Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 mars 26

sjuk/tvstuga

Ingen feber idag!
Vilket är yay för.. ingen feber, men det betyder också att jag kan bada badkar! Woo! Nu har hostan kommit, i vanlig ordning. Dock verkar det gå rätt snabbt i fasordningen (halsont-feber-snora-hosta), så jag ska ta det lugnt imorgon också, kaaanske åka och handla bara (har typ inget hemma). Fredag & lördag ska jag jobba, men fredag får jag jobba vid sidan av och lördag brukar ju vara lugnt, så det ska nog gå bra. Har inte Lucas förrän fredag nästa vecka (han har fått en ny medryttare till nu, skönt).

Tinade upp fyra cupcakesbottnar jag hade i frysen och gjorde chokladfrosting till dom. Övertygad om att det gjorde mig lite friskare. ;) I övrigt har jag bara sett 24, The Sarah Connor Chronicles och Torchwood idag. Och badat. Två gånger.

Jag är så nervös & uppspelt för nästa veckas helg att jag inte vet var jag ska ta vägen. Säsongsavslutning för Torchwood, säsongspremiär för Doctor Who (det kommer bli bästa säsongen nånsin, FYRA companions!) och - aahhh - för första gången på över ett ÅR kommer det nytt: säsongspremiär för Battlestar Galactica. Jag är inte REDO. Det har gått SÅ lång tid.

2 kommentarer »

  1. Och jag kommer inte ens vara hemma nästa helg, kommer inte kunna titta förrän på söndag kväll! O ve!

    Kommentar av Maria — 2008 mars 26 @ 22:13

  2. OMG! Jag har sökt extra ledigt. ;)

    Kommentar av anno — 2008 mars 26 @ 22:15

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera