Anno Superstar

Från Luleå till London

2006 maj 31

Ny

Jahapp, då fanns det ingen återvändo.

Har precis inhandlat en rosa Olympus µ 720 SW.
Och ett nytt jävla minneskort för det skulle ju givetvis vada xD till den och jag har ett sånt, men bara på sketna 32MB och det ger ju ingenting, köpte ett på 512MB istället.

Pooh. Det svider lite just nu, men eftersom min Ixus 500 har oförklarligt pajat och vägrar filma eller ställa in ljusinställningar måste jag ha en ny kompaktkamera till konserter & dylikt. Och den här är bättre än jag trodde, först valde jag den givetvis bara för att den var rosa och en Olympus, men det visade sig att den har extra snabb uppstart och dessutom extra bra inställningar för “dålig ljusförshållanden” = konsertljus.

Plus att jag köpte den på avbetlaning (cause hello, jag har inte 4 lax över bara sådär!) - och de hade en kampanj, så jag fick räntefritt i 11 månader, så YAY för det. Men det är alltid sådär ruschkans läskigt att köpa dyra saker. Pssh. Jaja. Nu är den inhandlad iallafall och förhoppningsvis här i nästa vecka. –>

2006 maj 30

Mama

Jag har lite Luleåcrave. Typiskt va, just nu när jag knappt har råd med bröd på bordet, då vill jag åka norröver. Jag ska åka hem på den obligatoriska sommarveckan där men det är ju först mot slutet av Augusti, schiiiitlångt bort. :( Jag skulle vilja åka en helg bara, fredag till söndag eller kanske måndag morgon.

På tal om resor funderar jag på London i Oktober.

Läste i Aftonbladet Klick! att “Markus Mustonen som vanligt syntes på Riche nästan oförskämt glad i hatten”. Hahahaha.

Gårdagsnatten var svinjobbig, litelite exakt hela tiden och jag fick ingen ro. Nånstans har måndagnätter blivit så och I don’t like it, måndagsnätter ska ju vara lugna och fina så man kommer in sig i jobbet i lugn och ro efter 3-dagars-ledigheten! Grmpff. Idag blir det förhoppningsvis lite mer ordning. –>

2006 maj 28

Live

Bra dag igår. Först var jag bara hemma & städade lite, gjorde lite ikoner & såg blandade scener från Veronica Mars. När jag väl åkte iväg hann jag bara ett par hållplatser innan jag kom på att jag glömt biljetten hemma! D’oh! Lyckligtvis kom bussen tillbaka nästan på en gång, så snart var jag på väg igen. Åt jättegod kesogratäng hos Anders & Stina, och sen åkte vi till Grönan.

På bussen fick vi en ofrivillig Big Brother-upplevelse i form av promiskuösa teens som.. eh.. ja, alltså jag är verkligen inte pryd, men killen hade sin tjej i knät och hon hade en JÄVLIGT kort kjol, slängde upp benen åt höger och vänster och han höll i henne i skrevet.
“Ewww” iwsn’t strong enough.

Eskobar var jävligt bra, de är inte inte precis Kent när det kommer till publikkontakten, men det är väl alltid trevligt att höra de gamla klassikerna live. Someone New, Tumbling Down & Freedom Song var bäst, och de spelade väldigt lite från “There’s only now”, så jag var nöjd. Tyrol var också en himla fin lokal, har aldrig vart där förr.

Efteråt åkte Anders & jag Fritt Fall Tilt. Hoho. Man är inte så jävla kaxig 80 meter upp i luften - och sen tiltar det. Men det är en sån kick. Läskigt, men kul. Jag ville ha sockervadd efteråt men de skulle precis stänga, så de hade bara på burk. Vad är poängen med sockervadd om det inte är stort, fluffigt och sitter på en pinne? Pffft! –>

2006 maj 27

Marvel

Jag behöver tvätta rätt akut och givetvis har jag ingen bokad tvättid. Ska köra en “kolla om nån glömt sin tid”. Så fort jag hittar mina nycklar.

Anna & jag såg X-men igår då va och den var ju jeefligt snygg. Och Wolveriiiiine. Grraur. Fast jag tyckte kanske att den var lite hattigt ihopklippt (Ofta undrade man mest var Phoenix var och i nästa klipp stod hon bredvid Magneto fastän hon inte gjort det innan) och gick för snabbt. Man kanske är för bortskämd med tid nuförtiden? Allt är Peter Jacksons fel. Och skämten var rätt förutsägbara. Jag satt mest och önskade att Joss skrivit den. Jag längtar efter Wonder Woman. Det var väl min kritik, i övrigt var den skitbra, Famke är så schnygg att man dööööör och Rebecca Romjin också.

Sen var vi lite spontana och for upp på Sky Bar och tog en öl! Det kändes metropoliskt och bra, fast jag tycker nog att vi borde druckit drinkar. Haha. Fast jag ska inte klaga för Anna betalade ju. Jag hade mitt Stella McCartney-linne & kavaj och kände mig lagom lyxig.

Nä, nu måste jag verkligen hitta mina nycklar och försöka hitta en tvättid innan jag ska iväg till Anders & Stina på middag och sen Eskobar på Tyrol. –>

2006 maj 26

till

Det här är den telefonen jag önskar mig!
Fin va! (Den ljusbruna varianten) –>

Ce

Min Popagandaoskuld blev inte tagen i år heller (!! for real, jag har aldrig vart där, det har inte blivit av, har typ alltid jobbat natt den helgen det vart. Om man inte räknar 5 minuter efter Kents spelning 27/5 ifjol.). Väldigt bleachligt väder, så Anna & jag bestämde raskt att 105 minuter Wolverine verkade mycket mer eroiskt än sura fötter och Frida Hyvönen under paraply.

X Men
–>

2006 maj 25

Good

Busschaffisen i morse såg att jag tappade min (favvo)sjal när jag gick av bussen och stod kvar och tutade på mig två gånger tills jag fattade och såg sjalen.

Min granne har sin MC ute och låter den med jämna mellanrum gå på tomvarv - HÖGT och bokstavligen typ 3 meter från mitt sovrum när jag försöker sova.

Yin/Yang?
Snart blir det LOST-final. Ooooh.
Jag vill se Everything is Illuminated. –>

2006 maj 24

Fangirl

ÅÅÅHHH JAG SKA SE KENT OM INTE ENS EN MÅNAAAAD!! Oiiiiiiiihhh!! –>

Fullt

Crazy jobbnatt idag.
7 plan (6 charter) mellan 00-01, sen ingenting till 6.30. 2 inställda flyg - från Irak & Turkiet - win! (De planen har alltid så jävla mycket mötande och kaffet tar slut på tre sekunder.) Det kommer bli arghhh!mycket och sen dött.

Vilket jag gillar. Jag har gärna asmycket i början och slappar sen, istället för utspritt över hela natten. Jag har inte riktigt kommit igång med Bill Clintons biografi heller, det skulle vara skönt att få göra det lite. Det är ändå dryga 1000 sidor.

Nu: sömn & sen en gammal matklassisker; indiska linser. Jumjum. Jag tror jag ska ta med lite till jobbet om det blir över. –>

Passacaglia

Precis vart ute och sprungit. För första gången på snart två veckor eftersom jag vart sjuk, så jag orkade inte riiiktigt med all jogging, men skitsamma. Och så hade jag råkat radera min jogglåt #2 så jag fick jogga till gånglåt #2 och sen ta om den och gå.

Hade fått mina lökar från odla.nu, hade beställt Höstflox & Löjtnantshjärta, så nu finns det knappt rum för något mer i mina rabatter! Ska bli spännande och se om det blir nåt! :D Gräsmattan vill sig inte alls på de döda fläckarna, ytterst märkligt. Funderar på att köpa typ odlingsgräs eller nåt i den stilen. Fast det kanske är försent nu? Nästa sommar kanske, jag har inte mycket cash över till nåt förrän i juli ändå.

Jobbar på en ny hemsida! Eller snarare en modifikation på en gammal eftersom jag har noll hemsidesinspiration, men spela roll. –>

Nästa sida »