Anno Superstar

Från Luleå till London

2006 juli 30

If

Efter lite pepp från Klara ska jag försöka med kragen på Joe igen. Om jag bara kommer på hur fan den ska sitta, för sist jag vågade ha den på öppnade den sig, jag stänger nog inte ihop den på rätt sätt. Hmm.

Drömde en skitkonstig dröm om en Kentspelning som liksom var på nån slags veranda till ett hus, en två meter hög veranda. Först spelade dom två-tre låtar, sen kom Berg&dalvana och då gick dom in i huset av nån anledning. Jag & nån okänd kille gick in i huset och kollade på dom när de spelade, sen gick vi ut igen och Kent med, och de fortsatte. Dock hade typ 95% av publiken gått under tiden de var inne i huset, så nu var det kanske 30 pers kvar.
Mitt i spelningen hade de nån slags dansperformance, och under tiden stod Jocke i bakgrunden och åt en 88:an, vilket jag tyckte var komiskt och skulle uppmärkssamma Klara på, men hon blev jättearg för att jag inte kollade på tjejen som dansade. Sen satte vi oss på scenen, Klara och jag. Vakt-Jocke såg oss men ryckte bara på axlarna när han såg att det var vi.

Tok-psycho.
Men det är alltid trevligt att ha Kentdrömmar, speciallt när de är för lata för att faktiskt spela själva.

Jag har nu bestämt vad jag ska göra på min semester, de veckorna jag inte är i Luleå;
- hälsa på Broke (minst 2 ggr)
- städa hela lägenheten HELT (inkl. bära ut grå bokhyllan & ta bort allt skit vid den andra)
- testa nya recept och baka kakor och bakverk som jag aldrig ids baka annars
- slappa & bada i sjön (helst varje dag!)

Lagom svåra uppgifter för en semester, tycker jag. Jag tycker inte om att ha för avancerade planer på semestern, för man ska faktiskt bara slappa då, men lite mallar kan vara bra, på ett ungefär liksom.

Eventuellt ska jag sy & laga lite grejer också, men det är OK om det inte blir så också. Gud i helvete vad skönt det ska bli. Helst vill jag nog åka till Luleå 1½ vecka istället för bara en, men det beror helt på Anna och hur länge hon vill/kan kattvakta. (Ta med dom kan jag inte, för mamma ska själv vara kattvakt.)

Extra kram till stackars Carin.
Killar är skit.

8 kommentarer »

 1. “liksom var på nån slags verdana till”
  hihi, internetskadad :)

  och du gör rätt i som testar med kragen igen. det tar tid för katter att vänja sig, och jag lovar att joe kommer att tacka dig sedan när såret bättrat på sig.

  Kommentar av sara — 2006 juli 31 @ 0:55

 2. hahahaha.
  typo, faktiskt! eller kanske inte, undermedvetet, haha.

  mm det har gått bra i natt iallafall, så vi fortsätter! han kan ju tom. äta med den på, så.. ;)

  Kommentar av anno — 2006 juli 31 @ 8:17

 3. Rolig dröm! Särskilt att jag blev sur för att du inte kollade på dansaren, hahaha.

  Kommentar av Klara — 2006 juli 31 @ 12:00

 4. Nahmen! Är du också Barenakedladiesfanatiker?

  Kommentar av Mort — 2006 juli 31 @ 17:03

 5. fanatiker, nej. men de är bra, och hysteriskt roliga!

  Kommentar av anno — 2006 juli 31 @ 17:14

 6. Ja, jag håller med. Jag har lyssnat på dem sen jag var liten, höll jag på att säga … jag menade sen de spelade in första banden, med Lilac Girl och Be my Yoko Ono. :)

  Kommentar av Mort — 2006 juli 31 @ 22:44

 7. ja… jag vet inte. jag tycker bara synd om dem när det måste vara själv så länge eftersom jag inte sover där då jag vaktar nuförtiden.

  Kommentar av anna — 2006 augusti 13 @ 11:24

 8. äh, det är ju skitsamma, huvdsake är ju att de får mat o får lådan bytt

  Kommentar av anno — 2006 augusti 13 @ 12:36

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera