Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 april 26

Har

På fredag kväll har jag tänkt att inte vara tjurig över att mamma åkt hem (eller över att det vart Första Dags på jobbet som alltid gör mig stressad som psyk) och istället ta på mig en morgonrock, blanda Caucasians (aka White Russian) och se på The Big Lebowski. Den som vill får gärna komma hit och hänga på!

–>

2008 april 25

De

Åhnej, jag satte på Berlin och nu har jag grym konsertabstinens, och jag ska ju gå med mamma i Stockholm och inte ens stå och röja. Fast jag ska försöka dra henne en bit fram iallafall, på sidan. ;)

Det har vart så varmt idag så jag hade balkongdörren öppen lite och Joe ville gå ut, så jag lät honom. Han KASTADE sig på cementen och gneeeed sig mot den om och om igen tills han var mer grå än vit;

Sen blev det bad för hans deloch det var ju lagom kul på egen hand.. :cry:

Annars har det bara vart populärkultur så det sprutar ur öronen på mig idag; nya avsnitt av LOST, Grey’s, Earl & Scrubs, samt podcast och så lite mer på DVD. Ah, ingentingdagar. De är bäst. Men jag har faktiskt diskat en omgång. Mer måste jag göra imorgon medan jag tvättar för här ser ut som SKIT och mamma kommer på måndag och jag vill helst inte höra det där “Men ANN..!”.. :oops:

Fotodagboken är uppad BTW! –>

2008 april 24

Tjoho!

Glad Diskotekstorsdag! ;) –>

2008 april 23

Bada & löpbanda?
Pröva bada & öl!

Carin hade hallisar idag och påstod att jag hade rutor på magen. typ två. Haha. Eller hur..
Och sen en Buddhamage under det.

Bergochdalbanedag på jobbet idag, ibland var det bra och ibland dåligt.
Carin & Linn & jag tog en öl på O’Learys sen. Sweet. –>

But

STÖRT bra dag igår.
Hittade ett par fel på jobbet, Barney & Robin hånglade ÄNTLIGEN i How I Met Your Mother (Jag satt på pendeltåget och fick bita mig i fingret för att inte börja tjuta av lycka), och så var jag på min första boxningsklass!

Det skulle vara nybörjarpasset men det var INTE lätt! Phu! Jag var heeelt färdig efteråt, efter duschen skulle jag skicka ett SMS och jag skakade i hela armen, från axel till fingerspets, så jag orkade knappt hålla i mobilen! Men roligt var det. Det var lite trist att de flesta verkade komma dit i par, man står ju två och två, men jag hittade en danstjej som hette Zelda (coolt namn!) som också var där själv och också aldrig vart där, så det löste sig!

Jag var lite förvånad över att man handled höll, den pep lite igår efteråt och lite idag, men inte alls mycket, så en gång i veckan ska nog gå bra! Hurra! Som sista övning stod de med pads i en ring och så fick man gå runt på stationer och sparka eller göra uppercuts och så. Det var typ 50% långa, stora killar där, och de flesta blev förvånade när jag började slå. Jä! You may refter to me as Starbuck. Sen när det var min tur att stå med padsen höll de dock INTE tillbaka, en kille var typ dubbla min storlek, jag trodde han skulle slita av mig armen!

Lite öm runtom idag, men inte ens hälften av vad jag trodde jag skulle vara, så yay! Ska eventuellt på Pilates Med Boll idag, är #2 på väntelistan. Inte lite irriterande! Om jag inte kommer in ska jag gå och löpbanda på Vasagatan och sen gå & bada. Ska komma ihåg baddräkten den här gången. –>

2008 april 22

morgonbajs

Sovit 5 timmar inatt. BRA ANN.
Jag måste plugga in timern i datorn igen. Ingen jävla dator efter 20.00 som det är skoldag, jag menar jobb, dagen efter.. Basta! I synnerhet inte som igår när jag var på stabsmöte med jobbet på Grill och kom hem syndens sent (halv tolv) och ska upp sex.. det funkar inte. Suck. Är det fredag snart eller? Jag vill gå på morgon-yoga för Malou :idea: och sen äta frukost på Locanda. Fredagsmorgnar är bäst!

Jag ska på SATS Box idag, jag är så uppspelat att det bara inte finns! Wee! Sitter och hoppar på att 6 pers till hoppar av Pilates Med Boll imorgon, jag är snubblande nära på väntelistan.. viket är skitirriterande för då måste jag ha med mig BÅDE vanliga kläder och Pilateskläder imorgon, ifall att. Om jag kommer in på den ska jag avboka Muskel-klassen jag är inbokad på på torsdag, annars blir det den. Har bestämt att jag ska prova alla klasser och inte bara fastna på de jag tycker är roliga. Skulle vilja testa en lite mer avancerad Coreklass, nybörjar-Coren jag var på var kul men jag kände kanske inte att det gav så hysteriskt mycket. Men det var en trevlig uppvärmning för styrketräning!

La la la.
Jag hinner inte ladda ner Cort & Fatboy när jag börjar tidigt, det är lite irriterande. Om jag hade en Nokia 7373:a hade jag kunnat ladda ner via mobilen, men det har jag ju inte. Vem måste man ligga med för att få den sidan upplåst på jobbet? ;) “Jo men det ger ju.. eh.. jättebra tips på folk som vill åka till Portland!” Hahaha. Eh. Eller så överlever jag på How I Met Your Mother och Bones. Gud, jag älskar tisdagsteve.

Just sett Teletubbies.
Ungefär lagom 7-på-morgonen-underhållning.
Jag och fyraåringarna liksom. Med våra Hello Kitty-hårspännen. (Jag hade på mig ett igår och en kund ville veta var jag köpt dom för hans fyraåriga dotter skulle älska dom.) –>

2008 april 20

Don

Jag har lagt upp all min gamla träning på Shapelink nu. Rätt passande eftersom att det idag är två månader sedan jag började träna! Två månader, va? Det känns som att det är myyycket längre! Och jag har faktiskt vart skitduktig, jag har tränat som minst tre gånger i veckan sen jag började (förutom första veckan då jag typ DOG av träningvärk haha, och så när jag var sjuk)!

Men det är ju som det var med rökningen; bara jag VILL så kan jag!
Jag vet ju det.
På tal om allt sånt, här är mina resultat för veckan, Valross:

Måndag: 10 min löpband, 40 min styrke, 11 min crosstrainer
Tisdag: -
Onsdag: 55min Pilates Med Boll
Torsdag: 30 min Pilates
Fredag: 55 min yoga
Lördag: 30 min cykel, 45 ridning
Söndag: -

Just sett Stardust (jättefin!), nu ska jag nog gå och sova. Fast först ska jag kolla när jag måste åka in för att hinna med att träna före jobbet imorgon.. ;) –>

Vem

:D Kolla vad fin! Den bara MÅSTE jag skaffa! –>

kreativ

annosuperstar.com är sprojlans ny! :D
Den är typ ungefär likadan som en layout jag hade 2004. Häpp. –>

blast

Oj! Jag har återupptäckt SprayDio!
Jag hade totalt glömt bort det. :)

Vart duktig idag och städat & dammsugit vardagsrummet. Minus bakom bokhyllan, runt datorn och kläderna i soffan. Men yeah! Tänkte ta tag i badrummet senare. –>

Nästa sida »