Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 mars 27

hey

Lalala. Ska ta mig ut i verkligheten igen; ska ta med zebra-Dramaten och åka och handla. Eller först ska jag förbi Sigma och hämta två brev/paket och skicka ett annat, sen ska jag till Centrum & handla. För “lugna promenader” är det enda man får göra som träning som sjuk, även om det bara är host-och-snor just nu. Blä. Jag vill träna!

Imorgon skulle jag åka in & pyssla med bokföring och schema och helvete. Trodde jag ja, gissa vem som får sitta HK istället. Yyyl! :x Vill inte! Och inte är varken Emel eller Carin där heller, gud vilken kul dag det kommer bli.. grmmph.

6 kommentarer »

 1. jag såg dej från mitt köksfönster och vinkade ivrigt, sen även från ena sovrumsfönstret. först trodde jag du såg mej men det gjorde du junte. ååh

  Kommentar av anna — 2008 mars 27 @ 20:00

 2. Åh, när jag kom och tittade upp? Nej, jag såg dig inte, jag tittade på mönstret i ditt badrumsfönster, har du alltid haft det?

  Kommentar av anno — 2008 mars 27 @ 20:19

 3. Jag frågade om jag fick vara HK2 imorron, för isf hade jag kunnat jobba. Men icke! Hoppas ni får trevligt… Du har ju iaf Linn som sällskap. :D Och tänk på att ni inte får ha stereon på, för då hör dom ingenting. Emel och jag fick en tillsägelse idag för att vi pratade.

  Kommentar av Carin — 2008 mars 28 @ 0:06

 4. Vi kanske skulle skicka dom på hörselkontroll?

  Kommentar av anno — 2008 mars 28 @ 0:28

 5. haha inte alltid, men sen november-06 iaf.

  Kommentar av anna — 2008 mars 28 @ 18:38

 6. hahahaha. ok.

  Kommentar av anno — 2008 mars 28 @ 21:08

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera