Anno Superstar

Från Luleå till London

2006 juli 20

Min

Jag glömmer moderera kommentarer ibland, så om ni kommenterat nåt senaste tiden kan ni ju kolla om ni fått svar. Och så.

Anna kom över och vi testade mina nya (begagnade) tennisracketar. Det gick inte så bra att spela för vi var rätt dåliga båda två, som mest håll vi på i tre returer, haha! Men det var skitroligt. Sen råkade jag slå bort bollen i snigelsnåren utanför planen, så då gav vi upp och gick hem och såg på I Was Made To Love You.

Jobbnatt idag. Hrm.
Andra och sista dagen för veckan, så det är väl OK. Det går knappt att kolla flightlistorna längre, allt ändras hela tiden pga alla evakueringsplan. Helgen är fullbokad; Allsång på Debaser imorgon, bada i Sols pool på lördag förmiddag och så utflykt till Brokes bete & rida på söndag. Sen räknar jag med att vara pank resten av månaden; var tvungen att betala tillbaka Beffe för Hultsfred/Oslo, katternas försäkring skulle betalas och så råkade jag förhandsbeställa en DVD-box och köpa lite småskit..

Jaja.
Jag hade först tänkt ställa in Brokeutflykten, men sen när jag kollade på foton från sist jag red började jag sakna honom så mycket, så nu måste jag. Hjärtat! Ska bli så underbart att få mysa med honom.

Anno & Broke
(Kolla, inget hår! Galet! Haha)

Ja, jobb som sagt, så nu ska jag sova.
Ny tv-obsession; Dr Who. GUSHLIGT BRA.

3 kommentarer »

 1. “bada i Sols pool ”
  – hehe, det låter ju inte lite flott ;D

  Kommentar av Sol — 2006 juli 20 @ 17:31

 2. jag vet, jag kunde inte låta bli ;)

  Kommentar av anno — 2006 juli 20 @ 17:52

 3. åååååååååå broke. jag blev lite kär jag med.

  ja. sols pool. låter roligt att säga

  Kommentar av anna — 2006 juli 20 @ 21:36

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera