Anno Superstar

Från Luleå till London

2007 januari 31

To

Ingen ljusterapi den här veckan. Men jag hade som sagt tvättstuga igår och vek även det mesta av tvätten. Idag har jag bakat bröd, löpbandat och under tiden sett ett fint avsnitt av House, ett nästan lika fint Gilmore Girls (med ryslig cliffhanger :O) och ett Veronica Mars dränkt i BSG-kärlek. Och bitar av förra veckans Saturday Night Live. Jag är besatt av Amy Poehler, jag tycker hon är helt kopiöst fantastisk.

Jag måste försöka komma ihåg att löpbanda inte är jobbigt. Oftast är det jobbigt att komma igång för att jag tex fryser och inte vill klä av mig och jag vill inte göra det med för mycket kläder för jag blir svettig. Men jag känner mig tjockis och måste skärpa mig.

Hoppas på paket från Amazon, men inget än. Beställde ju Bones och första säsongen av How I Met Your Mother i grattis till 2 år rökfri-present till mig själv, så jag hänger på brevlådan varje dag. Igår blev jag sugen på Fjärde klotet från solen (som är en grymt underskattad serie) och typiskt nog var alla sex säsongerna SNORBILLIGA på Amazon, typ $25/styck, det är 175 spänn! Fan att jag ska hålla på att spara pengar nu när dollarn är så härligt låg..

Nu borde jag gå och göra ett matschema och sen åka och handla. Det är ekande tomt i min kyl, men jag tillåter mig inte att åka och handla innan jag gjort ett matschema för annars köper jag bara skit och äter mackor. Jo, och fotodagboken är uppad. –>

Dagens

“She was dressed as a Cylon and you only knew her as Six, right?”

- Veronica Mars 3×11 Poughkeepsie, Tramps and Thieves –>

2007 januari 30

Pinsam,

“Jag vet, vi låtsas att artisterna skrivit brev så kan vi liksom svara på dom! Jag vet, Jocke Berg kan låtsas vilja köpa MySpace! Höhöhö!”

..det är inte så att man inte kan skämta med Kent, men då ska det vara roligt också. Det enda bra med Grammisgalan var väl typ att Anna Ternheim vann mycket, Marit Bergmans framträdande och Lisa Miskovsky som var så himla himla fin och gjorde Acceptable Losses så bra. Tokvärdelös grammisgala. Bara en massa jävla bajsartister för fan! Vaddå Martin Stenmark liksom? Pfft. –>

I

Det jobbigaste med tvättstugan är ju att springa mellan artontusen gånger. Eftersom jag har Milton nu - och har ett videoprojekt på G så ser jag om höstens avsnitt av ett antal tv-serier - tog jag med honom och min alldelens för stora tvätthög till tvättstugan och såg på halva första avsnittet av Eureka medan första omgången tvättades.

Vilket var helt OK, så jag hade lätt stannat kvar där än om jag haft med mig matsäck och det inte vart så förbenans kallt där inne. Inte jättekallt, men utan långkalsonger och i bara träskor blev det lite kyligt. Jag hade lyckligtvis lite tvätt som inte fick plats första omgången att sitta på och gömma mig under.

Note to self: Torktumlaren klar 17.30
Nu ska jag gömma mig under min nytvättade Lena Furberg-filt och se Felicity. –>

2007 januari 29

I

..ser jag Battlestar Galactica, Studio 60 on the Sunset Strip, Heroes, Gilmore Girls, House, Veronica Mars, Bones, Grey’s Anatomy & My Name Is Earl.
..lyssnar jag på Scrubs 6×06. Är efter två veckor fortfarande tokbesatt av låtarna av det här underbara musikalavsnittet.
.. läser jag “Apocalypse Memories”, en Buffybok av Laura J. Burns & Melinda Metzsom.
.. surfar jag vanliga rundan av bloggar & fotodagböcker.
.. shoppar jag mat & så ska det betalas för ljusterapi också (fast det är ju inte exakt shopping).
.. äter jag förhoppningsvis ordentligt lagad mat.
.. dricker jag juice & vatten, alkohol på Debaser på lördag.
.. jobbar jag onsdag & torsdag bara!
.. bävar jag för att jag håller på att bli lite sjuklig eftersom jag drömde en mardröm igår (jag drömmer nämligen oftast bara mardrömmar när jag är sjuk).
Veckans Höjdpunkt: BSG-avsnittet Takin’ a break from all your worries idag, besök av Sessa ikväll och SULTANS OF JÄVLA PING PÅ DEBASER PÅ LÖRDAG:

–>

2007 januari 27

Everything

Igår vaknade jag av att mobilen ringde och jag ba: SHIT nu är klockan tio och de ringer från jobbet. Det var mamma och klockan var nio, men det var ändå illa för jag skulle ta bussen DÅ, och blev ändå sen. “Vad pratade vi om sist, kompis?” sa Angelina när jag till sist ramlade in på jobbet. Hahaha. Sist pratade vi om att jag inte är sen så ofta, men om jag är det så är det Angelina som jobbar.

Note to self: Godislördag måste inte vara lördag. Två senaste veckorna har jag inte alls vart så sugen på snarra på lördagarna. Det är ju bättre om jag är det liksom. Det ultimata är nog en dag då jag jobbar natten mot en ledig dag, tror jag. Jobbsnarra + hemmasnarra. Tja.

Nu måste jag gå och mata mina katter, och sen blir det plattångspremiär för första gången på sju månader! Spännande. –>

2007 januari 26

Zzzzzzzzzzzz

Tuppluren blev en 8 timmars tupplur.. D’oh.
Nu är klockan midnatt och jag vet inte riktigt om jag ska sova mer eller vara vaken eller vad.

Drömde att jag vart nånstans med mamma och att hon sen lämnade av mig i Luleå centrum. Jag skulle gå hem men insåg att det var dags för Prideparaden (något som ej finns i Luleå) och rätt vad det var stod jag där med Alex från Ritazzan, en fotograf och en reporter och två till och vi blev uppbjudna på Arctic Monkeys vagn. Alex förvandlades då till Therese, och sen när vi kom fram till Hultsfredsfestivalen (som i år tydligen var på Porsön) var hon Alex igen, för att sen bli Ellinor. Vi fick backstageband och ölbiljetter och en av de arktiska aporna var lite betuttad i mig. Det skummaste av allt är att jag inte ens lyssnar på Arctic Monkeys eller vet hur de såg ut men när jag googlade dom nyss såg Arctic Monkeys i min dröm nästan exakt ut som de gör på riktigt. (Iochförsig ser de ju ut som vilka poprocksnören som helst, men ändå!)

Jaha, så kan det gå. –>

2007 januari 25

I

Idag går det kanske bästa säsong 2-avsnittet av Veronica Mars på SVT2 klockan 20.00. Det heter I Am God och bör icke missas!

Jag har haft en händelserik förmiddag; först var jag lite seg, men kom mig iväg mot ljusterapin iallafall. Såg senaste avsnittet av Heroes på vägen, vilket kanske inte var så smart; Hiro var som vanligt så rolig & söt att jag började skratta högt på pendeltåget vid ett tillfälle. Alla ba: Okeeej..!

Det var bara jag & en annan där idag, skönt. Det bästa är när det är så lite folk som möjligt. Dessutom hade jag så mycket bra att läsa (Milton funkar inte där, det är för ljust); alla tre gratistidningarna givetvis, ett nytt nummer av SFX (en skitbra brittisk SciFi-tidning) och så började jag på en av Buffyböckerna jag fick av mamma i julklapp.

På väg tillbaka gick jag förbi en blodbuss. Stannade. Tänkte “Ska jag äntligen?”. Tänkte “Nej, jag tar det sen.” Började gå igen. Stannade. Bråkade lite inombords. Mest av allt ville jag inte för att jag inte vet hur man gör och kände mig nybörjardum sådär, men så sparkade jag mig i mitt mentala arsle och gick in ändå. En snäll sjuksöterska tog mitt test och sen fick jag en macka och en Mer. Eftersom jag tog hål i örat i September får jag vänta till Mars innan jag kan lämna (förutsatt att mitt blod är OK, givetvis) men YAY FÖR JAG!

Jag har verkligen tänkt ge blod sen jag blev 18 och man får, men det är ju första gången som är segast, hitta nåt ställe där man kan testa sig osv osv. Sen handlade jag (men glömde fil, juice & minimajs, bittert!) och åkte hem.

Det bästa med att massa bra saker händer innan klockan ens är 12 är att det inte gör nåt om man sen slösar bort resten av dan för då vet man att man iallafall vart lite duktig! Borde:n här hemma inkluderar bokning av tvättstuga, handla ovannämnda bortglömda specerier i närbutiken, jääävligt mycket disk samt strykning. Den tänker jag nog beta av ikväll till VM, det var ett tag sen jag såg det avsnittet och det är som sagt grymt bra.

I matväg har salladen gjort en comeback här hemma. Jag gillar min nya dressingshaker som jag fick i julklapp av jobbet, såg den på Åhléns och där kostade den över 300:-! Hyfsat! Lite mosig är jag ändå, vart uppe sen 4 i morse. Ska nog ta en tupplur. –>

2007 januari 22

Am

Det känns som att det är onsdag idag.
Märkligt. Vet inte varför.

Känner mig tjock idag, men jag har även löpbandat så då känns det OK. Eller inte OK men iallafall på rätt väg. Imorgon blir det till att löpbanda till nya avsnittet av Heroes. Wuuhuu! I övriga nyheter har jag idag köpt två buddhor på Lagerhaus fast jag egentligen inte fick men de var utgående och på halva priset. De hade inte den gröna dock, köpte bara den rosa och den blå. Den blå håller för ögonen, så jag satte den på TV’n. Den rosa håller för öronen så den fick sitta på CD-hyllan.

Jo, och låtarna från Scrubsmusikalen är helt kopiöst beroendeframkallande.

Senaste månaderna har jag vart helt tangentbordsdyslexier. “Larhaus” skrev jag först om Lagerhaus och så kan jag upprepa ord och liksom “tappar” det jag ska skriva. Vilket inte låter så konstigt men jag har aldrig gjort det förr. Jag liksom tänker snabbare än jag skriver. –>

Rapture

Jag känner mig alltid manglad av en ångvält efter att jag sett nya avsnitt av Battlestar Galactica. SATAN I GATAN vilket avsnitt. Jag bara sitter och har inga ord. Än. Shit. –>

Nästa sida »