Anno Superstar

Från Luleå till London

2006 september 30

Hej

Det är rätt ovanligt, men ibland händer det faktiskt.

Jag var och handlade oich när jag var klar upptäckte jag att jag precis missat min buss. Eftersom jag tänkt köpa glass beslöt jag mig för att gå tillbaka till bokavdelningen och bläddra lite i böcker tills det var dags att gå till kassan. Jag tog några kort på böcker att lägga upp på min önskelista, och bläddrade sen lite i Barbapapaböckerna när nån sa “eh.. ursäkta..?”

En tjej som såg ut att vara runt 30 stod och tittade lite osäkert på mig och frågade mig om jag hade en hemsida. Ja, sa jag, ja det har jag. När vi kommit fram till att jag var annosuperstar.com sa hon att hon inte hade så mycket tid att titta nuförtiden men att den var mycket underhållande. Ja tack, sa jag och gick vidare och hittade mig det där jag alltid glömmer köpa; ny diskborste-man-kan-sätta-diskmedel-i.

Det är roligt när folk kommer fram sådär och frågar. Så man får känna sig lite rockstar i tre sekunder. Fast det är alltid lite underligt att höra att fotodagboken är bra eller underhållande. Jag säger tack och ler, men jag menar, mitt liv är ju inte så himla sexigt eller underhållande.. Så jag tar det som en komplimang för mitt fotande, helt enkelt. Tacktack. –>

She

Helt svettig! Hurra!
Vill ni veta varför?

FÖR JAG HAR JUST SATT IHOP MITT LÖPBAND!
Det är inte maskindrivet, det var väl förmodligen därför det var 80% billigare än i sportaffärerna. Vilket bara är bra för min del, hej elräkning liksom! Det är liksom sådär.. när man börjar gå börjar bandet röra sig. Det var lite trixigt till en början, men det tog inte länge innan man lär sig hur man ska göra. Wee!

Jag var lite orolig att det skulle vara för högljutt för att kunnas se på teve på datorn samtidigt som man går/springer, men det är det inte! Det har en timermätargrej som piper lite irriterande, men jag tror att det är för att den vill ha ett batteri (LR 44-batterier, vet nån var man kan köpa såna? Finns de i vanliga affärer?), så just nu har jag bara inte den ikopplad, helt enkelt.

Man kan fälla upp mattam och låsa den mot handtaget, men det kommer jag nog inte göra så ofta. Jag känner mig, jag kommer vara för lat för att fälla ner den igen, och i ärlighetens namn är den inte mycket snyggare uppfälld än nerfälld (snarare fulare uppfälld), och där jag har den kan jag inte precis ha nåt annat ändå om jag ändå ska börja fälla ner saker, så den får vara nerfälld.
Då är det ju bara att hoppa på och börja jogga liksom! –>

2006 september 29

always

slakta mig då, pussgurkor!

Jocke Berg på kent.nu <3 –>

2006 september 28

no

Faan jag har bara sovit 5 timmar.
Kan inte somna om, och är trött & vill sovaaa. Snyft.

Igår var det asmycket först och lite sen, men då var mina fötter redan döda. :/ Ikväll blir det absolut mindre iallafall, bara 5 flighter och alla rätt små. Me like. Igår gick jag och plockade disk och så sneglade jag upp mot teven och så var det en film med Adam Baldwin på! Han var tillochmed lite Jayne:ig i den, hihi. –>

Lycka

..en mugg islatte & ett nytt nummer av Nemi. –>

2006 september 27

rugguggla

Jag känner mig rätt säker på att jag lovat bort mig till nåt på lördag, men jag kan inte komma på till vad. Eller så vill jag bara.

Nyaah.
Nu måste jag sminka mig inför jobbet. –>

Handygirl

Jag vaknade fyra gånger mellan två och halv fem och det kändes som att jag sovit jättelänge mellan varje stund. Skumt. Till sist gav jag upp och gick upp, det är lika bra eftersom jag ändå ska sova lite på dan inför jobbet ikväll.

Nu är klockan nästan åtta och jag har redan hunnit med frukost till Simpsons & lite yoga. Mellan 10-12 är det utlovat ett löpband, och jag känner mig rätt städsugen idag, så nu ska jag bara skriva in en skiva på min “att lägga upp när skivsamling.nu kommertillbaka”-lista och sen gå och ta itu med diskberget. Blir det lite bättre väder senare ska jag plocka plommon, beskära plommonträdet (köpte en grensåg igår!) och planera vårlökar. Köpt hyacinter, tulpaner & krokusar.

Borde även boka tvättstuga och se om min hyresvärd är på sitt kontor idag, skulle behöva klippa gräset. Man ska ju inte ha det för kort innan frosten slår till, men det behöver ju inte vara 15 cm som det är nu, plus att gräsklipparen man kan låna dessutom är helt värdo, så det blir inte så kort hursomhelst.

Hammarby vann över AIK igår och jag har nya svnitt av House, Gilmore Girls (iiiihhhhh) & Eureka på gång. En rätt bra dag än så länge. –>

2006 september 26

Fucking

Helt slaktad.
Vi hade personalmöte i nästan fem timmar, inklusiver lunch & frukost. Jag drack för mycket kaffe och blev helt kaffejäst sen. :/ Ja, håhåjaja. Det är rätt komiskt att vi alltid säger samma saker på personalmötena. Fast det är ny personal hela tiden. Typ. Tur att jag jobbar natt. Allvarligt. Vissa disskutioner idag var så sjukt skrattretande, och man undrar ju om vissa har alla hästar i stallet. “Tänka själv” är ett extremt svårt koncept, tydligen. Vadfan spelar det för roll att vi är så tajta och jobbar bra ihop om man inte kan läsa (eller se) sig fram till vilket sopsorteringskärl glas ska slängas i? Pfft.

Anywaaay. Sen fikade jag med Henrik nån timme på ett chockerande mysigt fik i Märsta Centrum (!!) innan vi drog en vända på L&B. De yhade retfullt nog inga häcksaxar, men en grensåg, en kratta & en riktig jävla arméspade fick jag tag i. Och lite småjox.

Resten av dagen har bara vart slapp, myskläder, pommes och Two Guys & A Girl-avsnitt. oooh, och så såg jag säsongs(smyg)premiären Veronica Mars idag!
Nu ska jag se How I Met Your Mother och sova.
Imorgon kommer mitt löpband! –>

2006 september 23

Dagens

Kelly Clarkson vs. Depeche Mode “Since You Been Photographic” –>

Ms

Jag har fått så mycket presenter av folk de sneaste dagarna! Först brända Sara Horatio Hornblower-avsnitten åt mig, sen skickade Corn mig nya Justin Timberlake-skivan och när jag kom till jobbet igår hade Fredrike vart där och lämnat en hel påse med rosa saker åt mig!

Tack så hemskt hemskt mycket allihopa!
Ni är så fina!

Hoppas ni såg på BSG igår.
“33″ är ett galet bra avsnitt.
Mmm.
Nu ska jag jobba, nej, sova menar jag ju. Har jobbat.

Och jo! Jag fick en avi från DHL om mitt löpband, whiie! Synd att jag inte har bil så jag kan åka och hämta det själv bara. Men frakten var bara på runt 300 tror jag, så det är ju inte så mycket. Nu jävlar är det slut med dåligt samvete för att jag ser på så många tv-serier, nytt och nöje för fan! Bäst kommer det bli på onsdagar, TVÅ & EN HALV TIMME löp till Eureka, Gilmore Girls (som börjar nästa vecka iiiiihhhhhh), House, och så Veronica Mars i början av Oktober. Jävlar vad fit jag kommer bli.

Hahahaha. Eller nåt.
Startade min tvblogg igår; Ingen Tittar heter den.
Pimpa den gärna, den vill ha läsare och många som tycker saker om TV! –>

Nästa sida »