Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 mars 24

Malmö

Snart klar här i Malmö. Ska gå och leta upp mitt tåg om en kvart när internettiden går ut (det är så tråkigt att surfa utan sina bookmarks, herregud). Anders for syndens tidigt idag, Klara for vid 9, jag klev upp strax innan det och skrämde skiten ur David genom att banka jättehårt på hans dörr, haha. Han trodde han försovit sig och att de kom för att kasta ut honom. Vi åt frukost, sen drog han också.

Själv har jag spenderat ett par timmar på stan, 85 minuters röra arsle på gymmet (30 min Corepass, 40 min styrke och 15 min löpband, fast bara för att Empire Strikes Back var på, haha) och sen gick jag och såg No Country For Old Men. Schuuuukt bra. Är det bara jag eller påminner Javier Bardem om Martin Sköld? Ögonen, munnen? Hehe. Jag skyller på att det var därför jag tyckte att han var het.

Allt (förutom vädret och de mest irriterande Kentfansen) annat har vart STÖRT bra, vi har haft värsta lyxpåsken och ja, det är kanske den bästa Kentresan någonsin. Jo, det var det fan. Berättar mer när jag kommer hem, nu ska jag försöka hitta nåt varmt att dricka. Det svider nämligen irriterande i halsen, vill INTE bli förkyld nu! Jag har ju för fan inte ens köat nåt! Vadfan!

Aight. Senare, barn. –>

2006 december 16

Finfrämmande

Knarkade Alvedon, Esberitox, thé och vatten hela natten långlång igår. Det funkade, brasseflighten var ovanligt liten och inatt har jag inte ett plan, tack söta snälla rara för det!

Igår innan Madridflighten kom in runt ett-tiden stod jag vid kassan och glodde på folk. En stilig karl i We-kavaj, döskallehalsduk och gubbgeps kom gåendes i min riktning och jag tänkte att “Oj vad han var lik Harri Mänty”. Och det var ju inte så konstigt när det VAR Harri Mänty. Först blev jag lite panikslaget stressad, men han var så snäll så då blev jag coolare. Eh. I brist på bättre ord. Stackars Harri ville ha julmust, men det har vi inte, så han fick nöja sig med lightcola och en macka.

Jag skulle just kasta in nån laidback (TYST, i mitt huvud inbillar jag mig att det skulle vara laidback!!) “jahahurgåremedskivandå” när han fick syn på en av de skitjobbiga killarna som satt i baren (från Eskilstuna, som han spelat funk ihop med, enligt vad killen sa till sin kompis när Harri gått) som han tydligen kände så jag bet ihop och frågade bara efter leg eftersom han betalade med kort. Haha, vi ber ju om leg för att vi haft så mycket falska kort. Knäppt att behöva be Harri om leg liksom.

Håhåjaja, att de där jävla nissarna alltid ska komma när jag är som mest stressad och är som risigast. Fast jag blev nog lite friskare på en gång, alla borde ha Harribesök när de är sjuka på jobbet. I morse fick jag sällskap till Märsta av Angelina som var tvungen att gå hem för att hon var sjuk. Det är helt galet att man måste dra sig till jobbet och smitta ner alla. Men vad ska man göra, det är mycket pengar som går om man stannar hemma.

Och snart går ju inte ens det! Med den nya jävla sloganen de har, vadfan är det? Tänk inte om du är sjuk, tänk ‘kan jag jobba’? Man måste typ kräkas varje halvtimme, annars räknas man inte som sjuk. Och vadfan är det här med sjukintyg från första arbetsdag? Ska man behöva gå till läkare för bara feber och illamående? Det är ju helt vansinnigt. Stackars läkare. Jag tycker det är bättre att få stanna hemma åtminstone första riktigt sjuka dan, kanske andra med så man får bli av med det värsta.

Drömde om Jorge Garcia inatt. Eller möjligtvis Hurley, inte säker.
Och scout-Malin. Vi snodde varsin vatten-bazooka. –>

2006 december 02

-

Fan vad många saker jag kom på inatt att jag skulle skriva som jag inte kommer ihåg nu.

Jag är högt högt uppe i fangirlism high för tillfället.
Unfinished Buisness, senaste BSG-avsnittet var SCHUUUUUKT bra, och som om inte det räckte.. Album 7. Hooyay. –>

2006 juni 25

Saker

Konstiga saker:
- Skor där sulorna är den snyggaste delen av skorna
- Tråkigt upplysta tv-program (*host*Supernatural*host*)
- Kändisar som är ignoranta av sina fans

Jag köpte ett gäng SF-tidningar inför Serenitys lansering och senare blev jag ju som bekant frälst till BSGismen, och gick nyligen genom nämnda tidningar och hittade en intervju med fina Aaron Douglas som spelar Chief Tyrol! Han säger bland annat såhär;

“I’ve told my friends to punch me in the head if they ever see me being rude to a fan. There’s no greater compliment than someone saying ‘Thank you for your work’. I’m not delivering babies or saving lives. We’re actors getting shot with a camera; we’re not getting shot with an M-16.”

Det är jävligt fint med den ömsesidiga respekten. Jag tycker inte att man ska påverkas som artist av sina fans, man ska inte t.ex. skriva in en kyss i sista avsnittet av sina populära tv-serie för att många fans fortfarande gillar en karaktär som lämnade serien för 4 år sen (som en viss Joss Whedon gjorde) bara för att fansen saknade honom. Att ha respekt och inse att det faktiskt är dina fans som i slutändan är anledningen till din lön är en helt annan sak.

Om ni sett Veronica Mars (och är ni smarta har ni ju det) har ni tveklöst lagt märke till den supersviniga sheriff Don Lamb. Han heter Michael Muhney och är på riktigt jordens sötaste. Han är väldigt aktiv med sina fans online och pushar själv för att träffa sina fans, bestämmer att nu ska vi mötas och ha ett litet Lamb-athon. Det är inte heller nåt som jag tycker någon är skyldig att göra (i synnerhet inte av större skådespelare, då blir det ju en säkerhetsrisk), det är bara underbart snällt och generöst av honom.

När Ellen Pompeo från Grey’s Anatomy blev Punk’d satt hon och hennes pojkvän på ett fik och åt. “Servitrisen” stötte på hennes kille, varpå Ellen fällde kommentarer i stil med “She wants a tip? Less foundtation, there’s a tip!” (och det var väl ungefär det snällaste hon sa). Hon fortsatte med att detaljerat berätta för sin pojkvän om hur hon skulle lämlästa servitrisen om hon vågade göra en move. Ellens fanskara sänktes drastiskt efter det Punk’d-avsnittet. –>

2006 juni 03

hunkababealicious

video av ett Josh Holloway-photoshoot.
KSFGLHJSGDF!!! Han är ju inte dålig, precis..

Gillar man Battlestar Galactica (och är man inte korkad gör man det) bör man kolla in highlightsen från Spacey Awards. Jag vill gifta mig med Katee Sackhoff. (Joss Whedon är med lite också<3) –>

2006 maj 23

Can

Är det nåt fel på kommentarsfältet till den här dagboken eller suger ni bara?

Alla hardcore Buffyfans har idag en riktigt fin anledning till glädje: Joss har skrivit en mini-serie serietidningar (6 nummer) varav den första kommer ut i Oktober. Vad ska de handla om? Säsong 8 av Buffy the Vamipre Slayer, givetvis!! :D

Iförrgår till igår var jag först vaken i 27 timmar (i sträck alltså), och sen sov jag 12 timmar inatt. Min hjärna känns mosig. Det blir nog bättre sen förhoppnigsvis. Jag ska på bio med Henke idag, det blir väl förmodligen V för Vendetta, även om jag hellre skulle se Walk The Line eller X-Men, men de går ju giiiivetvis på Astoria och jag har biocheckar till SF. Grrmpf. –>

2006 maj 22

Night

Buffy är balsam för själen.
På riktigt.

Jag har inte sett Buffy på rätt länge nu, jag är inte i en sån hysterisk Battlestar Galactica-period och säsongsfinaler och allt annats, så ja.. det har bara inte blivit sett. Men igår natt (läs: lördag natt) gick Him på teve mitt i natta och jag jobbade ju men kunde iallafall se de roligaste bitarna. (His physical presence has PENIS!!) Inatt (söndag natt) var jag på skitsvindåligt humör, alla var otrevliga och störda hela natten lång och jag var nästan grinfärdig.

Inte ens när det blev lugnt blev jag glad och allt var bara skit. Sen började Converations With Dead People och ni vet, Angie Hart i början med den underbara sången, och jag kunde se hela första & tredje akten, samt bitar av andra & fjärde, men det räckte med bara den första, jag blev liksom helt lugn och glad igen.

<3 –>

2006 maj 17

Geek-Week

–>

2006 maj 15

10


Photobucket - Video and Image Hosting
Logan Echolls (Veronica Mars)

Photobucket - Video and Image Hosting
Thelma Bates (Hex)

Photobucket - Video and Image Hosting
Malcom “Mal” Raynolds (Firefly)

Photobucket - Video and Image Hosting
Logan Huntzberger (Gilmore Girls)

Photobucket - Video and Image Hosting
Samuel T Anders (Battlestar Galactica)

Photobucket - Video and Image Hosting
Six (Battlestar Galactica)

Photobucket - Video and Image Hosting
James “Sawyer” Ford (LOST)

Photobucket - Video and Image Hosting
Faith Lehane (Buffy the Vampire Slayer)

Photobucket - Video and Image Hosting
Spike (Buffy the Vampire Slayer)

Photobucket - Video and Image Hosting
Kara “Starbuck” Thrace (Battlestar Galactica)

–>

2006 mars 23

Battlestar

–>

Nästa sida »