Anno Superstar

Från Luleå till London

2006 mars 29

Tänk vad bra det skulle vara om Kent kunde vara lute lite dåligare, om man inte bara “ÅH GUUU VILKEN LÅÅÅT” när man inte har hört Kevlarsjäl på ett tag. Det vore bra. Eller kanske inte.

Mamma & jag dissade storhandlingen och åt istället lunch på Tiger. Sen åkte vi hem och jag kollade igenom alla ridsaker hon fått tag i åt mig. En stor fin underbar vinterjacka, två västar, en tröja, jodphurs, shortchaps, tre par ridhandskar, vinterridhandskar, två mössor, ett par sockar, ett pannband & en halsduk. Jag tror det var “allt”. Ja, och fyra par ridbyxor. och det utöver det par ridbyxor, handskar, sockar & mössan jag redan har.. För typ 300 spänn tror jag det var.

Böcker fick jag också; <3
- Bill Clintons biografi
- Hillary Clintons biografi
- Mende Nezers biografi “Slav”
- “Diana” av Julie Burchill
- “Kattblues” av Katrin Jakobsen

Jej!
Jag <3 Biografier.
(Jag har önskat mig typ alla böcker ovan.)

Aktiviteter på eftermiddagen inkluderar sömn, dusch & yoga (jag), dammsugning, småstädning, tvättning & matlagning (mamma). Hehe ja vaddå. –>

Min

OK skitungar.
Håll nu käften och gå och lägg er i tid så att ni orkar upp imorgon och kolla in Spongebob.

Hahahahahahahahaaaaaa.
När ska Jocke Berg lära sig att kent.nu-forumet är ett helvetes dyngforum.
(Och nu börjar Timekill bli likadant.)

När man ser honom (tex på Cardigans) ser han så proper och vuxen ut och sen går han hem och munhuggs med en massa snorungar som bara är ute efter att reta upp honom för att han blir så rolig då. Han har för mycket fritid. –>

Amends

Nu har jag vart sådär dålig på att uppdatera igen. Men det har vart jobbvecka = trötthet, och ja.. Jag har även därmed inte gjort så mycket. Igår städade jag ganska mycket (fast tyvärr syns det inte nån överdriven skillnad, förutom i köket). Bytte sängkläder, skrubbade spisen, diskade ett gäng gånger, gick ut med sopor.

Vad jag inte gjorde var att byta kattlådan och därför hade jag en våt present på mitt sprojlans rena täcke när jag skulle gå och sova som straff. Det värsta med sånt är att man då inte får bli arg för det är ju mitt eget fel som inte bytt kattlådan. Oh well, tur att jag äger typ en mindre armé filtar.

Om 6 timmar kommer mamma. Så jag kommer nog inte vara så bra på uppdateringarna den här veckan heller. På schemat ligger IKEA, Broke & shopping i de flesta former. Fotodagboken är uppad iallafall.

Hmm. Gäsp gäsp.
Jag borde börja blandskivor åt folk, jag glömmer att jag faktiskt har en brännare nu.

Gårdagens låt: Allison Crowe “Hallelujah”
Dagens låt: Reese Witherspoon “Jukebox Blues” –>

2006 mars 27

it

Jag har ingen lust att åka till Norge för att se Kent. Jag orkar inte tjafsa om resa dit, jag har nog ändå inte råd. Så jag ska nog inte göra det. Hultsfred får räcka, jag orkar inte leva snålt hela våren & sommaren.

Bögband. –>

2006 mars 26

frakked

Mmm sömn.
It’s all good. Speciellt om man drömmer fucked up & knäppt. Hahaha. Senaste två dagarna ahr jag drömt så knäppt och invecklat att jag inte ens minns det, bara att jag vet att det var det. Det enda jag minns av dagens är att Anna var med ibland och mamma med, och så sov jag på en slottstrappa. Undrar när jag gick och lade mig. Tror jag sovit säkert 10 timmar idag.

KLOCKAN ÄR HALV ÅTTA OCH DET ÄR SÅ LJUUUUST! <3

Har haft två rackarns bra jobbnätter, håller tummarna för en tredje. Imorgon ska jag städa & ringa & boka tid för minimassage. Jumjum. –>

2006 mars 23

Battlestar

–>

Inte

Jag sitter och drar mig för att åka till Broke. Jag är seg & det är kallt ute och jag vill mest ligga inne och äta chips hela dan och inte vara trött. Till skillnad från.. Nä, just det. OBS! Brokes namn utallas inte som engelskans “broke” (fattig), utan Broke som i brokig. Bara ifalla fler än Sol går och tror fel namn.

Har iallafall fått luckan till mp3-spelaren nu, så nu ska jag ladda över låtar. Typ alla från Walk The Line-soundtracket. Måste verkligen se den snart. Jag älskar hur Reese sjunger “babe” och hur hon rullar på r:en. Jag ska bara lyckas hitta den där usb-kabeln först..

Om en vecka är mamma här. <3 –>

2006 mars 22

It

Var på bio med Sol idag & såg Transamerica. Vi fick komma in gratis eftersom Monsieurs mamma jobbar på bion. Den var väl fin och så men man kan klart vänta på DVD’n. Min största behållning var att Felicity Huffmans son i filmen såg ut som en trulig, ung Peter Svensson (fast med dagens frisyr).

Jag gick på stan lite efteråt och hjärtade Stockholm. De hade mycket fint på Indiska.

Dagens låt:
Joaquin Phoenix & Reese Witherspoon “It ain’t me babe” –>

2006 mars 21

21

Njuter av lugna jobbnätter. Det blir värre i helgen. Jag tänker och tänker och blir arg eller ledsen eller fundersam och jag gjorde en god linssallad idag som jag åt. Bar ut sopor, tänkte “Jag borde..” säkert tio gånger och gjorde det inte. Det ringde när jag sov men jag orkade inte svara. Jag orkade inte ringa upp när jag vaknat heller.

Amd it burns burns burns.
Nä det gör det inte. Men dagens låt är ändå Joaquin Phoenix cover av “Ring of Fire”. –>

2006 mars 20

this

Jag har vart oaktiv på senaste och jag skyller allt på Broke, Anna & min nya drog Battlestar Galactica (aka. BSG).

Broke red jag i lördags & jobbade mycket med mjukhet i sidan & galoppfattningar. Red på volten i 20 minuter och red sen genom skogen till andra volten, för att skritta ut en bit efteråt. Det gick rätt bra, träffade A sen som vart & lämnat nya mineralstenen i Brokes box. Och det var så varmt! 13 plusgrader för fan! Jag red utan vantar nästan hela tiden, och utan jacka ett tag!

Efter bad & BSG åkte jag till Anna för lite guckmat & alkohol med henne, Ansku & Jessica. Det var trevligt, faktiskt så trevligt att jag inte ides åka in till stan och dansa alls. Anna blev lite besviken men jag var skittrött efter Broke så jag orkade verkligen inte. Det är nog bättre att rida halvbakis än att inte orka stå på dansgolvet. Tror jag. Får återkomma i frågan.

När jag kom hem kunde jag inte somna trots att jag var jättetrött. Ibland blir jag så, jag ligger i sängen och mår nästan illa av trötthet men jag kan ändå inte somna. Jag gick upp och sorterade gamla kvitton, såg mer BSG och sov mellan 7 & 7 igår på dan. Och nu har jag vart vaken sen dess.

Mest slösurfat & sett BSG, truth be told. Paus för themakeri, yoga (!! jag kan ta i mina tår med raka ben!) eller matlagning. Överväger en liten tupplur innan min tvättid senare idag, men å andra sidan rycker det i mig att vilja se mer.

Läste ni Elvis-strippen om Nip/Tuck?
Exakt så är det när jag får tag i nån ny serie. Det GÅÅÅÅR ju bara inte att sluta kolla, i synnerhet inte i en actioncliffhangerserie som BSG. En vecka i taget är mycket nyttigare, då hinner man smälta allt också. När man vet att man har en massa avsnitt som bara ligger & väntar är det så himla svårt att tänka på nåt annat. Noll självdisciplin hjälper inte precis. –>

Nästa sida »