Anno Superstar

Från Luleå till London

2006 januari 31

Skyddad: "I

Detta inlägg är lösenordsskyddat. För att se det måste du ange ditt lösenord nedan:


mmhm.

Det är sådär vårigt ute. Drip drop meltdrop. Fast det är bara fusk. Men det har vart en mild vinter, och även om det känns som att sommaren är många mil borta är det inte outhärdligt. jag har gått två veckor utan ljusterapi och det har faktiskt gått. Fast nu är jag back on track.

Trött. Det känns som om hela dan gått. fast jag har ju vart uppe sen 23 igår också.. Vill baka bröd, eller pizza men jag är trött. Klarade av lite tvätt iallafall. Ska sova lite, bara ett par timmar.

I orlaterade nyheter äter jag snart ihjäl mig på fetaost och så tycker jag att Ryan Reynolds är snygg & underbar och borde alltid vara med i komediserier som finns. Och så har jag uppdaterat fotodagboken. –>

åhneeeeejjj

Kent klara för Hultsfred, död och pina! Jag har något vagt minne av att man kan köpa endagarsbiljetter till alla dar, hoppas det är så. (Fast då måste man ju veta vilken dag de spelar) Husvagnscampingen vore ju också OK men då måste man ju ha tag i en sån och det är ju inte billigt att hyra precis.

Jag har inget emot tält men jag har rätt mycket emot att bli av med mina saker som man blir på den där kleptofjortisfesten. Urgh. Hoppas de har kvar de där färska pommesen som fanns 2001. De var verkligen to die for.

Bögband. –>

normal

Suck. Sovit 16-23. Bra Ann. Jag ska iväg klockan sju och borde verkligen sova mer men neeeej.

Jaja. Jag ska iallafall se Depeche på Stadion med lil’sis Suze! :D –>

2006 januari 30

see

HUUUUUUR kan jag inte ha fattat att Amber var narren. Det är ju bara SÅ tydligt. Men jag hade ingen aaaning förrän det kom upp i sista triologin och Narren faktiskt sa det. Ugh. Det är som när man ser om Firefly och i första avsnittet sitter det Blue Sun-affisher i bakgrunden (och på Jaynes tshirt) och det fattade man ju inte då, men man gör det sen när man ser om.

Just nu vill jag mest läsa om allt av Robin Hobb från början till slut. Jag saknar Nattöga. (Snyft) –>

2006 januari 29

shake

Drömde att jag, kollegor, mamma, gamla klasskamerater skulle resa till Island eller nåt. Mamma och jag bråkade så mycket, det var jobbigt. Mest när vi var hemma i mormors gamla hus. Det var bara konstigt. Senare skulle vi ställa upp oss efter färgen på våra klänningar och jag hade en mellanbrunröd salsaliknande klänning jag var assnygg i för det var ju en dröm. Drömde också att nån försökte döda Zlatan! Lyckligtvis så misslyckades det. <3

Och så hade jag Harry Belafontes Jump in the line på hjärnan när jag vaknade så jag var tvungen att se Buffyverse-fanvideon med den när jag vaknade. Den med alla klipp från dans. Den är asbra.

Öhm. Ja.
Det är så rukigt skönt med kort hår på jobbet. Inget “hm vad ska jag ha för uppsättning idag?” och så är det så otroligt lättskött. Ingen styling eller whatnot, bara på med glans-cremen och lite vax och off we go.

Jag vill baka bröd men jag vet inte om jag hinner innan jag ska åka. Det vore ju dumt att bara bröd och sen inte hinna äta det nybakta liksom. Kanske bara lite grahamsbullar?

Och så måste jag välja nån bok. Jag har för ovanlighetens skull massa böcker att läsa, men ingen som jag känner “wow, den här MÅSTE jag läsa nu”. Det är lite farligt med första boken efter en fantastisk, man vill ju inte bli besviken. Kanske borde jag helt enkelt läsa om Ödets Skepp. Hm Hm Hm. –>

2006 januari 28

Bones

David Boreanaz nya serie Bones är så fantasisk. Themet är asbra och det är så sjukt fina kameravinklar och sets. Tyvärr går den på Fox (som vi vet lägger ner alla bra tvserier *host*Angel*host*) som är dumma i huvudet och har satt Bones på onsdagar klockan nio i USA. Det beyder att Bones, Veronica Mars (UPN) och Lost (ABC) alla tre går samtidigt där, och Bones ligger sist i listan. Jag hoppas verkligen att de inte lägger ner det. Allt beror väl egentligen på den här nya UPN/FOX-alliansen. Bara det inte gör att Veronica Mars läggs ner.

Hursomhelst, det är asbra och DB är rolig och snygg och woohoo! Vet ni vem som var med i veckans avsnitt? HARRY GROENER! The Mayor i Buffy! Eeeee! :D

I mitt eget, icke Hollywoodiga, liv har jag själv läst ut Narrens Öde av Robin Hobb och snyftade mycket i slutet. Fiiiint. Och sorgligt att det är slut nu. Inatt har jag två Phuket-flighter jag inte ser fram emot och blahablahablaha. –>

2006 januari 26

NUMBERS!

Vansinnigt bra avsnitt av How I Met Your Mother (böna och be på era bara knän att den serien kommer till svensk tv), Veronica Mars (Oh my GOOOOD!) & Lost (YOU ALL EVERYBUTTIES!!!!!!1111ADFKLJ!!!!) den här veckan. Herregud.

veronica mars 2×11: the donut run.

jag älskar tv. –>

2006 januari 24

gag

hey kids! it’s smile time! –>

2006 januari 23

My

Jag har haft en så jäkla bra vecka. Det var så värt att ta ut två dagars ledighet (så jag fick en hel vecka ledigt) fastän jag inte åkte längre än till Luleå. Så värt. På måndagen lallade jag bara runt, såg på DVD och sent på kvällen åkte jag till Luleå. På tisdagen sov jag länge, softade hemma hos mamma & Leif och på kvällen var jag & pappa på hockey.

Det vill säga, vi åkte dit tillsammans, han gav mig biljetten och sen möttes vi vid bilen efteråt. Det är så vi går på hockey. Men det är skönast så, då får man göra som man vill. Och även om matchen var dålig var det ändå rätt kul. Det är alltid lika chockerande att det där primala lyckovrålet sitter när de gör mål finns kvar, hur mycket man bara tappar sig själv, flyger upp med armarna i vädret och vrålar lika mycket som gubbarna & småkillarna runtomkring.

På onsdagen shoppade jag loss, och sen åkte mamma & jag till Nordpoolen i Boden och hade hela relaxavdelningen för oss själva. Jag åkte vattenfallet i äventyrsdelen, men vi var mest i relaxen, och det var så perfekt. På torsdagen var det packa, dataslöa och middag på Exotic. Jag tror vi måste börja välja nån annan restaurang. De var faktiskt bra rätt länge men det var inte höjdargott som det brukar. Åkte hem på kvällen.

Fredag var bra. Först kom min nya dator, sen klippte jag mig och efter det var det lat kväll hemma. Såg en massa Veronica Mars-avsnitt. (Tänk vad snabbt man glömmer, och tänk vad mycket de hintade om s2-Wallace fastän man inte kanske fattade vidden av det då. Såklart.) Lördag var utgång med Anders, Stina, Pontus, Christel och Anna. Dvs, två par och Anna & jag. Men det var trevligt, först var vi på Carmen och sen gick vi till Kvarnen. Sen Burger King och sen hem. Det var ingen höjdarkväll kanske, men jag hade roligt, och det var kul att träffa Pontus igen.

Igår var det mest min nya dator som gällde. Jag bytte och installerade och såg klart resten av min VM-box. Och idag börjar riktiga livet igen. yeach. Jag önskar att man inte behövde jobba. Men men. Och det är iallafall en död lång natt utan plan, vilket jag såklart gillar. Och i veckan som kommer börjar även Veronica Mars igen (i USA), så yay för nya avsnitt! :D –>

Nästa sida »