Anno Superstar

Från Luleå till London

2006 juli 28

..alltid

Hade en lagom generad stund i mataffären när jag inte hade nog mycket pengar på kortet. Man önskar ju att man kunde vara iskall i såna lägen och bara säga “ok, ta bort den, den, det & dom där” men istället står man där och “ehh.. testa det här kortet.. nehe.. eeh.. men ta bort det.. och eh.. öh.. det där.. eh.. förlåt.. och den.. hur mycket är det? jaha. nä.. eh..” och kön bakom en blir längre och längre och kassörskan HATAR en.

Badet innan var dock sjukt bra. Det är jävligt nice att bada själv också. Läste ut Den vidunderliga kärlekens historia och ja, den var väl.. bra. Men den blev så förvirrande efter att Henriette dog. Jag tror jag tyckte att den var bra iallafall. Det blir konstigt när man helt byter tema och ser det genom ögonen av andra än Hercule. OK för ett kapitel, men inte flera.

Rätt vad det var när jag låg där kom det en gräsand fram till mig. Hahaha. Sen simmade jag 4 halvkorta längder. Det var bara barn på stranden just då och jag var ju själv, så jag ville inte börja simma ut till ön eller nåt. Men det var så himla fint, jag ska börja gå ner mycket oftare, själv.

Just nu är jag nyvaken eftersom att jag var uppe till tre igår.
Vet inte riktigt vad jag ska göra av dagen.

Åh jo, jag köpte en krage till Joe så hans sår skulle få läka, men det funkade verkligen inte. Han gick omkring med huvudet lågt och gick bara runt runt och var panikslagen och försökte få av sig kragen. Jag hade inte hjärta att låta honom ha den mer. Men vad fanken ska jag göra? Hans sårområde är jättestort nu och läker aldrig eftersom han bara kliar upp det hela tiden.

Zlatan har vart jättegosig senaste dagarna.
Undrar om han känner av att jag är ledsen?
Fina kissen.

7 kommentarer »

 1. Eftersom jag jobbar som snabbköpskassörska känner jag mig kvalificerad att påpeka att kassörskan förmodligen inte hatar dig om du har vett att visa att du inser att du agerat lite klåpigt, t.ex. genom att be om ursäkt eller rycka skamset på axlarna.

  Vi hatar dem som kastar pangarna i ansiktet på oss, eller säger “vad billig du var idag”, eller bara allmänt vägrar uppvisa lite vett och hyfs. Däremot så inser vi att alla kan göra fel, och tycker inte att det är så mycket att bry sig om.

  Fast med din gedigna erfarenhet av serviceyrken är det knappast någon nyhet. :)

  Um… ja. Kanske lite ovidkommande kommentar, men.

  Kommentar av Anne — 2006 juli 29 @ 6:47

 2. Jo jag vet. Fast jag tycker oftast att det är svinjobbigt när folk ska ändra sig - fast mest för att våra system inte låter oss gå bakåt i kvittona, och det är ju inte kundens fel.

  Allvarligt, säger de “vad billig du var idag”?!
  oh my fucking god.

  Kommentar av anno — 2006 juli 29 @ 9:01

 3. Mina katter hatade också kragarna som dom var tvungna att ha efter vi steriliserat dom, men dom vande sig efter någon timme (fast under den timmen känner man sig ju som världens djurplågare).
  Och sen när dom vant sig var dom jättesöta och såg ut som dom hade små bahytter på sig!

  Kommentar av Klara — 2006 juli 29 @ 18:24

 4. klara: lämnade ni dom ensamma hemma med kragarna på? jag är lite rädd att de ska fastna eller nåt med dom..

  Kommentar av anno — 2006 juli 30 @ 8:47

 5. Ja det gjorde vi. Dom vänjer sig ju och om dom verkligen vill få av dom (typ om dom fastnar) så lyckas dom ju lirka av dom, Siris blev riktigt bra på det till slut. Det är ju mest det att det känns obehagligt för dom i början och att dom springer in i väggar och dörrkarmar och sånt. Det är ju ändå bättre i längden, katter läker ju fort.
  Sen så får man inte glömma att klia dom mycket i nacken, för kragarna kliar en del!

  Kommentar av Klara — 2006 juli 30 @ 12:37

 6. Ja, ibland är det ju “vad dyr du var idag”. Men ja.

  Oki, typiskt jobbigt system. Varför, liksom? Jag tänker ibland att det borde vara förbjudet att designa kassaprogram utan att ha faktisk erfarenhet att använda dylika. X|

  Kommentar av Anne — 2006 juli 30 @ 16:09

 7. klara: mmkay. då kanske jag skulle testa igen.
  anne: skoja inte! totalt oloigskt.

  Kommentar av anno — 2006 juli 30 @ 18:08

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera