Anno Superstar

Från Luleå till London

2006 juli 31

Snart

Leeedig.
Standarddag med bara vila & gammal teve, lite tortellini och mackor. Joe har fortfarande inte riktigt vant sig vid kragen, men den sitter kvar!

Henrik erbjöd supafest men jag kände inte för det och är dessutom pank.
Jag känner mig, rent allmänt, mer och mer anti att dricka alkohol. Okej om jag gör det för att det är gott, som vin på altanen eller en kall öl i sommarvärme, men “utåsupa” verkar mindre och mindre erotiskt. Alla är så.. ja, FULLA. Halvnykterist innan fyllda 24, vad sägs om det? Det är ju nu jag ska leva La Dolce Vita.
Eller whatever.

Jag fyller år om dryga 3 månader.
Vet inte vad jag ska hitta på. Vill inte ha fest (se ovan) - det är så sjukt jobbigt att sammanföra alla bekanta. Att det ska vara så jävla svårt att sammanstråla. Jag är sugen på att resa - helst typ LA, eller San Fransisco eller Vancouver, men.. jag har inte 7-8 papp till resa, för att inte tala om bo/leva/shoppapengar. Max skulle jag ta mig till London om jag började spara nu.

Men jag vet inte, jag kanske skulle satsa på en långresa till nästa födelsedag istället, 25 liksom. Så har jag gott om tid att spara. Hmm. Nåt vill jag ju göra, i synnerhet eftersom jag inte firade alls ifjol.

Hade världens sötaste små damer från Texas på jobbet inatt.
Theaank ye, darlin’.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera