Anno Superstar

Från Luleå till London

2007 juli 31

blahablaha

Det börjar vara mörkare om kvällarna redan nu. :(
Jag märkte det igår när jag cyklade hem från stallet. Meh.
På tal om det, nu måste jag gå ut i förrådet och förtvivlat leta efter min cykelpump. Eller jag ska kolla i städskåpet först. För pump is needed.

Och så ska jag.. inte sitta här. Bye –>

2007 juli 30

back

–>

2007 juli 29

Nehe

Nä, så inte KLIPPAN. Nån som vet nåt om KLOBO då? Eller kanske en LILLBERG? –>

KLIPPAN?

Det börjar vara dags att pensionera min dödligt sköna men jävligt slitna soffa nu. Dock har jag inte råd med en ny (jag vill ha en BACKA från IKEA) men mest troligt blir det nog en KLIPPAN (med rosa/röd klädsel givetvis). Jag har lagt märke till att jättemånga säljer dom på Blocket rätt billigt, vilket får mig att undra om de är dåliga. jag är skitkräsen när det kommer till soffor (jag kan inte riktigt förklara hur men jag är det) men jag har funderat på en KLIPPAN.

Är det nån som har en som kan ge en recension? –>

2007 juli 28

twitter

Nu vill jag att mitt nya Telesnor-SIMkort ska komma. De ska ju få ta över mitt nummer från Telia och jag vill ha det nuuu så jag kan lägga till rätt features. Som att kunna skicka MMS, surfa (fast det verkar dyrt.. eller?) men mest vill jag kunna lägga till tilläggstjänsten som gör att det kostar lika lite att skicka SMS till utlandet som till Sverige. För min nya obsession heter Twitter, man skickar SMS och det kommer upp där direkt, presto! Bara det att det är ett Englandsnummer man skickar till..

Men iallafall, de ska ta över numret från typ idag eller nåt, så förhoppningsvis kommer det i veckan och innan England, så kan jag hålla er som inte överlever 5 dagar utan Anno uppdaterade! Wee! Plus att då kan man skriva saker som man kommer på på stan men sen har glömt när man kommer hem (gör jag jämt).

För en gångs skull är det inte nån internetpopulärgrej, eller jo det är det ju, men ingen jag känner har det. Twitter har jag blivit kär i via David Hewletts Twittersida. It’s all his fault. Jävla Canduckskådisar.. ;) –>

Dirty

Hade ingen öl. Fan.
I relaterade nyheter är det sjukt gott med quornostnuggets och brieost tillsammans. Precis när jag tänkte däcka i soffan med How I Met Your Mother kom jag på att jag hade tvättid. Naaaeejjjj. Skit. Men nu är det på gång iallafall. Måste ju ha rena kläder till London.. bara TVÅ veckor kvar, aah! Gud vad tiden går. (Faktiskt bara 12 dagar.. uuhhnn. Shit.)

JÄVLA SKIT.
Jag fick ju skära sönder min resväska efter Luleå och jag har ingen anna. Jag vill inte åka med en jävla BAG som en annan tattare. Fanfanfan.

Måste klä på mig (badat & lyssnat på Cort & Fatboy) och gå till tvättstugan nu. –>

meh

Igår var en bra dag. Ny mobil, lyckad Kentbiljettrun, jobbet bra.
Hence, idag sög ponnyröv.

Dags för tröst i form av öl, brieost och Stargate Atlantis. Yup. –>

2007 juli 27

ooah

2 x Stockholm + Göteborg - check.

SEE YA IN THE TRENCHES BITCHES! –>

Three

Biljett till Finland - check.

I övriga nyheter har jag fått tillbaka min röst efter en veckas hackande & raspande. Lite hostig fortfarande dock. –>

2007 juli 26

one

Fotodagboken uppad.
Jag fick vara hemma idag.
Yays. –>

Nästa sida »