Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 augusti 06

go

Ja nä, det blev ju en rätt produktiv dag ändå! Har diskat undan två feta laddningar disk (jag har guldmedalj i att stapla diskberg), åkte också iväg och hämtade ut en schiiiiitfin Hello Kitty-plånbok och handlade lite kattmat och bröd och grejs, av Annas favvo-ICA-kille. Och så har jag tvättat insidan av min resväska, det hade ju såklart kissats i den av herrarna pälsboll, men det gick oväntat bra att få bort det! Körde först en klassisk skrubb med allrengöring, sen när det torkat sprayade jag med vatten som jag hällt lite vinäger i. Och se (lukta?) på fan, det luktar inget längre. Förutom lite på ett ställe där jag missat och ska fixa igen. Sen.

Är proppmätt just nu så jag vill mest ligga på sängen och jäsa. Håller på dra ner ett par ljudböcker (Border Princes läst av Eve Myles och The Resurecction Casket läst av David Tennant) till Milton som jag kan ha på planet till och från London, har även tryckt i honom första säsongen av Mad Men som jag just börjat se (sjukt bra) och senaste Eureka-avsnittet (och ett par filmer och andra tv-avsnitt). Hoppas på att de fina grabbarna från Film Fever Radio ska hinna slänga upp senaste avsnittet innan jag åker också, för mycket mer blir det förmodligen inte. Ska ta med USB-kabeln ifall att, men de flesta ställen vill ju inte att man laddar ner saker..

Humhum. Ja det är bara lite allmän städning kvar nu, ska dra ett varv med dammsugaren också, men sen är det bara att börja packa. Ikväll är det ju dock månadsmöte först. Jag meddelade att det inte bidde några cupcakes iallafall, innan de tvingade mig att välja mellan macka eller sallad från nåt värdelöst ställe. Håhåjaja. Varför köper vi alltid mat från restauranger som har vegetariskt utbud som om det är 1995? :( –>

Stress..

Jag hade kommit till Ulriksdal igår morse när jag började fundera på vad jag åt till frukost. Och det var då jag kom på att brödet fortfarande låg på värmning i ugnen, som stod på. Fuuuuuuuuuuck. Klev av direkt och panikringde Tjifen, mamma, och Taxi 020. Världens snällaste taxichaffis var det, han skrattade mycket och fick mig att slappna av lite från mina fantasier om brinnande lägenheter och katter döda av rökförgiftning. “Där jag kommer från, vi säger ‘bättre många små saker gå fel, än en stor sak gå fel’”, sa han. Och det är ju sant. Och allt var OK när vi kom tillbaka, puuuh!

Har vanliga semesterstressångesten. Först är det skitlång tid kvar och sen plötsligt ska man åka i övermorgon (!!) och man har inte gjort NÅT. Fan. Idag ska jag städa, diska, dammsuga, tvätta resväska, tvätta, handla kattmat och hämta paket.. och så är det kvar att packa sen. Och så måste jag gå med en nyckel till J & E som ska kolla katterna. Och så har jag lovat chokladcupcakes till personalmötet ikväll men det vette fan om jag hinner med.

I ÖVERMORGON!!

–>

2008 augusti 01

till

Jag köte min leopardkartbok på kartcentrum mittemot Centralstationen i Stockholm, men den finns även att köpa online av utgivaren här! Obs för att den dock inte visar de yttre förorterna (om man är intresserad av det.. den slutar typ vid Southfields i söder, Greenwich i öster, Highgate i norr och Brentford i väst). –>

2008 juli 27

Moi

30 grader ute och solen ur sikte. Underbart, om det inte vore för att jag mår blö. Vet inte om det är feber eller värme. Fast det är nog inte feber.

Mår ändå bättre idag, var iväg till Sigma och hämtade paket. Hade beställt lite från Yves Rocher (eller Yes Roger, som jag kallade det när jag var liten) som var billigt och nödvändigt, men så var det även två syhandböcker och Heroes säsong 1 som jag iiinte riktigt behövde, det var lite obetänksamt av mig. Fast Heroesboxen var så sjukt fin att jag nog tyckte det var okej ändå.

Suck. Hoppas det lugnar ner sig nu, med sjukan. Har bara sovit och sett TV hela helgen. Mest sovit. Jag tror förra veckan var lite för spännande, det var stress på jobbet i tre dar, och sen Dark Knight. Förhoppningsvis blir det kanske bättre kommande veckan när Tjifen är tillbaka.

12 dagar till London. –>

2008 juni 09

London

Här har jag fått två biljetter till en förhandsvisning av SATC-filmen och så ÄR DET INGEN SOM KAN GÅ. What the frak? Ibland börjar jag undra om mina kompisar ens tycker om mig på riktigt för de vill ju ALDRIG göra saker, ens när det är roliga saker. Och det är ALLTID nån som ska på bröllop! Jag fattar’t inte! Har fått ett eventuellt ja från min gamla bästis Hanna. Vi får väl se, annars får jag väl gå själv, men det känns ju knäppt att bara slösa bort en biljett sådär.

Har köpt flygbiljett till London idag! :D
Oavsett om det blir nåt nördkonvent eller inte (de skulle presentera gäster i helgen som var men det har de INTE gjort) så åker jag till London den 8:e Augusti! Hurraaa!

Jo, och så fyller mitt hår två år långt idag! –>

2008 maj 23

I

Fick lön idag.
Jag tog i princip ingen semester förra året för jag fattade inte att jag fick typ, så jag har fem dagar sparade och resten fick jag ut på lönen den här månaden. Det med vanliga lönen gav mig NÄSTAN TJUGO PAPP. Efter skatt. Öh, gött mos AB? Jag hade totalt glömt bort att jag skulle få dom här pengarna, hade inte alls tänkt på det. Satte in tio tusen på sparkontot direkt. :o

Amen lyssna på det där.
Vem skriver så. “Jag satte in 10′ på sparkontot”.

Vem skriver så? Knappast jag, jag är ju den mest värdelösa person som finns med pengar! Ironiskt, med tanke på var jag jobbar, jag vet. Men jag menar ju bara med mina egna. FyFAN vilken lättnad, det här var pengar jag VERKLIGEN inte räknat med! Nu har jag England utan att oroa mig, och kommer ändå lätt nå mitt sparmål för året (dvs resa Sverige-USA TOR, plus flygresa TOR Vancouver, varifrån det nu blir). Med lite tur kan jag spara ihop pengarna till mat & boende också och så kan jag ägna januari-augusti 2009 (jag har tänkt åka sent i Augusti eller början på Seotember) till att bara spara ihop shoppingpengar. Gnnnn. Det känns som att mitt största problem kommer bli att hålla ner shoppingen till två resväskor och sen betala övervikt. Typ. :D

Lalala!
Nä, men om man skulle tjacka den där flygbiljetten till England då? Nu behöver jag dessutom inte oroa mig för hur jag ska ha råd med två Kentbiljetter OCH Where The Action Is samtidigt som jag ska till England! Foo Fighters! Woo! –>

2008 maj 13

Happy

Jag har ångest av att gå till jobbet imorgon. Blä!

Försöker bota det med London-googling, om tre månader är jag ju där! Försöker hitta reda på vilken som är bästa parken att jogga i (haha JA jag tänker hurtbulla lite fast jag är där!), folk pratar sig varma om Victoria och Holland, men Hyde är ju störst. Vi får la se. Undrar om folk fortfarande är skeevy med folk i träningskläder på tuben? Kanske kan vara värt att kolla upp så man inte blir arresterad för att vara värsta terroristen. Regent’s ligger jättenära Hostel:et där jag tänkt bo, det kanske blir dit istället? Eller båda/alla? Vi får se.

Är lite nojig över mitt nördconvention för övrigt, men jag har bestämt att i värsta fall får man väl 2½ extra dar i London, helt enkelt! Eller så kan jag kanske åka upp till Cardiff? Största problemet i allmänhet är väl att jag vart för dålig på att spara pengar.. :( –>