juli 31

En

EN vecka. Pirrrrrrr i magen.

–>