Anno Superstar

Från Luleå till London

2006 juli 23

Du

Debaser i fredags var ingen hit. Jag hade sovit & ätit för lite och för många människor var elaka, jobbiga och störiga. Och alla var för kreddiga. Jag orkar inte me’t.

Igår var jag av just den anledningen nära att inte åka till Sol, men jag gjorde det ändå och det var så bäst! Först fick jag hummusmackor och sen gick vi ner till poolen och testade min kamera under vatten. Det blev så SJUKT bra bilder! Det är verkligen jättesvårt att fota under vatten, men roligt. Sol & jag fnittrade ihjäl oss. Helt knäppt att ha en kamera i poolen. Sen skulle Sol & Monsieur iväg, först på middag, sen på Thåström.

Jag for in till stan och gick till Ringen. Hittade en bolero och en kjol på H&M’s slutrea, 75:- för kjolen och 60:- för boleron! Sweet. Egentligen är jag pank, men kjolar, klänningar, boleros och halvtunna koftor/cardigans får jag ändå köpa för det behöver jag i min garderob. Fan, det var 70% rea liksom! Jag fattar inte att de kan ta 200:- för en HALV tröja. H&M’s chefer måste skratta sig hela vägen till banken. OK om den är utsmyckad eller nåt men inte när de bara har ett jävla snöre till stängning som min hade!

Sen stängde allt, så jag promenerade upp till Medborgarplatsen och vidare till Södra. Det var helt märkligt lugnt och fint i stan, jag antar att alla är på semester eller nåt? När jag kom hem åt jag mina specialmackor och såg på Dr Who.

Och idag, idag KAN inte bli dålig, för jag ska snart iväg till den lilla hålan Åkers Styckebruk och pussa på min darling Broke som står där på bete! Iiiih, can’t wait! Och tursamt nog skulle hans ägare A dit också, så jag slipper oroa mig över hur jag ska hitta dit. Asbra. Fina fina hästen. Och snart är det Augusti, och då kommer han hem! Hurrahurra!

Broke & Anno

4 kommentarer »

 1. jag sa ju att skanstull var bra! på ringen-hm har jag gjort många av mina reafynd :D

  Kommentar av Sol — 2006 juli 23 @ 13:58

 2. mm, grymt! på alla andra ställen har de bara max 50% rea. skumt.

  Kommentar av anno — 2006 juli 24 @ 1:02

 3. Så kameran funkar bra under vatten? Fan, då blir man ju nästan sugen att fixa något sådant. Vore ju kul att kunna fota under vatten, eller i alla fall kunna fota nära vatten utan att behöva tänka så mycket på kameran.

  Priserna är ju ändå väldans fina här i USA, så något i Kameraväg kommer man ha med sig hem.

  Kommentar av david — 2006 juli 27 @ 21:58

 4. mm alla tiders!

  Kommentar av anno — 2006 juli 27 @ 22:37

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera