Anno Superstar

Från Luleå till London

2008 mars 28

Hello

Idag gick bättre än väntat. Trist bara att man måste gå in med inställningen att det ska gå åt helvete för att det ska vara så.. Marita & jag styrde upp lite, och det höll sig relativt odramatiskt idag, inget käftande, och Linn var på extra bra humör. Johanna hade fyllt 30 också, så det blev cheesecake och sång och present också. Trevlish. Mindre trevlish var att jag klockade 10½ timma idag. Lunchen inräknad, men eftersom jag gjorde bokföring under lunchen så räknar jag inte med att jag hade nån idag. Lyckades dessutom få in Shveta & Emel imorgon så jag kan ha en BC-lördag i lugn och ro. Har inte Lucas imorrn heller, jag är helt frisk bortsett från jävla torrhostan och allmän seg andning. Fan! Jag vill träna!

Nu ska jag stänga av datorn och.. bara inte ha datorn på, tills 22.25 då jag ska se brittiska miniserien Secret Smile med David Tennant. Jumjum.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Kommentera