Anno Superstar

Från Luleå till London

2006 juli 25

Oh

I söndags hade jag det så underbart bäst med Broke. Vi for ut på en riktig långtur och var båda dyngblöta av svett när vi kom hem. Sen kom det värsta gigantiska åskstormen och jag, A & hennes föräldrar satt och fickade ute på deras veranda under taket.
Det var jättefint & mysigt.

Tyvärr kommer Broke bli kvar där i Åkers Styckebruk.
A & hennes pojkvän och deras lilla bebi ska flytta dit, det blev rätt hastigt påkommet och ja, Broke blir ju där. Jag är inte arg eller nåt, jag skulle också flytta från Stockholm om jag blev med barn.

Men fy helvete vad det gör ont.
Jag grinade när jag väntade på tåget hem. Och på tåget. Och sen efter det också. Jag stod i Flemingsberg och väntade på pendeln och tänkte “varför står jag alltid här helt rödögd för att nån kille inte kan vara med mig längre?”. Jag vet att jag bara ridit Broke i ett knappt halvår, men det räcker. Det känns verkligen som att jag gjort slut med någon. Jag vill vara glad, men det.. går bara inte. Jag driver runt hemma och ser på Dr Who. Jobbar. Whatever.

Jag är välkommen dit och får rida honom, och det är inte så dyrt, typ 40 spänn enkelt väg på lågpristider, och en tjuga till bussen sen. Men det är inte samma sak som att rida honom en gång i veckan.

Jag försöker tänka på det positiva.
Slipper åka till Huddinge, slipper det kalla stallet till vintern, sparar de 500 i månaden jag betalat. Kan kanske hitta en sköthäst närmare. (Bara det känns fel. Det skulle kännas så.. fel att bara skaffa nån direkt nu.) Det hjälper inte vilket som. Det negativa vinner ändå med mil eftersom det innebär att jag inte längre kan rida Broke.

Jag borde inte få ha djur.
Jag blir så jävla fäst.
Fanfanfan.

Jag fattar om ni inte fattar.
Det här är bara min förklaring till att jag kanske inte kommer vara på ICQ, eller skriva här, eller uppdatera fotodagboken. Jag orkar inte just nu. Jag vill bara ligga i sängen och stirra in i väggen. Eller se på nåt som får mig att inte tänka på det.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget.

Tyvärr, kommentarformuläret är för närvarande avstängt.