Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 mars 31

For

Fotodagboken uppad, ska gå upp om 5 timmar. Yay! –>

2008 mars 30

-1

Fanfanfan. Nu börjar singelångesten krypa upp igen. Fan i jävla helvete. Svammel. Jag har inte tid eller energi, slutaslutasluta nu. –>

Om

(Eller Ed Quinn. Eller Ian från Anthrax.
Eller de från Law & Order.
Eller Trey & Matt som gör South Park.)


Joss Whedon: “I’d want one [re: the old phones]. And I’d just say ‘Joss, Actual’ all the time, and people would say ‘Please don’t answer the phone like that. It’s embarrassing.’”


Joss Whedon: “Starbuck loves me so much. It’s weird. She’s always flirting with me on screen.”


–>

2008 mars 28

Hello

Idag gick bättre än väntat. Trist bara att man måste gå in med inställningen att det ska gå åt helvete för att det ska vara så.. Marita & jag styrde upp lite, och det höll sig relativt odramatiskt idag, inget käftande, och Linn var på extra bra humör. Johanna hade fyllt 30 också, så det blev cheesecake och sång och present också. Trevlish. Mindre trevlish var att jag klockade 10½ timma idag. Lunchen inräknad, men eftersom jag gjorde bokföring under lunchen så räknar jag inte med att jag hade nån idag. Lyckades dessutom få in Shveta & Emel imorgon så jag kan ha en BC-lördag i lugn och ro. Har inte Lucas imorrn heller, jag är helt frisk bortsett från jävla torrhostan och allmän seg andning. Fan! Jag vill träna!

Nu ska jag stänga av datorn och.. bara inte ha datorn på, tills 22.25 då jag ska se brittiska miniserien Secret Smile med David Tennant. Jumjum.

–>

2008 mars 27

hey

Lalala. Ska ta mig ut i verkligheten igen; ska ta med zebra-Dramaten och åka och handla. Eller först ska jag förbi Sigma och hämta två brev/paket och skicka ett annat, sen ska jag till Centrum & handla. För “lugna promenader” är det enda man får göra som träning som sjuk, även om det bara är host-och-snor just nu. Blä. Jag vill träna!

Imorgon skulle jag åka in & pyssla med bokföring och schema och helvete. Trodde jag ja, gissa vem som får sitta HK istället. Yyyl! :x Vill inte! Och inte är varken Emel eller Carin där heller, gud vilken kul dag det kommer bli.. grmmph. –>

Medans

Viktiga saker man kan göra när man är hemma och försöker bli frisk: Fixa nya smileys till bloggen. Woo. Om jag bara kunde orka bry mig i att få bloggen fin också, alla fina themes jag hittar måste editeras och jag kan inte. Carin, kan inte du länka mig till några fina?

:arrow: :D :? 8) :( :evil: :!:

:idea: :lol: :x :mrgreen: :| :?: :P

:oops: :roll: :cry: :) :o :twisted: ;) –>

Dollhouse-casting

Joss Whedon har en ny serie på gång som heter Dollhouse. Karaktären Paul Smith lät inte råsexig i mina ögon - fast det var såklart tills dess att Tahmoh Penikett (aka Helo från Battlestar) fick rollen. AAHHHH. HELO/FAITH!!! :D –>

2008 mars 26

sjuk/tvstuga

Ingen feber idag!
Vilket är yay för.. ingen feber, men det betyder också att jag kan bada badkar! Woo! Nu har hostan kommit, i vanlig ordning. Dock verkar det gå rätt snabbt i fasordningen (halsont-feber-snora-hosta), så jag ska ta det lugnt imorgon också, kaaanske åka och handla bara (har typ inget hemma). Fredag & lördag ska jag jobba, men fredag får jag jobba vid sidan av och lördag brukar ju vara lugnt, så det ska nog gå bra. Har inte Lucas förrän fredag nästa vecka (han har fått en ny medryttare till nu, skönt).

Tinade upp fyra cupcakesbottnar jag hade i frysen och gjorde chokladfrosting till dom. Övertygad om att det gjorde mig lite friskare. ;) I övrigt har jag bara sett 24, The Sarah Connor Chronicles och Torchwood idag. Och badat. Två gånger.

Jag är så nervös & uppspelt för nästa veckas helg att jag inte vet var jag ska ta vägen. Säsongsavslutning för Torchwood, säsongspremiär för Doctor Who (det kommer bli bästa säsongen nånsin, FYRA companions!) och - aahhh - för första gången på över ett ÅR kommer det nytt: säsongspremiär för Battlestar Galactica. Jag är inte REDO. Det har gått SÅ lång tid. –>

2008 mars 25

Sjukskriven

Jag fick stanna hemma hela dan! Yesss. Jag är inte schemalagd förrän lördag nu, jag hoppas hinna med en BC-dag innan dess, men främst koncentrerar jag mig på att bli frisk just nu.

Valrosso: Jag pausar tävlingen tills jag är fullt frisk igen, därför slänger jag in måndag här, kommer inte göra nåt mer fysiskt ansträngande den här veckan. Förra såg iallafall ut såhär:
Måndag: 10 min löpband, 40 min styrke, 8 min crosstrainer
Tisdag: -
Onsdag: 10 min löpband, 40 min styrke, 5 min crosstrainer
Torsdag: 31 min löpband, 20 min styrke, 9 min cykel
Fredag: -
Lördag: Kentkonsert
Söndag: 75 min yoga, Kentkonsert
Måndag: 30 min corepass, 40 min styrke, 15 min löpband

Jag har vart uppe två timmar för lunch och How I Met Your Mother, nu ska jag gå & sova lite mer. –>

Gud i Glitterbrallan

Försöker stoppa en förkylning, ska åka senare till jobbet, förhoppningsvis inte alls (fast det tror jag inte ens själv, jag måste nog in mot eftermiddagen). Nu ska jag sova ett par timmar. Tillsvidare:


Jocke & Camela (23/3)

Nästa sida »