Anno Superstar

Från Luleå till London

2006 december 16

Finfrämmande

Knarkade Alvedon, Esberitox, thé och vatten hela natten långlång igår. Det funkade, brasseflighten var ovanligt liten och inatt har jag inte ett plan, tack söta snälla rara för det!

Igår innan Madridflighten kom in runt ett-tiden stod jag vid kassan och glodde på folk. En stilig karl i We-kavaj, döskallehalsduk och gubbgeps kom gåendes i min riktning och jag tänkte att “Oj vad han var lik Harri Mänty”. Och det var ju inte så konstigt när det VAR Harri Mänty. Först blev jag lite panikslaget stressad, men han var så snäll så då blev jag coolare. Eh. I brist på bättre ord. Stackars Harri ville ha julmust, men det har vi inte, så han fick nöja sig med lightcola och en macka.

Jag skulle just kasta in nån laidback (TYST, i mitt huvud inbillar jag mig att det skulle vara laidback!!) “jahahurgåremedskivandå” när han fick syn på en av de skitjobbiga killarna som satt i baren (från Eskilstuna, som han spelat funk ihop med, enligt vad killen sa till sin kompis när Harri gått) som han tydligen kände så jag bet ihop och frågade bara efter leg eftersom han betalade med kort. Haha, vi ber ju om leg för att vi haft så mycket falska kort. Knäppt att behöva be Harri om leg liksom.

Håhåjaja, att de där jävla nissarna alltid ska komma när jag är som mest stressad och är som risigast. Fast jag blev nog lite friskare på en gång, alla borde ha Harribesök när de är sjuka på jobbet. I morse fick jag sällskap till Märsta av Angelina som var tvungen att gå hem för att hon var sjuk. Det är helt galet att man måste dra sig till jobbet och smitta ner alla. Men vad ska man göra, det är mycket pengar som går om man stannar hemma.

Och snart går ju inte ens det! Med den nya jävla sloganen de har, vadfan är det? Tänk inte om du är sjuk, tänk ‘kan jag jobba’? Man måste typ kräkas varje halvtimme, annars räknas man inte som sjuk. Och vadfan är det här med sjukintyg från första arbetsdag? Ska man behöva gå till läkare för bara feber och illamående? Det är ju helt vansinnigt. Stackars läkare. Jag tycker det är bättre att få stanna hemma åtminstone första riktigt sjuka dan, kanske andra med så man får bli av med det värsta.

Drömde om Jorge Garcia inatt. Eller möjligtvis Hurley, inte säker.
Och scout-Malin. Vi snodde varsin vatten-bazooka.

3 kommentarer »

 1. ååh, harri vill ha julmust! det passar liksom ihop :)

  Kommentar av Mia — 2006 december 16 @ 19:43

 2. Det lät som att han hade snygga kläder för att vara Harri. Har han gått modeskola? Haha.

  Kommentar av Camilla — 2006 december 17 @ 0:39

 3. ja, julmusten kändes ju klockren, men det är svårt att tänka bortom den gröna parkasen med huva. hehe.

  jävla… eh… sjukparanoia.
  alternativt misstron mot sina anställda

  Kommentar av anna — 2006 december 17 @ 12:13

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera