Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 juli 31

En

EN vecka. Pirrrrrrr i magen.

–>

DU!

240 kronor för besök hos Cityakuten + 170 för medicinen = dyrt, men värt det. Och snabbt (tja, bortsett från 1½ timmes väntetid för inte ens 5 minuter hos doktorn, men ändå. Egen vald tid.). Gud så skönt, hoppas det hjälper nu. Orkar inte vara såhär risig i London.

Sen ville jag framställa frågan om det nån mer än Valross, Kläär & Suze (& mamma) som läser här? För det är bara dom som kommenterar (nästan). Jag tror det är dags för alla lurkers att säga “Hej, jag läser”. Även om jag inte känner dig. Säg hej och kom med din ursäkt för att du inte kommenterar. Även om den är “du skriver så tråkiga grejer” (för jag har slackat av med den här bloggen, jag vet, men det känns inte så stor mening om ingen läser, och kommenterar du inte finns du inte). –>

Hotell

Bokat Hotell till första helgen i London nu. Har tappat bort inloggningen till min hostelbokning - ajaj. Jag hoppas att de inte behöver nåt referensnummer eller att nåt gått fel med min bokning för nu är det fullt på Hostelet jag ska bo nästföljande vecka.. :? Men oftast brukar det ju räcka med att komma dit och säga vad man heter. I värsta fall får jag väl åka ut till Hammermsith och bo på Globetrotter, det löser sig. Men jag tror det ska gå bra ändå. Har inte riktigt sett över min pengasituation för London än - inte haft tid. Eller fixat min resväska. Eller ens börjat fundera på packning. Stress..

Nu måste jag gå coh stoppa på mig ansiktet, ska till Cityakuten och försöka få se en doktor innan jag börjar jobba och se om jag kan få lite penicillin eller nåt för nu har jag dratt på den här halsflussen i tre veckor snart! (Folk vägrar tycka att jag inte har halsfluss eftersom en doktor inte sagt det men hello, jag har haft ont i halsen i tre veckor med feber av och till. Crack a book, will ya?) –>

2008 juli 29

Till


Felicia Day Twitters from hacksaway on Vimeo.

:D –>

2008 juli 28

Nån

SEXTUSEN TVÅHUNDRA kostar det att skicka två katter i samma bur från Stockholm till Luleå. Enkel väg. Jag upprepar: SEXTUSEN TVÅHUNDRA (6200:-). Att ha dom på pensionat skulle gå på minst 3000 (eftersom de måste vaccineras och det har inte blivit av senaste året). Billigaste alternativet är - ahahaha - att jag flyger upp med dom till Luleå och sen flyger hem. Det är det billigaste! Det är ju helt stört! Och sen ska dom ju hem också, men det får jag tänka på då, jag får hjärnblödning som det är över det här.

För det finns inte en person jag känner som kan se efter dom. De som inte är allergiska är bortresta, och dom som inte är det tycker det är för mycket ansvar att skyffla bajs och kolla att dom har mat och vatten varannan dag. Så istället kommer jag få punga ut, ja minst tretusen. Fyfaan. :cry: Det är ju som om de är pestsmittade, de är snälla pojkar som är nöjda bara de har mat, vatten, red låda och kanske blir kliade lite på magen emellanåt!

Ingen som vill ha gratis boende i Stockholm 10 dagar? –>

2008 juli 27

Moi

30 grader ute och solen ur sikte. Underbart, om det inte vore för att jag mår blö. Vet inte om det är feber eller värme. Fast det är nog inte feber.

Mår ändå bättre idag, var iväg till Sigma och hämtade paket. Hade beställt lite från Yves Rocher (eller Yes Roger, som jag kallade det när jag var liten) som var billigt och nödvändigt, men så var det även två syhandböcker och Heroes säsong 1 som jag iiinte riktigt behövde, det var lite obetänksamt av mig. Fast Heroesboxen var så sjukt fin att jag nog tyckte det var okej ändå.

Suck. Hoppas det lugnar ner sig nu, med sjukan. Har bara sovit och sett TV hela helgen. Mest sovit. Jag tror förra veckan var lite för spännande, det var stress på jobbet i tre dar, och sen Dark Knight. Förhoppningsvis blir det kanske bättre kommande veckan när Tjifen är tillbaka.

12 dagar till London. –>

2008 juli 26

blööö

Typ lika dålig. Vet inte om jag har feber eller om det bara är för att det är varmt. Tryckte i mig lite medicin, hjälpte väl sådär. –>

yyyl!

Mår sämre igen.
Sov 10 timmar inatt och har just tvingat mig att sova ett par 4 till. Är varm och klibbig och blä.. :( –>

2008 juli 25

Holy

Kom just hem från The Dark Knight.
I ett ord: Brutalt. –>

2008 juli 23

Det

Björn & Cissi har just åkt. :(
Kort, men trevligt besök.
“Ska du inte med då, vi har plats i bilen”, sa Cissi.

Åhguuu vad trist. Bilsemester runt hela Sverige när man kan sitta instängd med luktande sedlar och tokiga kunder? Ja, det låter ju långtråkigt och.. dötrist och.. uhuu SEMESTER NUUUU. Gud vad jag ska njuta i London. Oavsett hur det går med jobbet och även om jag inte kan shoppa som jag tänkt pga att jag inte vet om jag fått jobbet eller inte. Två ynka veckor kvar i övermorgon. Sen är jag i älskade älskade London. :idea:

Sen när jag kommer hem kommer jag få jobba djur, men det, som dom säger, är då. Nu längtar jag efter SEMESTER så det bara inte finns, bara för att slippa vara på jobbet. Som inte ens är särskilt jobbigt (förutom de två senaste dagarna då), men ändå. Jag vill bara inte ha några tider att passa. –>

Nästa sida »