Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 februari 29

You

Har nån av er som läser här undrat lite på vad det här Battlestar Galactica jag skriver så ofta om är? Här är tre säsonger ihopsummerade på åtta minuter. (Så om man inte vill bli spoilad ska man ju inte kolla, men har man sett ska man se ändå för det är en ganska kul summering.)

–>

2008 februari 27

oooh

–>

2008 februari 26

trampa

Ikväll var det fnittrigt på jobbet; dream team Carin-Anno-Emel (Karamell?) och jag var så trött att allt larv Carin sa blev tiotusen gånger roligare än det egentligen var. Till slut fick jag säga åt henne att vara tyst, annars hade jag aldrig kommit därifrån utan bara suttit och torkat tårar ur ögonen.

Sista dan innan semestern imorgon. Guess who’s gonna be clockwatching? Semestern startar finfint sen också; ska hem och äta middag hos Anders & Stina, sova över där och sen blir det Eskilstuna dagen efter. Sover över efter tuna också, och sen är det Yogapass jävligt tidigt på fredag morgon. Vilket borde vara perfekt efter en spelning tänkte jag.

Tränade på SATS Vasagatan i morse med tjifen, jag testade de livsfarliga gång-stav-trappmaskinerna, fast de var inte så livsfarliga. Rätt roliga, faktiskt! Sen simmade vi runt lite och avslutade med bubbelpool och bastu. Sämre morgnar finns ju. Nu ska jag uppa fotodagboken. –>

2008 februari 25

en

Jag har läst om >>det här< < flera gånger nu och jag tycker det verkar så himla bra och fint och givande, jag har verkligen tänkt kolla upp det men glömmer hela tiden. Men idag fick jag iväg ett mail, vi får väl se vad som händer.

Vart och löpbandat på gymmet efter jobbet. Det var nog det som fick mig att komma ihåg den där artikeln från när jag lästre den i morse. Att gymma i centrala Stockholm är som att slungas tillbaka till högstadiet. Folk ger en den där nerifrånochupp-blicken och ibland kollar de bara in en men ibland ger de en den där sneda "yeacch"-blicken. ALLVARLIGT. Vuxna jävla människor! Det är ju patetiskt. Jag himlar bara och går vidare. De kan ju få syssla med sånt om de vill, jävla nötter. Jag har märkt att bara man tycker man är snygg när man börjar håller det ofta i sig hela resten av tiden också.

I synnerhet när man inte har glasögon på sig och bara ser sig själv lite suddigt så man inte ser de rosiga kinderna och hur flåsig man är. hehe. Man ba: God DAMN jag är snygg! Och så vips! Blir man snygg. Confidence is king, darlings. Så är det ju faktiskt. Hmm. Nu måste jag krasha i sängen för jag har en träningsdejt med tjifen imorgon bitti.

ps: Carin: Balt.. Baltazar! ;) –>

Magic

Alltså, idag har typ ALLT försvunnit! Jag fattar inte! OK, inte allt allt men jag är betydligt bättre. Men det vete fan om jag törs styrketräna imorgon. Nä, det törs jag nog inte, tänk om det kommer tillbaka? Jag ska nog gå dit och löpbanda iallafall. Det är roligt med de automatiska, nu när jag kommit på hur de funkar.

Så kanske det blir styrke igen på onsdag? Eller är det så smart, med tanke på att det är spelning på torsdag? Haha. Jag har ett yogapass jävulskt tidigt på fredag hur som helst, men det är OK, jag ska sova hos Anders & Stina innan och efter Eskilstuna så jag behöver inte gå upp i syndens otid bara för att åka in till stan. Och sen har jag ju faktiskt semester. Från och med torsdag är jag ledig i 11 dagar! (Och sen ska jag vara i en annan butik :/)

Nu måste jag sova.
Joe ligger och myser överst på nya klöspelaren som Sofia äntligen kom förbi med. Jag gjorde lite fel vid monteringen och pajade den lite, men inget som man inte överlever. De har jätteroligt med den lilla bollen som hänger i ett gummiband på den, det är hysteriskt kul att titta på för de måste alltid hålla i sig med en tass runt klöspelaren. (Foto på härligheten kommer i fotodagboken.. snart. Kanske imorgon.) –>

2008 februari 24

akldjakljlkasjd


JAG DÖÖÖÖÖÖÖR!

SÅ. SJUKT. HETT.
Jag fattar inte varför alla inte ser på den här serien.
Fy helvete vad dålig smak ni har.

–>

2008 februari 23

ynk

Ynk. Det var tur att Carin var på jobbet idag annars vet jag inte om jag hade orkat. Jag vaknade i morse och förutom att vara trött och slut från en skitpissig gårdag så mådde jag illa som fan, som om man är bakis ungefär, fast jag var inte bakis. Och först trodde jag att jag sovit konstigt på armarna, för de värkte något så djävulskt.

Jag stryketränade i onsdags och hade lite träningsvärk efter det, men sen körde jag Lucas i torsdags och det innebar ju att sitta och hålla emot med armmusklerna jag känner att jag har ont i nu. Fast jag fattar inte varför jag inte kände av det i fredags, utan idag? Tar det tid för träningsvärk ibland? Eller vad? Eller kan det ha något att göra med de två anledningarna till att jag mår illa (mens + att jag börjat äta anti-barn-piller igen)? Det är bara så sjukt frustrerande att ha så ONT! För det är verkligen en skjutande smärta när jag vinklar armen i vissa lägen.

Och bara en dag ledigt har jag. Grrmph. OK OK, jag är ledig i elva dagar från och med torsdag sen, men ändå. Just nu är jag bara illamående (även om det börjar avta, men JESUS vad risigt det är, jag minns inte att jag mådde illa förra gången jag började äta p-piller? Orkade inte åka till Lucas idag) och i konstant smärta och det är inte överdrivet kul.. :( Inte vågar jag ju gå och träna heller, fastän jag vill. Inte förrän det börjar ge sig.

Bra sak med idag var att mamma bestämde sig för att komma ner till Stockholm för att gå på Kents Zinkenspelning med mig! Kommer inte berget till Mohammed.. (och de gör de ju inte, de taskiga jävlarna) Hurra vad roligt! ♥ Och också skönt, nu behöver jag inte fundera på om jag ska stå längst fram eller inte, nu har jag en vattentät ursäkt för att slippa med den jävla bitchiga Stockholmspubliken.

Nu ska jag fixa wraps och se om Dude, where’s my car?
Goddamn you, Carin! –>

2008 februari 21

alkjdakljdkla


alkjdakljdakljdaklhdaljdhl SEX

Promofotona för säsong 4 släpptes idag och min hjärna exploderade. –>

Kent-Lucas

Jag var och gymmade för första gången igår. Jag klarade hela programmet, förutom två maskiner där jag fick sänka vikten och ändå hade problem att orka med allt. Jag kanske borde tagit längre pauser mellan. Eller inte vara en sån mes. ;)

Häpnadsväckande nog har jag inte särskilt mycket träningsvärk! jag trodde jag skulle vara helt slaktad, men det är inte alls så illa som jag trodde! Wow. och jag var ändå rätt slut efter mitt pass.

Morgonen har givetvis ägnats åt biljettinförskaffning för Kents sommarturné. Fick utan problem tag i biljetter till Eskilstuna åt mig, Carin & hennes karl. Stockholm sket sig, men det är okej. Det hade vart kul med Zinken men Stockholm är Stockholm (=bitchtown, gäller även på konserter) och var absolut mitt andrahandsval. Jag ska kolla igen lite sen, det känns inte som att det ska vara helt omöjligt att få biljetter lite senare. Men som sagt inget jag gråter mig sömnlös över. Några festivaler har jag inte tid med. Jag är en viktig affärskvinna!

..eller hur.

Nu ska jag fixa frukost, och sen åka iväg till Sigma och hämta mina nya rosa träningskläder, och ett paket från mamma, samt handla lite. Har jag tid ska jag även baka cupcakesbottnar innan jag ska ut till stallet, det hinner jag nog. Fredrika ska komma ut på kvällen och hjälpa mig sela på Lucas, jag har ju inte kört vagn sen jag flyttade från Luleå! Och det var ett tag sen Lucas kördes också så man måste vara två i början. Det ska bli roligt, och skönt också för även om jag inte har nån träningsvärk orkar jag inte börja kravla mig upp på nån hästrygg och i synnerhet inte orka aktivt rida honom, det skulle bara bli åka. Och så får jag se hennes Elias! Bebis! –>

2008 februari 19

bitca

Vaknade av att katterna slogs ÖVER mig. Zlatan stod vid säng kansten och måttade ett slag med tassen och jag slängde ut mina ben mot honom för att han skulle springa därifrån. Det var bara det att Joe låg på mia ben och han flög som en vante. Hahaha. Rätt åt dom. Kattjävlar.

Grmphgrmph.
Inte alls på humör idag. Vill sovaa.
Jag trömde om lil’sis Suze inatt. Hon och jag var på Kent-spelning och de fula äckliga 15-åriga barnen var där och köade. Suze satte sig i ett ledigt hål vid ett kravallstängsel och nån pep “viharköatsenfemimorse..” och Suze sa “Men för fan, skyll er själva, tror ni att jag bryr mig?”. Jag ser inte fram emot Kentspelningarna som kommer. jag vet att spelningarna kommer bli bra men jag tror jag börjar växa upp för jag VILL INTE med de här 15-åriga idioterna som köar från 5 på morgonen (”På min tid” kom man vid 17 om insläppet var 19.) och tror att det är nån slags garanti och sen blir sura för att folk tränger sig.

Nästa sida »