Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 mars 24

Malmö

Snart klar här i Malmö. Ska gå och leta upp mitt tåg om en kvart när internettiden går ut (det är så tråkigt att surfa utan sina bookmarks, herregud). Anders for syndens tidigt idag, Klara for vid 9, jag klev upp strax innan det och skrämde skiten ur David genom att banka jättehårt på hans dörr, haha. Han trodde han försovit sig och att de kom för att kasta ut honom. Vi åt frukost, sen drog han också.

Själv har jag spenderat ett par timmar på stan, 85 minuters röra arsle på gymmet (30 min Corepass, 40 min styrke och 15 min löpband, fast bara för att Empire Strikes Back var på, haha) och sen gick jag och såg No Country For Old Men. Schuuuukt bra. Är det bara jag eller påminner Javier Bardem om Martin Sköld? Ögonen, munnen? Hehe. Jag skyller på att det var därför jag tyckte att han var het.

Allt (förutom vädret och de mest irriterande Kentfansen) annat har vart STÖRT bra, vi har haft värsta lyxpåsken och ja, det är kanske den bästa Kentresan någonsin. Jo, det var det fan. Berättar mer när jag kommer hem, nu ska jag försöka hitta nåt varmt att dricka. Det svider nämligen irriterande i halsen, vill INTE bli förkyld nu! Jag har ju för fan inte ens köat nåt! Vadfan!

Aight. Senare, barn.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera